Spam Place Volume 2.0
- GarchompPit
- ace trainer

- Επικοινωνία:
Re: Spam Place Volume 2.0
Γεια! Και εγω τελειωσα εξετασεις οποτε κανω επιστροφη! 
Wut?! What is this treachery? The forum is comign back from the dead. The walking dead season 5GarchompPit έγραψε:Γεια! Και εγω τελειωσα εξετασεις οποτε κανω επιστροφη!
When a man whips out a pink DS and pokemon, you know he's not afraid of anything
- GarchompPit
- ace trainer

- Επικοινωνία:
If you say so... ''What is dead may never die''. (Για να δουμε ποιος θα βρει το referenceLoukas έγραψε:Wut?! What is the treachery? The forum is comign back from the dead. The walking dead season 5GarchompPit έγραψε:Γεια! Και εγω τελειωσα εξετασεις οποτε κανω επιστροφη!
Game of Thrones?GarchompPit έγραψε:If you say so... ''What is dead may never die''. (Για να δουμε ποιος θα βρει το referenceLoukas έγραψε:Wut?! What is the treachery? The forum is comign back from the dead. The walking dead season 5GarchompPit έγραψε:Γεια! Και εγω τελειωσα εξετασεις οποτε κανω επιστροφη!)
When a man whips out a pink DS and pokemon, you know he's not afraid of anything
I demand trial by Spamming!GarchompPit έγραψε:Loukas έγραψε:Wut?! What is the treachery? The forum is comign back from the dead. The walking dead season 5GarchompPit έγραψε:Γεια! Και εγω τελειωσα εξετασεις οποτε κανω επιστροφη!
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
- GarchompPit
- ace trainer

- Επικοινωνία:
Yup ;pLoukas έγραψε: Game of Thrones?
Spam will be my champion!Scarlet έγραψε: I demand trial by Spamming!
Σκεφτομαι να ξεκινησω unboxings και reviews στο youtube. Τι λετε εσεις παιδες θα σας ενδιεφερε? Ετοιμαζω και μερικα αρθρακια περι ποκεμον με το πρωτο να ειναι η ιστορια των ποκεμον. κου αποψεις.
- Riolu
- Starter level

Πρωσοπικα δεν βλεπω reviews αλλα θα ηθελα να δω τα υπολοιπα(αφου ΑκουΣ αποψεις).Ποιες κασετες σκεφτεσαι να κανεις unboxing?Loukas έγραψε:Σκεφτομαι να ξεκινησω unboxings και reviews στο youtube. Τι λετε εσεις παιδες θα σας ενδιεφερε? Ετοιμαζω και μερικα αρθρακια περι ποκεμον με το πρωτο να ειναι η ιστορια των ποκεμον. κου αποψεις.
Επειδη δεν αξιζει να κανεις την καθε ξεχωριστη κασετα unboxing θα το κανω ανα γεννεες μαλλον. Δηλαδη ολοκληρη την πρωτη ασπουμε. Μετα την 2η και κοκ. Και θα αρχισω αεαν τα καταφερω(οικονομικο θεμα) unboxings διαφορων εκδοσεων κονσολων ποκεμον.Riolu έγραψε:Πρωσοπικα δεν βλεπω reviews αλλα θα ηθελα να δω τα υπολοιπα(αφου ΑκουΣ αποψεις).Ποιες κασετες σκεφτεσαι να κανεις unboxing?Loukas έγραψε:Σκεφτομαι να ξεκινησω unboxings και reviews στο youtube. Τι λετε εσεις παιδες θα σας ενδιεφερε? Ετοιμαζω και μερικα αρθρακια περι ποκεμον με το πρωτο να ειναι η ιστορια των ποκεμον. κου αποψεις.
- GarchompPit
- ace trainer

- Επικοινωνία:
Εγω λεω να το δοκιμασεις! (αν μπορεις οικονομικα φυσικα) Εμεις σε στηριζουμε, Λουκα!