Αγγελίες
-
LittleMonsta
- newbie

Πωλειται PS2
Παιδια ειμαι καινουριος στο forum και καινουριος και με το παιχνιδι ποκεμον...Το DS μ εχει χαλασει κ σκεφτομαι μεσα στς γιρ=ορτεσ να παρω καινουριο.Επισης πουλαω PS2 αθικτο 50Ε.Δεν εχει ουτε γρατζουνια.Ακομη αν πουλαει καποιος DS/DSi (Λογικες τιμες παντα) ας μου κανε ενα PM 
Re: Αγγελίες
Πουλαω
Emerald,Ruby,Leafgreen,DIamond x2,Pearl,Sousilver,Black,Mystery dungeon red rescue team. Nintendo DS.
οποιος θελει μου κανει πμ-αυτα ειναι σ επολυ χαμηλες τιμες αν παρετε παραπανω απο ενα!!
Emerald,Ruby,Leafgreen,DIamond x2,Pearl,Sousilver,Black,Mystery dungeon red rescue team. Nintendo DS.
οποιος θελει μου κανει πμ-αυτα ειναι σ επολυ χαμηλες τιμες αν παρετε παραπανω απο ενα!!
Μπορεις να με κανεις αδδ msn : giwstick@hotmail.com
ή FB Giwrgos Sotirelis, να μιλησουμε απο εκει διοτι δεν μπορεις να στειλεις ΠΜ!περιμενω!
ή FB Giwrgos Sotirelis, να μιλησουμε απο εκει διοτι δεν μπορεις να στειλεις ΠΜ!περιμενω!
- Andreecko
- Master Administrator

- Επικοινωνία:
Θερμή παράκληση : Τα PM (προσωπικά μηνύματα) που στέλνετε ο ένας στον άλλο είναι από το system_announcements ([ at ]) pokemon . com . gr
Να ψάχνετε στο spam folder σας και να το μαρκάρετε ως "μη ανεπιθύμητο" η ως “not spam” ώστε να έρχεται το μήνυμα στα κανονικά σας εισερχόμενα και να το βλέπετε.
Να ψάχνετε στο spam folder σας και να το μαρκάρετε ως "μη ανεπιθύμητο" η ως “not spam” ώστε να έρχεται το μήνυμα στα κανονικά σας εισερχόμενα και να το βλέπετε.
Kαλησπέρα παιδιά.Επειδή δεν έχω χρόνο να διαβάσω όλα τα προηγούμενα μηνυματα(βαριέμαι)θέλω να πω ότι ζητάω για αγορά:pokemon:red,blue,yellow,gold,silver,crystal,ruby,sapphire,emerald με τα κουτιά,βιβλιαράκια και τα λοιπά.Να είναι σε άριστη κατάσταση(ξέρω ζητάω πολλά).Όποιος έχει και τις πουλάει p.m.Ευχαριστώ!!
οντως φιλε που θα βρεις blue με κουτι? :/
- Kingnothing412
- veteran

- Επικοινωνία:
Στο Amazone Σε μια απιστευτα ηληθια τιμη.GeoSilva έγραψε:οντως φιλε που θα βρεις blue με κουτι? :/
Με ελληνικές οδηγίες κλπ kingnothing
.Βρήκα yellow και red στην ελλάδα πρίν δύο μέρες σφραγισμένες.
Παιδια ψαχνω παλιες παιχνιδοκονσολες σε καλη κατασταση προτιμοτερο με το αρχικο τους κουτι. Αν καποιος εχει ας ποσταρει εδω η αν μπορει να στειλει προσωπικο μηνυμα ας μου στειλει. Ευχαριστω.
When a man whips out a pink DS and pokemon, you know he's not afraid of anything