Αν τα πόκεμον υπήρχαν..
Re: Αν τα Πόκεμον Υπήρχαν
το blissey που θεραπευει μονο pokemon?η τα berries που τα περισσοτερα για τους ανθρωπους ειναι ανωστα και δεν μπορουν να φαγοθουν?
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
- nikmaster9
- advanced trainer

ποποπο ρε φιλε coolare φαντασια ειναι... γτ ολα τα αλλα που λετε νομιζεις θα συνεβαινανScarlet έγραψε:το blissey που θεραπευει μονο pokemon?η τα berries που τα περισσοτερα για τους ανθρωπους ειναι ανωστα και δεν μπορουν να φαγοθουν?
im the nikmaster the pokemon master!!!!!!!!!!!
DIAMOND FRIEND CODE :1937 1692 3548
HEART GOLD FRIEND CODE:4857 7468 6618
- Divided by Zer0
- experienced trainer

Το Blissey εύκολα θα μπορούσε να το πείσει κανείς να healarei κι ανθρώπους κι όσο για τα berries, να δεις τι εύκολα θα τα κατάπιναν όλοι άμα έβλεπαν ότι δεν ήταν καλά.Scarlet έγραψε:το blissey που θεραπευει μονο pokemon?η τα berries που τα περισσοτερα για τους ανθρωπους ειναι ανωστα και δεν μπορουν να φαγοθουν?
ναι βαλ τους να καταπιουν tomato berry να δεις πως θα γινει η μουρη τους και οχι οπως στο anime το blissey δεν μπορουσε ποτε να θεραπευσει ανθρωπους
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
- nikmaster9
- advanced trainer

ελπιζω τα δαγμωτα των Beedrill να μην ειναι θανατηφορα.παντως τον χειμωνα θα την εβγαζες κομψοχρονια με τον charmander!
im the nikmaster the pokemon master!!!!!!!!!!!
Χμ, τώρα που το σκέφτομαι, θα ήθελα με την Zoroark μου να γίνω καθηγήτρια Pokemon, θα είχα εκατοντάδες Master Ball που θα τα είχα φτιάξει προσωπικά, θα έκανα τον γύρω του Pokemon World, θα ήξερα τα πάντα για αυτά τα φανταστικά monsters called Pokemons, θα έπιανα Αρχικά που θα έρχονται μάτσο παιδιά για να τα αποκτήσουν και να κάνουν το πρώτο τους βήμα για να γίνουν εκπαιδευτές και λέγοντας τα πως ο δρόμος για να γίνουν Pokemon Master δεν είναι εύκολος, αλλά ποιος θα με ακούει;
^ Και όποιο μου αντιμιλήσει πως ο δρόμος είναι γελοίος και πως γεννήθηκαν νικητές, κάνοντας με κατώτερη από αυτόν, όχι μόνο δεν θα του δώσω Αρχικό, αλλά θα γελάω μπροστά του με κάθε του ήττα, αλλά και σε όποιον δεν εκτιμάει την δουλειά του καθηγητή (oh yeah, I have the devil inside me).
^ Και όποιο μου αντιμιλήσει πως ο δρόμος είναι γελοίος και πως γεννήθηκαν νικητές, κάνοντας με κατώτερη από αυτόν, όχι μόνο δεν θα του δώσω Αρχικό, αλλά θα γελάω μπροστά του με κάθε του ήττα, αλλά και σε όποιον δεν εκτιμάει την δουλειά του καθηγητή (oh yeah, I have the devil inside me).

- Nickvasilias
- Starter level

Θα ήμουν Pokemon Master ! I would have catch them all ! Τα λόγια περιττά 
- Divided by Zer0
- experienced trainer

Zaphirom έγραψε:Χμ, τώρα που το σκέφτομαι, θα ήθελα με την Zoroark μου να γίνω καθηγήτρια Pokemon, θα είχα εκατοντάδες Master Ball που θα τα είχα φτιάξει προσωπικά, θα έκανα τον γύρω του Pokemon World, θα ήξερα τα πάντα για αυτά τα φανταστικά monsters called Pokemons, θα έπιανα Αρχικά που θα έρχονται μάτσο παιδιά για να τα αποκτήσουν και να κάνουν το πρώτο τους βήμα για να γίνουν εκπαιδευτές και λέγοντας τα πως ο δρόμος για να γίνουν Pokemon Master δεν είναι εύκολος, αλλά ποιος θα με ακούει;![]()
Πολύ φαντασία έχετε, το πολύ-πολύ να είχατε κατοικίδια Rattata και Meowth και να τα βάζατε να μαλώνουν για να περνάει η ώρα.Nickvasilias έγραψε:Θα ήμουν Pokemon Master ! I would have catch them all ! Τα λόγια περιττά
- dionyshs02
- Trainer

- Τοποθεσία: Αττική,Αθήνα,Νεα Σμυρνη.e-mail:dionyshs02@gmail.com
θα ημουν ενας explorer με σκοπο να δω και να πιασω ολα τα legenderies και μαζι μου θα ειχα ενα Haxorous,Emboar kai ena Golem
Rattata έχω στον αληθινό κόσμο. Γάτα για κατοικίδιο; Για μένα ποτέ! Το πολύ να έχω ένα Poochyena και ένα Houndoom. Επίσης, θα τρώγαμε ΟΛΟΙ μας χάμπουργκερ από Miltank και σουβλάκια από Tepig. Hehe.Divided by Zer0 έγραψε: Πολύ φαντασία έχετε, το πολύ-πολύ να είχατε κατοικίδια Rattata και Meowth και να τα βάζατε να μαλώνουν για να περνάει η ώρα.