Spam place (v1.0)

Εδώ βάζουμε ότι διαγράφεται.
Άβαταρ μέλους
Scarlet
veteran
veteran

Re: Spam place

Δημοσίευση από Scarlet »

Nikolas96k,Kingsnothing412,εγω,Nightmare ειναι μαλλον τα πιο ενεργα μελη
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
Άβαταρ μέλους
Kingnothing412
veteran
veteran
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kingnothing412 »

Scarlet έγραψε:
enow bsk sto chat xthes o namikaze na me brostalei mprosta tou kai atos na ton ypostirizei h na kanei pws dn katalabainei h les kai yponoei tespa pws simfwnei me ton namikaze , aplos , pws sto kalo... enow , ma ,einai dynaton? ae swbara kati tetoi me kanoun na anarwtiemai an ontws eimai aytistikos kai dn mporw na dw ta lathh mou tespa.

elpizw na mhn dimiourghsa polla problhmata.... :?
εγω παντως οσο μηλαω μαζι σου σε βλεπω πολυ ενταξη ατομο και ξερεις οτι ο m_namikaze αρχησε να σε βρυζει γι αυτο τωρα πια εσυ εισαι ο καλος εγω ο κακος και ο pokemon640 ο ασχημος :trollface: ,τεσπα πιστευω οτι ο θεος(pokemon640) εκρινε δικαια την αποφαση του...αλλα τον φεβρουαριο που θα του φυγει το ban δεν νομιζω να θελει να ξαναγυρισει :(
lol
Loukas έγραψε:Φίλε Κινγκ εγω δεν πήρα το μέρος κανενός και σας ειπα να τα βρείτε και έκανα προειδοποηση και στους 2 για να λήξει το θέμα και οχι για να πάρω το μέρος κάποιου
blepeis bsk ayto akroibos enow. o typos elege blakeies mprosta sou man. swbara. Also , ti htan ayto pali meta pou lew "dwste ta xeria san antres" kai o alos o eksypnos xaxanizei.

ae ti twra , swbara. tespa ade dn peirazei bsk ok
Scarlet έγραψε:Nikolas96k,Kingsnothing412,εγω,Nightmare ειναι μαλλον τα πιο ενεργα μελη
nai malon. kai o megacyber lurkarei blepw
My trade thread
Gen 4 FC:
3138 7152 8847

Gen 5 FC:
4942 7115 2307
Άβαταρ μέλους
Scarlet
veteran
veteran

Δημοσίευση από Scarlet »

παιδια λεω να το ξεχασουμε αυτο βασικα γιατι μπορει να το τραβηξουμε ας μιλησουμε για κατι αλλο οπως...ε... kingnothing μου ερχεται να σου κανω knock off ετσι ωστε να σου πεταξω το griseous orb σου και να ξαναγινεις Altered Form
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
Άβαταρ μέλους
Loukas
advanced trainer
advanced trainer

Δημοσίευση από Loukas »

Το δωστε τα χερια ηταν μπας και συμφιλιωθειται. Τι να σου πω δεν ηξερα οτι σε ενοχλησε. Ας το αφησουμε το θεμα λοιπον.
When a man whips out a pink DS and pokemon, you know he's not afraid of anything
Άβαταρ μέλους
Kingnothing412
veteran
veteran
Επικοινωνία:

^μου εσπασε τα νευρα που χαχανιζε ο βλακας. τεσπα
Scarlet έγραψε:παιδια λεω να το ξεχασουμε αυτο βασικα γιατι μπορει να το τραβηξουμε ας μιλησουμε για κατι αλλο οπως...ε... kingnothing μου ερχεται να σου κανω knock off ετσι ωστε να σου πεταξω το griseous orb σου και να ξαναγινεις Altered Form
but i like my orgin form :c

on a side note , ειμαι ο μονος που μισει το ":c" γενικα? σοβαρα. μου σπαει τα νευρα. " :( " ftw
My trade thread
Gen 4 FC:
3138 7152 8847

Gen 5 FC:
4942 7115 2307
Άβαταρ μέλους
Nicolas26K
professional trainer
professional trainer
3DS Mii Name: Nick
3DS friendcode: 429633361322

Δημοσίευση από Nicolas26K »

Αυτό είναι το 500 μου post! :D Γιορτάζω την πρώτη μου GreatBall! Είμαι ο 2ος με GreatBall μετά τον Scarlet! Είμαι πολύ χαρούμενος! Θα ήθελα να ευχαριστήσω το γάτο μου, που με άφηνε ήσυχο όταν έμπαινα στο φόρουμ, τους admins, που μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία, κάτι τρελές γειτόνισσες που φωνάζουν συνέχεια και την πατάτα που έψησα στο φούρνο με τυρί πέρσυ! Καλή συνέχεια λοιπόν! Πάω να ανοίξω και καμιά σαμπάνια τώρα! :lol:
Άβαταρ μέλους
Andreecko
Master Administrator
Master Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Andreecko »

gratz

Είμαι ο μόνος καλός admin που αφήνω να μετράει το post count στο spam place :D Σε όσα site έχω μπει η σβήνουν το thread η δεν το μετράνε καθόλου (είναι του καπιταλισμού).:P
Εικόνα
Εικόνα
Ακολουθήστε μας στο YouTube.
Για προβλήματα η απορίες διαβάστε εδώ.
Άβαταρ μέλους
Nicolas26K
professional trainer
professional trainer
3DS Mii Name: Nick
3DS friendcode: 429633361322

Δημοσίευση από Nicolas26K »

Pokemon640, πάντα πίστευα πως είσαι πολύ καλός admin, αλλά και άνθρωπος... :')
Άβαταρ μέλους
Scarlet
veteran
veteran

Δημοσίευση από Scarlet »

Nicolas26K έγραψε:Pokemon640, πάντα πίστευα πως είσαι πολύ καλός admin, αλλά και άνθρωπος... :')
καλος ανθρωπος ειναι αλλα ειναι μην τον συναντησεις ποτε στην ζωη σου και πεις λεξης που αρχιζουν απο i (πχ i pod,imac,iphone κτλ)τοτε γιναιτε οχι μονο θυριο αλλα και τρολλαρει αποτελεσματικοτερα
Άβαταρ μέλους
Kingnothing412
veteran
veteran
Επικοινωνία:

Pokemon640 έγραψε:gratz

Είμαι ο μόνος καλός admin που αφήνω να μετράει το post count στο spam place :D Σε όσα site έχω μπει η σβήνουν το thread η δεν το μετράνε καθόλου (είναι του καπιταλισμού).:P
λολ +1

grats , N26K :)
My trade thread
Gen 4 FC:
3138 7152 8847

Gen 5 FC:
4942 7115 2307
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κάδος Ανακύκλωσης”