Thes Aurio stis 5?Tasos07 έγραψε:Pitakos έλα φίλε μόλις το είδα! Σήμερα δεν μπορώ. Αύριο όμως θα είμαι διαθέσιμος από τις 4 το μεσημέρι έως τις 10 το βράδυ! Πες μου αν μπορείς να το κάνουμε κάπου ενδιάμεσα και το κανονίζουμε!
Ομαδικό Ελληνικό Πρωτάθλημα Pokémon: 2η Εβδομάδα
Re: Ομαδικό Ελληνικό Πρωτάθλημα Pokémon: 2η Εβδομάδα
Pitakos οκ τέλεια! Αύριο στις 5 λοιπον! Δώσε μου το Fc σου και το Ign σου για να είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε κατευθεία. FC: 0232-9356-7573 Ign: Doflamingo
Tasos07
3840 6748 8748 Chaika
3840 6748 8748 Chaika
Pitakos σε εκανα add. Ερχομε online να ξεκινησουμε! Gl hf! 
Tasos07 vs Pitakos
Tasos won. Pitakos disconnected οταν εμεινε με 1 pokemon ενω εγω ειχα 3 pokemon!
Tasos won. Pitakos disconnected οταν εμεινε με 1 pokemon ενω εγω ειχα 3 pokemon!
ti les den aposindethika egw kai den eixa 1 mono pokemon, eixa 2,egw eimai akoma sindedemenos sto pokemon enw esi oxi
Έλα φίλε αρκετά ψέματα αποδέξου την ήττα σου μη κάνεις σαν μωρό σε παρακαλώ!
Άλλωστε εγώ δεν είχα λόγω να αποσυνδεθώ αφού είχα νικήσει ήδη είχες 1 pokemon είχα 3 επομένος είναι ολοφάνερο ποιος έκανε την μαγκιά! Τέλοσπάντων επειδή δεν θέλω να ασχοληθώ και πολύ με αυτό το θέμα η αποδέχεσαι την ήττα σου η ξαναπαίζουμε εγώ δεν έχω πρόβλημα απλώς αυτό θα είναι προς μειονέκτιμά σου αφού απ' ότι φαίνεται δεν έχεις μάθει να χάνεις!
loipon den eisai katholou swstos kai aposindeese kai katigoreis tous allous!
Ποιος ακριβώς δεν έχει μάθει να χάνει;;;Tasos07 έγραψε:Έλα φίλε αρκετά ψέματα αποδέξου την ήττα σου μη κάνεις σαν μωρό σε παρακαλώ!Άλλωστε εγώ δεν είχα λόγω να αποσυνδεθώ αφού είχα νικήσει ήδη είχες 1 pokemon είχα 3 επομένος είναι ολοφάνερο ποιος έκανε την μαγκιά! Τέλοσπάντων επειδή δεν θέλω να ασχοληθώ και πολύ με αυτό το θέμα η αποδέχεσαι την ήττα σου η ξαναπαίζουμε εγώ δεν έχω πρόβλημα απλώς αυτό θα είναι προς μειονέκτιμά σου αφού απ' ότι φαίνεται δεν έχεις μάθει να χάνεις!