Απορίες/Παρατηρήσεις/Σχόλια

Στείλτε μας τα σχόλια σας για το site και προτείνετε μας νέες ιδέες για να το βελτιώσουμε!
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Kingnothing412
veteran
veteran
Επικοινωνία:

Re: Απορίες/Παρατηρήσεις/Σχόλια

Δημοσίευση από Kingnothing412 »

m_Namikaze έγραψε:
Kingnothing412 έγραψε:τουλαχιστον εμενα θα μουσπαγε αρκετα τα νευρα.
Καλά καλά ρε ησύχασε! Ένα ένα τα επιχειρήματα.
Ενα ηταν.
m_Namikaze έγραψε:
Τσεκαρ' εδώ ρε, τα έχει βάλει και σε λίστα!
Α ηθελε και λιστα...
m_Namikaze έγραψε:
Σοβαρά τώρα, αν είναι να γράψεις τη γνώμη σου πάνω σε ένα θέμα τουλάχιστον καν' το σωστά.
Elaborate. Τι θα πει "σωστα"? Πιος το οριζει?
m_Namikaze έγραψε:
Μην πετάς μια άποψη χωρίς κανένα επιχείρημα και μετά φεύγεις.
... :|
m_Namikaze έγραψε:
Αν δεν έχεις χρόνο να υποστηρίξεις την άποψή σου, καλύτερα μην την πεις καθόλου.
αμα θελω , θα την πω. :I

sigh...

οκ , παμε παλι απ την αρχη.

Θα μου εσπαγε τα νευρα. θαταν σπαστικο. ενοχλητικο. πως το λεμε. Ξερεις εκεινος ο ηχος που βγαζει? ναι , εκεινο. δεν μου αρεσει. Also , θα προσθετε χορο στο Scrolling klp , θα με εδειχνε on ενω δεν ειμαι , δεν θα φενοταν ωρεο , etc etc etc.

οπως ειπα. αν ειναι , ανοιξτε poll. Δεν νομιζω να ψηφησουν και πολλα ατομα υπερ. :roll:
(τωρα πες μου πως το poll δεν ειναι δικεο κιολας)
My trade thread
Gen 4 FC:
3138 7152 8847

Gen 5 FC:
4942 7115 2307
Άβαταρ μέλους
m_Namikaze
advanced trainer
advanced trainer
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από m_Namikaze »

Kingnothing412 έγραψε: αμα θελω , θα την πω. :I
Άμα θες μπορείς να μην γράψεις και καθόλου σχόλιο.
Kingnothing412 έγραψε: Θα μου εσπαγε τα νευρα. θαταν σπαστικο. ενοχλητικο. πως το λεμε.
Σοβαρά έχω αρχίσει να πιστεύω πως δεν έχεις περάσει το δημοτικό.
Αυτά ΔΕΝ είναι επιχειρήματα. Επιχείρημα είναι ένας λόγος που υποστηρίζει την γνώμη σου. Πράγμα το οποίο εσύ ΔΕΝ κάνεις.
Kingnothing412 έγραψε: Ξερεις εκεινος ο ηχος που βγαζει? ναι , εκεινο. δεν μου αρεσει. Also , θα προσθετε χορο στο Scrolling klp , θα με εδειχνε on ενω δεν ειμαι , δεν θα φενοταν ωρεο , etc etc etc.

οπως ειπα. αν ειναι , ανοιξτε poll. Δεν νομιζω να ψηφησουν και πολλα ατομα υπερ. :roll:
Επιτέλους βλέπω κάποια επιχειρήματα που υποστηρίζουν την γνώμη σου. Δηλαδή αυτό που σου σπάει τόσο τα νεύρα.
Καταρχήν αυτός ο απίστευτα εκκωφαντικός ήχος μπορεί να γίνει και mute. Ναι είναι αλήθεια. Πλέον με την τεχνολογία του 2012-2013 μπορούμε να το κάνουμε ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!
Χώρος στο scrolling;! Σοβαρά τώρα, είναι επιχείρημα αυτό;!
Για το ότι θα ήσουν on ενώ δεν θα το ήθελες υπάρχει λύση. Και λέγετε LOGIN BUTTON!!!
Συνταρακτικό κι όμως αληθινό!!
Ακόμα το "δεν θα φαινόταν ωραίο" είναι επιχείρημα του Pokemon640.
Τέλος δεν θα ανοίξω poll διότι ο Pokemon640 είπε πως δεν θα το αλλάξει οπότε δεν έχει νόημα.

