υπαρχει και η λυση να βρεις τα επεισοδια στο ιντερνετ αλλα στα αγγλικαnikmaster9 έγραψε:δεν εχω δει καθολου 5η γενια τι πετυχημενοι εγιναν αυτοι οι αποτυχημενοι???? καταραμενη νοβα τωρα που θα σε βαλω θα εχω χασει τα καλυτερα κ πρεμιερ λιγκ[οφ τοπικ] και 5η γενια ατυχιαααααααααααααααα..........
Pokemon Anime XY
Re: Pokemon Anime XY
3DS FC: 2019-9706-3107
- nikmaster9
- advanced trainer

ναι στο pokemonepisode.org αλλα δν μου αρεσει παρολο που με γνωστης της αγγλικης και βαριεμαι πανω στον pc δεν εχει νοημα.θελω ελληνικα!!!!Nightmare έγραψε:υπαρχει και η λυση να βρεις τα επεισοδια στο ιντερνετ αλλα στα αγγλικαnikmaster9 έγραψε:δεν εχω δει καθολου 5η γενια τι πετυχημενοι εγιναν αυτοι οι αποτυχημενοι???? καταραμενη νοβα τωρα που θα σε βαλω θα εχω χασει τα καλυτερα κ πρεμιερ λιγκ[οφ τοπικ] και 5η γενια ατυχιαααααααααααααααα..........
im the nikmaster the pokemon master!!!!!!!!!!!
DIAMOND FRIEND CODE :1937 1692 3548
HEART GOLD FRIEND CODE:4857 7468 6618
σου προτεινω να παρεις την προσωπικη σου Βουλα Κωστα, τωρα, ζητα της να κανει τον ash και οοοπ ετσι εχεις επισοδεια στα ελληνικαnikmaster9 έγραψε:ναι στο pokemonepisode.org αλλα δν μου αρεσει παρολο που με γνωστης της αγγλικης και βαριεμαι πανω στον pc δεν εχει νοημα.θελω ελληνικα!!!!Nightmare έγραψε:υπαρχει και η λυση να βρεις τα επεισοδια στο ιντερνετ αλλα στα αγγλικαnikmaster9 έγραψε:δεν εχω δει καθολου 5η γενια τι πετυχημενοι εγιναν αυτοι οι αποτυχημενοι???? καταραμενη νοβα τωρα που θα σε βαλω θα εχω χασει τα καλυτερα κ πρεμιερ λιγκ[οφ τοπικ] και 5η γενια ατυχιαααααααααααααααα..........
btw ιδεα μου η το καπελο του ash μοιαει με του red στις FR/LG?
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
οντως και εγω το προσεξα αυτοScarlet έγραψε: btw ιδεα μου η το καπελο του ash μοιαει με του red στις FR/LG?
3DS FC: 2019-9706-3107
- nikmaster9
- advanced trainer

scarlet
αναφερεται στο ποστ για το καπελο
κι αν δεν εχεις να δωσεις καποια ουσιαστικη απαντηση στο ποστ μου να μην χρησιμοποιεις παραθεση με σκοπο να τρολλαρεις
Υ.Γ: φιλικα παντα
αναφερεται στο ποστ για το καπελο
Υ.Γ: φιλικα παντα
Ρε παιδια πραγματικα δεν υπαρχει κατα τη γνωμη μου λογος πια να παρακολουθει κανεις τα anime.Στις πρωτες σεζον ηταν πραγματικα ωραια και ενδιαφεροντα. Θυμαμαι ξπυνουσα καθε μερα νωρις μονο και μονο για να δω τα ποκεμον. Τωρα πια ειναι τοσο φαναιρο οτι συνεχιζουν το ανιμε μονο και μονο επειδη βλεπουν οτι ακομα βγαζουν λεφτα απο τα ποκεμον.Κατα τη γνωμη μουυ τα ποκεμον αξιζαν μεχρι τη σεζον 4.Επισης με ενοχλει οτι παρακολουθω ποκεμον απο νιανιαρο και ο Ας ειναι ακομα 10 χρονων και στην αρχη καθε σεζον ειναι αδυναμος. Βλεπεις για παραδειγμα στο τελος καθε σεζον και ειναι τουμπανος και νικαει το Battle Frontier και μετα τον βλεπεις στο νεο σεζον να μην μπορει να νικησει ενα 5 χρονο. Κατα τη γνωμη μου δεν επρεπε να βγει και αλλη γεννια ποκεμον. Τα ποκεμον ειναι ηδη παρα πολλα . Δεν γινεται να τα ξερεις ολα εκτος και αν παρακολουθεις καμενα ολα αυτα τα χρονια. Το ανιμε κατα τη γνωμη μου πρεπει να τελειωσει συντομα η τελος παντων να υπαρξει μια νεα πλοκη. Καθε φορα τα ιδια γινονται απλα με αλλα ποκεμον. Βαρεθηκαμε !!
Υ.Γ: Πηγαινεται να δειτε One Piece που τουλαχιστον εχει τα παντα μεσα και αφηστε τα ανιμε των ποκεμον
Υ.Γ: Πηγαινεται να δειτε One Piece που τουλαχιστον εχει τα παντα μεσα και αφηστε τα ανιμε των ποκεμον
-
babismanias
- experienced trainer

