μαι παρατηρηση μονο , δεν εχω καλη συνδεση και μπορει να εχω αποσυνδεσης . Σε εκεινη την περιπτωση πρνεις εσυ την νικη , σωστα;Tasos07 έγραψε:Ναι ναι στο 3ds θα παίξουμε! FC: 0232-9356-7573 Ign: Doflamingo Θα σε κάνω add αύριο και θα σου γράψω εδώ όταν είμαι έτοιμος γύρω στις 3:30!
Ομαδικό Ελληνικό Πρωτάθλημα Pokémon: 1η Εβδομάδα
Re: Ομαδικό Ελληνικό Πρωτάθλημα Pokémon: 1η Εβδομάδα
Trainer Koy έγραψε:OK ρε man μου αλλά επειδή δεν ξερω σίγουρα στέλνεις ένα skype να συνεννοηθούμε;EniacV έγραψε:Ελα φιλε ΤΡAINER KOY μπορω οποοια μερα θες θες ν απουμε παρασκευη η σαββατο μεσημερι πριν τις 5? θα με βολευε ναπαιξουμε στο showdown EniacV το ονομα μου
skype den exw fb pavlos vraxnis
larva σε εχω κανει add και ειμαι ετοιμοσ να ξεκινησουμε τα battle mas! Τουσ κανονεσ τουσ ξεσ Doubles VGC flat rules best of 1 ok? Πεσ μου οταν εισαι ετοιμοσ να ξεκινησουμε! 
ειμαι ετοιμος , περιμενε αν μπω online , μπορει να παρει λιγοTasos07 έγραψε:larva σε εχω κανει add και ειμαι ετοιμοσ να ξεκινησουμε τα battle mas! Τουσ κανονεσ τουσ ξεσ Doubles VGC flat rules best of 1 ok? Πεσ μου οταν εισαι ετοιμοσ να ξεκινησουμε!
μπηκαlarva έγραψε:ειμαι ετοιμος , περιμενε αν μπω online , μπορει να παρει λιγοTasos07 έγραψε:larva σε εχω κανει add και ειμαι ετοιμοσ να ξεκινησουμε τα battle mas! Τουσ κανονεσ τουσ ξεσ Doubles VGC flat rules best of 1 ok? Πεσ μου οταν εισαι ετοιμοσ να ξεκινησουμε!
gg :3larva έγραψε:μπηκαlarva έγραψε:ειμαι ετοιμος , περιμενε αν μπω online , μπορει να παρει λιγοTasos07 έγραψε:larva σε εχω κανει add και ειμαι ετοιμοσ να ξεκινησουμε τα battle mas! Τουσ κανονεσ τουσ ξεσ Doubles VGC flat rules best of 1 ok? Πεσ μου οταν εισαι ετοιμοσ να ξεκινησουμε!
Tasos07- larva 1-0 Tasos07 Won
Battle Video Code: JJ8W-WWWW-WW33-E59Y
Gg larva!
Gg larva!
^ω^ ggTasos07 έγραψε:Tasos07- larva 1-0 Tasos07 Won
Gg larva!
PanosKos, σε βολεύει να παίξουμε σήμερα κατά τις 3:30?
Επίσης, έχω ερωτήσεις:
α) Γιατί Best of 1 και όχι Best of 3 στις VGC μάχες? Ούτε 5 λεπτά δεν κρατάει η μια μάχη και το hax στο VGC είναι συχνό φαινόμενο.
β) Οι κανόνες του VGC15 είναι οι κανόνες του Battle Spot (με non-Pentagon Pokemon) ή VGC15 όπως το WCS?
Thaanks!
Επίσης, έχω ερωτήσεις:
α) Γιατί Best of 1 και όχι Best of 3 στις VGC μάχες? Ούτε 5 λεπτά δεν κρατάει η μια μάχη και το hax στο VGC είναι συχνό φαινόμενο.
β) Οι κανόνες του VGC15 είναι οι κανόνες του Battle Spot (με non-Pentagon Pokemon) ή VGC15 όπως το WCS?
Thaanks!
IzNoGood (3) - PanosKos (0)
Battle Video: U6RW-WWWW-WW33-KBAB
GGs!
Battle Video: U6RW-WWWW-WW33-KBAB
GGs!