Συμπέρασμα: Τα επιχειρήματά σου δεν πείθουν ούτε πεντάχρονο παιδί.
Και δεν παίζει να είσαι με τίποτα 16. Εκτός κι αν έχεις μείνει 3000+ (υπερβολή, μην την πετάξεις πάλι την βλακεία σου) φορές στην κάθε τάξη.

ΥΓ. Στα πρώτα 3 quotes δεν λες τίποτα, σοβαρά, άμα είναι να μου απαντάς έτσι, καλύτερα μην το κάνεις.
Δεν χρειάζεται καν να σου απαντήσω.

ΥΓ 2. Θα μπω στο chat από τώρα μέχρι τις 4 και δεν θα βγω καθόλου. Αν θες μπες μια στιγμή να συζητήσουμε δυο πράγματα. Θα σε περιμένω.
Άβαταρ μέλους
Loukas
advanced trainer
advanced trainer

Δημοσίευση από Loukas »

Απο οτι εχω καταλαβει m_Namikaze και διορθωσε με δεν θες chat αλλα shoutbox? Αν ναι και εγω θα συμφωνησω με τον Αντρεα δεν ειναι και οτι το ποιο ωρεα μιας και ναι ειναι στην ακρη μπαινει ο αλλος στο site απευθειας βλεπει τι γραφουμε και ναι κανει θορυβo και γενικα ειναι λιγο ξεκαρφωτο στην ολη εικονα του site. Ωρεο ομως ισως αν και αλλοι το θελουν και μπορει να προστεθει θα ηταν ισως το private messenging αν και δεν ειναι ακρως απαραιτητο μιας και το chat ειναι για casual ομιλια. Και νομιζω να σταματησετε να μαλλωνετε με το King οτι θεμα μιλατε καυγαδιζετε.
When a man whips out a pink DS and pokemon, you know he's not afraid of anything
Άβαταρ μέλους
m_Namikaze
advanced trainer
advanced trainer
Επικοινωνία:

Loukas έγραψε:Απο οτι εχω καταλαβει m_Namikaze και διορθωσε με δεν θες chat αλλα shoutbox? Αν ναι και εγω θα συμφωνησω με τον Αντρεα δεν ειναι και οτι το ποιο ωρεα μιας και ναι ειναι στην ακρη μπαινει ο αλλος στο site απευθειας βλεπει τι γραφουμε και ναι κανει θορυβo και γενικα ειναι λιγο ξεκαρφωτο στην ολη εικονα του site. Ωρεο ομως ισως αν και αλλοι το θελουν και μπορει να προστεθει θα ηταν ισως το private messenging αν και δεν ειναι ακρως απαραιτητο μιας και το chat ειναι για casual ομιλια. Και νομιζω να σταματησετε να μαλλωνετε με το King οτι θεμα μιλατε καυγαδιζετε.
Όχι δεν κάνεις λάθος, μια χαρά τα λες.
Επιτέλους δύο normal επιχειρήματα που μπορούν να δικαιολογήσουν τον λόγο που κάποιοι δεν θέλουν chat/ shoutbox.
Όσον αναφορά το θέμα του Kingnothing412, δεν ξέρω τι να σου πω!
Είναι μάλλον η συμπεριφορά του που με τσαντίζει λίγο, όσο πατάει... ο ελέφαντας.
Αυτά τα σχόλια FULL στην ειρωνεία και στην χαζομάρα δεν αντέχονται!!
Του εξηγώ κάτι και μετά μου απαντάει λες και μιλούσα στο ντουβάρι. Τουλάχιστον αν ήταν πιο μικρός θα έλεγα, ok, δεν τα παίρνει και με την πρώτη. Αλλά 16 χρονών παιδί! Εγώ είμαι 17, δεν είναι ότι του μιλάει και κανένας πενηντάρης!!
Αν μου πει πως είναι δεκάχρονο θα είμαι πιο rexal στις απαντήσεις μου.
Sorry κιόλας, δεν το κάνω επίτηδες...
Άβαταρ μέλους
Shiv
advanced trainer
advanced trainer
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Shiv »

