Ενα ηταν.m_Namikaze έγραψε:Καλά καλά ρε ησύχασε! Ένα ένα τα επιχειρήματα.Kingnothing412 έγραψε:τουλαχιστον εμενα θα μουσπαγε αρκετα τα νευρα.
Α ηθελε και λιστα...m_Namikaze έγραψε:Τσεκαρ' εδώ ρε, τα έχει βάλει και σε λίστα!Kingnothing412 έγραψε:τουλαχιστον εμενα θα μουσπαγε αρκετα τα νευρα.
Elaborate. Τι θα πει "σωστα"? Πιος το οριζει?m_Namikaze έγραψε:Σοβαρά τώρα, αν είναι να γράψεις τη γνώμη σου πάνω σε ένα θέμα τουλάχιστον καν' το σωστά.Kingnothing412 έγραψε:τουλαχιστον εμενα θα μουσπαγε αρκετα τα νευρα.
...m_Namikaze έγραψε:Μην πετάς μια άποψη χωρίς κανένα επιχείρημα και μετά φεύγεις.Kingnothing412 έγραψε:τουλαχιστον εμενα θα μουσπαγε αρκετα τα νευρα.
αμα θελω , θα την πω. :Im_Namikaze έγραψε:Αν δεν έχεις χρόνο να υποστηρίξεις την άποψή σου, καλύτερα μην την πεις καθόλου.Kingnothing412 έγραψε:τουλαχιστον εμενα θα μουσπαγε αρκετα τα νευρα.
sigh...
οκ , παμε παλι απ την αρχη.
Θα μου εσπαγε τα νευρα. θαταν σπαστικο. ενοχλητικο. πως το λεμε. Ξερεις εκεινος ο ηχος που βγαζει? ναι , εκεινο. δεν μου αρεσει. Also , θα προσθετε χορο στο Scrolling klp , θα με εδειχνε on ενω δεν ειμαι , δεν θα φενοταν ωρεο , etc etc etc.
οπως ειπα. αν ειναι , ανοιξτε poll. Δεν νομιζω να ψηφησουν και πολλα ατομα υπερ.
(τωρα πες μου πως το poll δεν ειναι δικεο κιολας)