Μαριε εσυ τι γινεται με το δικο σου καναλι? Το παρατησες?GarchompPit έγραψε:Εγω λεω να το δοκιμασεις! (αν μπορεις οικονομικα φυσικα) Εμεις σε στηριζουμε, Λουκα!
Spam Place Volume 2.0
Re: Spam Place Volume 2.0
When a man whips out a pink DS and pokemon, you know he's not afraid of anything
- GarchompPit
- ace trainer

- Επικοινωνία:
Προσωρινα 
- Nicolas26K
- professional trainer

- 3DS Mii Name: Nick
- 3DS friendcode: 429633361322
Και ναι, μπορούν να γίνουν και σοβαρές συζητήσεις στο Spam Place. 
► Show Spoiler
To θεμα ειναι οτι οι παλαιοτερες γεννεες ειναι λιγο δυσκολουρετες πλεον και οσοι τις εχουν με κουτια θελουν τα αστρα για αν τις δωσουν. Γι αυτο και οποιος εχει οποιαδηποτε κασετα ας στειλει κανα μηνυμα!Nicolas26K έγραψε:Και ναι, μπορούν να γίνουν και σοβαρές συζητήσεις στο Spam Place.
► Show Spoiler
When a man whips out a pink DS and pokemon, you know he's not afraid of anything
- GarchompPit
- ace trainer

- Επικοινωνία:
Χρονια πολλα Scarlet!! : ]
να σε καλα ρε garchomp και σημερα παω και Alou fan paaark XD
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
-
nikmaster is back
- newbie

γιο λελε λεε ι χουυυυυυυυυυυυυ (σκαρλετ) :trollface
@Loukas,ναι κάνε ένα κανάλι με τέτοιο περιεχόμενο,πρωσοπικά κασέτα από Emerald και κάτω δεν έχω δει σε κουτί,ότι έχω το έχω από φίλους 
Nα έχεις υποψήν όμως τι θα χρειαστείς για να γίνετε ποιοτικό το βίντεο,άμα πας να κάνεις unboxing δίπλα από νεροχύτη κουζίνας ίσως να παίρνεις λιγότερα views από ότι αν είχες για background ένα Green Screen π.χ.
Nα έχεις υποψήν όμως τι θα χρειαστείς για να γίνετε ποιοτικό το βίντεο,άμα πας να κάνεις unboxing δίπλα από νεροχύτη κουζίνας ίσως να παίρνεις λιγότερα views από ότι αν είχες για background ένα Green Screen π.χ.
-
nikmaster is back
- newbie

im the nikmaster the pokemon master.... void-scarlet=rivals 
Ναι dood ότι πεις..