Ακριβώς. Συνεχίζουν το anime γιατί βλέπουν ότι συνεχίζουν να βγάζουν λεφτά. Το οποίο σημαίνει τι; Ότι ο κόσμος συνεχίζει να τα βλέπει και να τα ευχαριστιέται, παρά τα σχόλια περί μη δημιουργικότητας και δήθεν δυσαρέσκειας.
Εγώ συνεχίζω να βλέπω το anime και μου αρέσει ακόμα. Δεν μπορώ βέβαια να πω ότι συγκρίνεται με τα παλιά. Όχι όμως ότι και τα παλιά ήταν τέλεια. Πχ δες πόσο βλακωδώς έχαναν τα πόκεμον ειδικά στην 1η σεζόν.
Επίσης, είναι πολύ εύκολο να τα θυμάσαι και να τα αναγνωρίζεις όλα και ας μην βλέπεις το anime. Φτάνει να παίζεις τα games.
Εγώ συνεχίζω να βλέπω το anime και μου αρέσει ακόμα. Δεν μπορώ βέβαια να πω ότι συγκρίνεται με τα παλιά. Όχι όμως ότι και τα παλιά ήταν τέλεια. Πχ δες πόσο βλακωδώς έχαναν τα πόκεμον ειδικά στην 1η σεζόν.
Επίσης, είναι πολύ εύκολο να τα θυμάσαι και να τα αναγνωρίζεις όλα και ας μην βλέπεις το anime. Φτάνει να παίζεις τα games.
- nikmaster9
- advanced trainer

ποσο σωστος εισαι φιλε συμφωνω απολυτως με οσα λες απο τοτε που εφυγε η μιστυ χαθηκε η ουσια τωρα εδιωξαν και το μπροκ.Ge01996 έγραψε:Ρε παιδια πραγματικα δεν υπαρχει κατα τη γνωμη μου λογος πια να παρακολουθει κανεις τα anime.Στις πρωτες σεζον ηταν πραγματικα ωραια και ενδιαφεροντα. Θυμαμαι ξπυνουσα καθε μερα νωρις μονο και μονο για να δω τα ποκεμον. Τωρα πια ειναι τοσο φαναιρο οτι συνεχιζουν το ανιμε μονο και μονο επειδη βλεπουν οτι ακομα βγαζουν λεφτα απο τα ποκεμον.Κατα τη γνωμη μουυ τα ποκεμον αξιζαν μεχρι τη σεζον 4.Επισης με ενοχλει οτι παρακολουθω ποκεμον απο νιανιαρο και ο Ας ειναι ακομα 10 χρονων και στην αρχη καθε σεζον ειναι αδυναμος. Βλεπεις για παραδειγμα στο τελος καθε σεζον και ειναι τουμπανος και νικαει το Battle Frontier και μετα τον βλεπεις στο νεο σεζον να μην μπορει να νικησει ενα 5 χρονο. Κατα τη γνωμη μου δεν επρεπε να βγει και αλλη γεννια ποκεμον. Τα ποκεμον ειναι ηδη παρα πολλα . Δεν γινεται να τα ξερεις ολα εκτος και αν παρακολουθεις καμενα ολα αυτα τα χρονια. Το ανιμε κατα τη γνωμη μου πρεπει να τελειωσει συντομα η τελος παντων να υπαρξει μια νεα πλοκη. Καθε φορα τα ιδια γινονται απλα με αλλα ποκεμον. Βαρεθηκαμε !!
Υ.Γ:To dragonball z ειναι με διαφορα το καλυτερο ανιμε,σε πλοκη και γενικα σε ολα υπαρχει ενα νοημα
- Nicolas26K
- professional trainer

- 3DS Mii Name: Nick
- 3DS friendcode: 429633361322
Ge01996 έγραψε:Πηγαινεται να δειτε One Piece που τουλαχιστον εχει τα παντα μεσα και αφηστε τα ανιμε των ποκεμον
Ο καθένας με τις κ@υλε$ του, όπως λέει κι ο πατέρας μου!nikmaster9 έγραψε:To dragonball z ειναι με διαφορα το καλυτερο ανιμε,σε πλοκη και γενικα σε ολα υπαρχει ενα νοημα
ελπιζω παντως το anime να μην συνεχισει να ειναι ο φλωροκοσμος που η χειροτερη βρησια που μπορεις να ακουσεις θα ειναι το ''φλουφλις''(δεν ξερω πως μεταφραζεται αγγλικα) πραγματικα ομως, στο manga οι trainers ειναι σε πραγματικο κινδυνο ολη την ωρα,τραυματιονται κτλ, στο anime γτ δλδ να μην υπαρχει απολυτως τιποτα?
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.