Pokemon X and Pokemon Y
Re: Pokemon X and Pokemon Y
οι τυποι ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ οπως ειναι για πολλους λογους που πιστευουν.τα pokemon παντα εμοιζαν με ζωα απο την πρωτη γενια κι ολας(εκτος απο εξαιρεσεις) και ουτε νομιζω οτι ειναι προχειρα αλλα μαλιστα πολυ καλα σχεδια
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
- zekrom2011
- Trainer

ναι αλλα καποια φαινεται παρα πολυ οτι ειναι απο ζωα. δε λεω παρε εμπνευσεις αλλα οχι το ζωο οπως ειναι αλλαζοντας τα χρωματα και βαζοντας καποια εξτρα . τα ποκεμον 4ης γενιας καλα ηταν 5η γενια και επειτα τα χαλασαν βεβαια δεν εχω δει επισοδεια 4ης και 5ης αλλα απο την στιγμη που εφυγε ο μπροκ δεν χρειαζομαι κατι αλλο ( βγαινω εκτος θεματος αλλα καπου ηθελα να το πω ) . sorry
- Kingnothing412
- veteran

- Επικοινωνία:
caterpillar1zekrom2011 έγραψε:ναι αλλα καποια φαινεται παρα πολυ οτι ειναι απο ζωα. δε λεω παρε εμπνευσεις αλλα οχι το ζωο οπως ειναι αλλαζοντας τα χρωματα και βαζοντας καποια εξτρα . τα ποκεμον 4ης γενιας καλα ηταν 5η γενια και επειτα τα χαλασαν βεβαια δεν εχω δει επισοδεια 4ης και 5ης αλλα απο την στιγμη που εφυγε ο μπροκ δεν χρειαζομαι κατι αλλο ( βγαινω εκτος θεματος αλλα καπου ηθελα να το πω ) . sorry
caterpillar2
butterfly
bird
rat
moth
cat
wut
giant jellyfish
seal
crab
lizard
turtle
Τα πκμν που αναφερω πιο πανω ειναι αντιγραφη σκετη απο αληθηνα ζωα με ελαχιστες διαφορες. Και αυτα μπορουν να θεωριθουν ιδιο χαλι με αυτα των πιο καινουριων γενιων. Για καθε ενα απο αυτα βρες μου ενα μακραν χειροτερο πκμν των 3ων καινουριωτερων γενιων , και θα πω οκ , εχεις δικιο.
το θεμα σου δεν ειναι οτι δεν ειναι original οι χαρακτηρες , το artwork δεν σου αρεσει. και οντως , ειναι αρκετα διαφορετικα. απο την 4η ενια αρχησαν να αλαζουν λιγο , και στην 5η γενια ηταν αρκετα διαφορετικα. Και τωρα αυτα της 6ης φενονται σαν εξελιξη του στιλ της 5ης. Το θεμα δεν ειναι οτι δεν ειναι καλα σχεδια , ειναι οτι αλαξε αρκετα το στιλ απεικονησης τους

+1Kingnothing412 έγραψε: το θεμα σου δεν ειναι οτι δεν ειναι original οι χαρακτηρες , το artwork δεν σου αρεσει. και οντως , ειναι αρκετα διαφορετικα. απο την 4η ενια αρχησαν να αλαζουν λιγο , και στην 5η γενια ηταν αρκετα διαφορετικα. Και τωρα αυτα της 6ης φενονται σαν εξελιξη του στιλ της 5ης. Το θεμα δεν ειναι οτι δεν ειναι καλα σχεδια , ειναι οτι αλαξε αρκετα το στιλ απεικονησης τους
3DS FC: 2019-9706-3107
- zekrom2011
- Trainer

για να βρω ισως να βρω πολλα. απλα... η 4η μου αρεσε οχι βεβαια οπως hoen και πριν .5η μμμ ενταξει καλη black 2 & white 2 να ανμιξουν θρυλικα τι ? ξεμειναν απο ιδεες? και οχι τα ποκεμον που ανεφερες μου αρεσουν οπως ειναι. απλα τα τελευταια τωρα απο 5η γενια και επειτα ε δεν με εντυποσιασαν. με λιγα λογια τα ποκεμον για μενα εχασαν την ταυτοτητα τους/ "πεθαναν" στο τελος της 4ης γενιας ( οταν εφυγε ο μπροκ ) βεβαια οπως ανεφερα παραπανω δεν εχω δει επισοδεια απο 8 σεζον εως τελος 4 ης γενιας.
Ο Kingnothing412 με την εικονα που ανεβασε νομιζω οτι θελει να δειξει ποσο διαφορετικα θα ηταν τα pokemon απο την τεταρτη γενια και μετα αν τα artwork ηταν πιο λυτα και απλα
3DS FC: 2019-9706-3107
- Nicolas26K
- professional trainer

- 3DS Mii Name: Nick
- 3DS friendcode: 429633361322
Συμφωνώ απολύτως!Kingnothing412 έγραψε:το θεμα σου δεν ειναι οτι δεν ειναι original οι χαρακτηρες , το artwork δεν σου αρεσει. και οντως , ειναι αρκετα διαφορετικα. απο την 4η ενια αρχησαν να αλαζουν λιγο , και στην 5η γενια ηταν αρκετα διαφορετικα. Και τωρα αυτα της 6ης φενονται σαν εξελιξη του στιλ της 5ης. Το θεμα δεν ειναι οτι δεν ειναι καλα σχεδια , ειναι οτι αλαξε αρκετα το στιλ απεικονησης τους
Off Topic
Και BTW to Garchomp της 1ης θα ήταν ότι πρέπει για ελληνικό Pokemon με το μπλέ και το άσπρο... Θα μπορούσαμε να το κάνουμε φίρμα του site μας, όπως έχουν το Celebi (JAP: Serebii) στο Serebii.net! Just sayin'...
@nicolas26k ... κακη ιδεα...σιγα τρ μην συμβολιζει ενα μπλε-ασπρο αλιθορο garchomp την ελλαδα!
Εγω θα ελεγα το γνωστο catchphase του pokemon460 :Μην κρινετε αποτομα κατι χωρις να το εχετε δοκιμασει!μπορει μερικοι να πιστευουν οτι τα αρχικα βγηκαν fail(δικια τους αποψη)αλλα δεν εχουν δει ακομα τα αλλα pokemon!
Εγω θα ελεγα το γνωστο catchphase του pokemon460 :Μην κρινετε αποτομα κατι χωρις να το εχετε δοκιμασει!μπορει μερικοι να πιστευουν οτι τα αρχικα βγηκαν fail(δικια τους αποψη)αλλα δεν εχουν δει ακομα τα αλλα pokemon!
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
εγω δεν θα την παρω ετσι κι αλλιως γιατι δεν εχω λεφτα για 3ds
εδω τελειωνουν τα pokemon για μενα