Namikaze δεν χρειάζεται να είσαι τόσο επιθετικός απέναντι στον King.Απλα είπε την άποψη του χωρις επιχειρηματα οπως εσυ ειπες ωστοσο αυτός θεωρησε ότι αυτό που είπε μπορεί απο μονο του να έπειθε.Αν δεν συμφωνείς με αυτά που λέει μπορείς απλα να του το επισημάνεις με ήρεμο τόνο χωρίς να τον προσβάλεις.Εξάλου μια μικρή κοινότητα των pokemon είμαστε άμα αρχίσουμε να μαλώνουμε και μεταξύ μας θα μικρύνουμε ακόμη περισσότερο :P
Αν είστε νέοι στο Forum διαβάστε τους κανόνες ;)
Pokemon White FC:4040-5231-4571
3DS FC : 1306 - 6153 - 6742
Άβαταρ μέλους
Loukas
advanced trainer
advanced trainer

Δημοσίευση από Loukas »

Εχω κανει προειδοποιηση και στους δυο για να σταματησει εδω το θεμα Shiv.
When a man whips out a pink DS and pokemon, you know he's not afraid of anything
Άβαταρ μέλους
m_Namikaze
advanced trainer
advanced trainer
Επικοινωνία:

Ναι ρε Shiv αλλά τσέκαρε τι λέει.
Kingnothing412 έγραψε: οκ , παμε παλι απ την αρχη.
Δεν αρχίσαμε ποτέ να λέμε τίποτα έτσι ώστε να το ξαναπούμε.
Πως πάμε πάλι απ' την αρχή;! Ούτε ένα επιχείρημα δεν μου είχε πει και κάνει λες και θα μου ξαναδιαβάσει όλη τη βίβλο.
Kingnothing412 έγραψε:sigh...
Τσέκαρε εδώ, κουράστηκε κιόλας μην κάνοντας και λέγοντας τίποτα!
Shiv έγραψε:Εξάλου μια μικρή κοινότητα των pokemon είμαστε άμα αρχίσουμε να μαλώνουμε και μεταξύ μας θα μικρύνουμε ακόμη περισσότερο :P
Δεν θα σας την χαλάσω την κοινότητα, άραξε :P
Άβαταρ μέλους
Shiv
advanced trainer
advanced trainer
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Shiv »

Τεσπα ας το λήξουμε εδώ το θέμα :P
Όσο για το τελευταιο δεν είναι μονο για εσας αλλα για όλους μας καθως ολοι λιγο πολυ εχουμε μαλώσει μεταξυ μας για ασήμαντα θέματα
Αν είστε νέοι στο Forum διαβάστε τους κανόνες ;)
Pokemon White FC:4040-5231-4571
3DS FC : 1306 - 6153 - 6742
Άβαταρ μέλους
Nicolas26K
professional trainer
professional trainer
3DS Mii Name: Nick
3DS friendcode: 429633361322

Δημοσίευση από Nicolas26K »

Πωωω! Κουράστηκα να σας ακούω διαβάζω -_-'
Κάντε ένα poll να τελειώνουμε! :x
BTW, εγώ μπαίνω πολύ σπάνια στο τσατ και όχι επειδή βαριέμαι να πατήσω 2-3 κουμπάκια ακόμα... Θα ήταν κάπως εκνευριστικό να έχεις ένα τσατ μπάστακα κολημμένο δίπλα σου...
Άβαταρ μέλους
m_Namikaze
advanced trainer
advanced trainer
Επικοινωνία:

Nicolas26K έγραψε:Πωωω! Κουράστηκα να σας ακούω διαβάζω -_-'
Δεν στο επέβαλε κανείς.
Nicolas26K έγραψε:Θα ήταν κάπως εκνευριστικό να έχεις ένα τσατ μπάστακα κολημμένο δίπλα σου...
Ναι, πρόσεχε μην σε φάει.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Σχόλια για το GameCorner.gr (πρώην GreekPokemon )”