Pokemon X and Pokemon Y

Συζητήστε ό,τι σας αφορά γύρω από τις κασέτες pokemon X και Y.
Άβαταρ μέλους
Scarlet
veteran
veteran

Re: Pokemon X and Pokemon Y

Δημοσίευση από Scarlet »

Α ώστε με rollers τρέχει κι εγώ νόμιζα ότι το κανε με τα πόδια!πάντως το ποδήλατο ήταν κλασικό στα pokemon αλλά θέλουν κι αυτο δεν θα αλλάξουν...everything's change
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
Άβαταρ μέλους
Nightmare
professional trainer
professional trainer

Δημοσίευση από Nightmare »

Με βλεπω να παιρνω την X Version τελικα. Στην εικονα που εχει η Bulbapedia το Xerneas δεν μου φανηκε τοσο ψηλο οσο στο trailer, και δεν ειναι ασχημο το ελαφι τελικα
3DS FC: 2019-9706-3107
Άβαταρ μέλους
Kingnothing412
veteran
veteran
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kingnothing412 »

Nightmare έγραψε:Με βλεπω να παιρνω την X Version τελικα. Στην εικονα που εχει η Bulbapedia το Xerneas δεν μου φανηκε τοσο ψηλο οσο στο trailer, και δεν ειναι ασχημο το ελαφι τελικα
WGL...?

τεσπα , τις θεωριες τις ειδατε?
http://img.gawkerassets.com/img/18b8kza ... iginal.jpg
http://www.blisteredthumbs.net/wp-conte ... Theory.jpg

το δευτερο δεν μου φενεται καθολου πιθανο αλλα τεσπα

[hr]
Megacyber69 έγραψε:εγώ μάλλον θα πάρω την Y, το ελάφι δεν μου αρέσει και τόσο, όσο για τις θεωρίες αν πράγματι δημιουργήσουν 2 νέα types θα αλλάξουν αρκετά πράγματα, δεν ξέρω αν θα είναι προς το καλύτερο ή το χειρότερο..
+1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kingnothing412 την Κυρ 13 Ιαν, 2013 11:43 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
My trade thread
Gen 4 FC:
3138 7152 8847

Gen 5 FC:
4942 7115 2307
Άβαταρ μέλους
Megacyber69
advanced trainer
advanced trainer
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Megacyber69 »

εγώ μάλλον θα πάρω την Y, το ελάφι δεν μου αρέσει και τόσο, όσο για τις θεωρίες αν πράγματι δημιουργήσουν 2 νέα types θα αλλάξουν αρκετά πράγματα, δεν ξέρω αν θα είναι προς το καλύτερο ή το χειρότερο..
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Nightmare
professional trainer
professional trainer

Δημοσίευση από Nightmare »

Kingnothing412 έγραψε: WGL...?

τεσπα , τις θεωριες τις ειδατε?
http://img.gawkerassets.com/img/18b8kza ... iginal.jpg
http://www.blisteredthumbs.net/wp-conte ... Theory.jpg

το δευτερο δεν μου φενεται καθολου πιθανο αλλα τεσπα
Ναι ο WGL ειμαι... στο μεταξυ το nickname μου ειναι απαισιο... τελος παντων

Ειναι δυνατον ποτε να βγει Sound type; ελεος... ενα Light type ομως δεν θα ηταν κακος

το Yveltal πρεπει να ειναι σιγουρα Dark type και το Xerneas πρεπει λογικα να εχει τον ακριβως αντιθετο τυπο, δηλαδη Psychic type.
3DS FC: 2019-9706-3107
Άβαταρ μέλους
Scarlet
veteran
veteran

Δημοσίευση από Scarlet »

εγω ακουσα απο το φορουμ της Nintendo(εμπιστη πηγη κι ολας...τι να πω..) οτι θα υπαρξει Digital τype(που φυσικα δεν στεκει) sound type δεν νομιζω να ειναι εφικτο γιατι το πρωτο πρωτο pokemon που θα αλλαζαν απο normal σε sound δεν ειναι κανενα αλλο απο το Exploud :P...τελος παντων δεν θα υπαρξει ποτε Light type γιατι συμφωνα με τους ιαπωνες εχει αντικατασταθει ηδη με το psychc type(ηδη ολοι οι ιαπωνες αντι για psychc λενε Light) και ετσι ειχε γινει ολοκληρη παρεξηγηση και στις αρχες τις Black/white οτι θα υπαρξει ο τυπος Light
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
Άβαταρ μέλους
Makius
newbie
newbie

Δημοσίευση από Makius »

Ενδιαφέρον μου φαίνεται να προστεθούν 1-2 νέοι τύποι. Αν γίνει θα αλλάξει τις ισορροπίες!
Άβαταρ μέλους
Scarlet
veteran
veteran

Δημοσίευση από Scarlet »

ενας θα ναι το πολυ!εχει να προσθεθει καινουργιος τυπος στα ποκεμον απο την 2η γενια(steel)
Άβαταρ μέλους
Makius
newbie
newbie

Δημοσίευση από Makius »

Στην ίδια γενιά είχε προστεθεί και ο dark. Αν προστεθεί ένας τύπος τότε θα έχουμε σύνολο 18.
Άβαταρ μέλους
zekrom2011
Trainer
Trainer

Δημοσίευση από zekrom2011 »

Τα τρια ποκεμον στην αρχη φαινονται πολυ προχειρα και ειναι ολοφανερο (για μενα ) οτι εχουν ξεμεινει απο ιδεες και οτι τα βγαζουν ισα ισα για να πουλησουν το ιδιο βεβαια πιστευα και για τις black και white αλλα αυτες μου ηρθαν πιο μαλακα απο αυτο. ειναι σαν να πιανουν κανονικα ζωα και να τους βαζουν καποια χαρακτηριστικα και μετα τα αποκαλουν ποκεμον ( εχετε ξεμεινει απο ιδεες μην το προσπαθητε θα προκηψουν αποτυχιες ) . Το yveltal μοιαζει με φυτο της ζουγκλας το xerneas ειναι πιο normal αλλα δεν με εμπνεει. νεοι τυποι.... προτιμω να παραμεινουν οπως ειναι οι τυποι .
Απάντηση

Επιστροφή στο “X & Y”