από που είσαι; (πόλη / περιοχή)
Πες μας ποιος/ποια είσαι
- Andreecko
- Master Administrator

- Επικοινωνία:
Re: Πες μας ποιος/ποια είσαι
welcome Χρήστος, καλός ήρθες στη παρέα μας 
Ορεστιάδα μένω σχεδόν 2 χρόνια, αλλά είμαι από την Έδεσσα.
- Kingnothing412
- veteran

- Επικοινωνία:
ΠΟΥ??? ΔΙΠΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!Ponkey έγραψε:Ορεστιάδα μένω σχεδόν 2 χρόνια, αλλά είμαι από την Έδεσσα.
Ορεστιαδα Εβρου 
- Kingnothing412
- veteran

- Επικοινωνία:
Δεν περιμενα ποτε να βρω καποιον τοσο κοντα εδω.στο Διδυμοτειχο μενωPonkey έγραψε:Ορεστιαδα Εβρου
Kingnothing412 έγραψε:Δεν περιμενα ποτε να βρω καποιον τοσο κοντα εδω.στο Διδυμοτειχο μενωPonkey έγραψε:Ορεστιαδα ΕβρουΣχετικα κοντα.(20 χιλιομετρα αν δεν κανω λαθος)
20 χιλιόμετρα πρέπει να είναι, όταν μπορέσω να συνδέσω το ds στο router της wind θα σε κάνω add για να παίξουμε online.
(όταν πάω να κάνω σύνδεση το ds μου βγάζει error)
- Andreecko
- Master Administrator

- Επικοινωνία:
τι error σου βγάζει;
- Kingnothing412
- veteran

- Επικοινωνία:
Τεσπα , οταν μπορεσεις να βρεις θα ηταν ωρεο αν καναμε καμια ανταλαγη/μαχηPonkey έγραψε:Kingnothing412 έγραψε:Δεν περιμενα ποτε να βρω καποιον τοσο κοντα εδω.στο Διδυμοτειχο μενωPonkey έγραψε:Ορεστιαδα ΕβρουΣχετικα κοντα.(20 χιλιομετρα αν δεν κανω λαθος)
20 χιλιόμετρα πρέπει να είναι, όταν μπορέσω να συνδέσω το ds στο router της wind θα σε κάνω add για να παίξουμε online.![]()
(όταν πάω να κάνω σύνδεση το ds μου βγάζει error)
Το wii - 3ds - dsi συνδέετε στο internet αλλά το ds όχι το κακό είναι ότι και το pokemon platinum να το βαλω στο dsi η 3ds πρέπει να συνδεθείς στο internet από της ρυθμίσει της κάρτας και όχι κατευθείαν από την κονσόλα.Pokemon640 έγραψε:τι error σου βγάζει;
Όταν πάω να συνδεθώ μου λέει αυτό (these setting are invalid. Confirm the informetion and try again. For help, visit support.nintendo.com) έψαξα λίγο το router άλλαξα κάποιες ρυθμίσεις κατάφερα να συνδεθεί αλλά μου έβγαζε ένα error επικοινωνίας νομίζω τον οποίο τον κωδικό δεν τον θυμάμαι.
Το ίδιο πρόβλημα είχα και στο προηγούμενο router αλλά βρήκα τι έπρεπε να κάνω, τώρα στης διακοπές που θα πάω στην Έδεσσα θα το πάρω το router και ελπίζω να μπορώ να το συνδέσω στο δίκτυο της wind.
- Kingnothing412
- veteran

- Επικοινωνία:
Καταλαβα , εχεις συνδεση WPA , το DS επειδει ειναι λιγο πιο παλιο υποστιριζει μονο WEP.Ponkey έγραψε:Το wii - 3ds - dsi συνδέετε στο internet αλλά το ds όχι το κακό είναι ότι και το pokemon platinum να το βαλω στο dsi η 3ds πρέπει να συνδεθείς στο internet από της ρυθμίσει της κάρτας και όχι κατευθείαν από την κονσόλα.Pokemon640 έγραψε:τι error σου βγάζει;
Όταν πάω να συνδεθώ μου λέει αυτό (these setting are invalid. Confirm the informetion and try again. For help, visit support.nintendo.com) έψαξα λίγο το router άλλαξα κάποιες ρυθμίσεις κατάφερα να συνδεθεί αλλά μου έβγαζε ένα error επικοινωνίας νομίζω τον οποίο τον κωδικό δεν τον θυμάμαι.
Το ίδιο πρόβλημα είχα και στο προηγούμενο router αλλά βρήκα τι έπρεπε να κάνω, τώρα στης διακοπές που θα πάω στην Έδεσσα θα το πάρω το router και ελπίζω να μπορώ να το συνδέσω στο δίκτυο της wind.