Spam place (v1.0)
Re: Spam place
Nikolas96k,Kingsnothing412,εγω,Nightmare ειναι μαλλον τα πιο ενεργα μελη
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
- Kingnothing412
- veteran

- Επικοινωνία:
lolScarlet έγραψε:εγω παντως οσο μηλαω μαζι σου σε βλεπω πολυ ενταξη ατομο και ξερεις οτι ο m_namikaze αρχησε να σε βρυζει γι αυτο τωρα πια εσυ εισαι ο καλος εγω ο κακος και ο pokemon640 ο ασχημοςenow bsk sto chat xthes o namikaze na me brostalei mprosta tou kai atos na ton ypostirizei h na kanei pws dn katalabainei h les kai yponoei tespa pws simfwnei me ton namikaze , aplos , pws sto kalo... enow , ma ,einai dynaton? ae swbara kati tetoi me kanoun na anarwtiemai an ontws eimai aytistikos kai dn mporw na dw ta lathh mou tespa.
elpizw na mhn dimiourghsa polla problhmata....,τεσπα πιστευω οτι ο θεος(pokemon640) εκρινε δικαια την αποφαση του...αλλα τον φεβρουαριο που θα του φυγει το ban δεν νομιζω να θελει να ξαναγυρισει
blepeis bsk ayto akroibos enow. o typos elege blakeies mprosta sou man. swbara. Also , ti htan ayto pali meta pou lew "dwste ta xeria san antres" kai o alos o eksypnos xaxanizei.Loukas έγραψε:Φίλε Κινγκ εγω δεν πήρα το μέρος κανενός και σας ειπα να τα βρείτε και έκανα προειδοποηση και στους 2 για να λήξει το θέμα και οχι για να πάρω το μέρος κάποιου
ae ti twra , swbara. tespa ade dn peirazei bsk ok
nai malon. kai o megacyber lurkarei blepwScarlet έγραψε:Nikolas96k,Kingsnothing412,εγω,Nightmare ειναι μαλλον τα πιο ενεργα μελη
παιδια λεω να το ξεχασουμε αυτο βασικα γιατι μπορει να το τραβηξουμε ας μιλησουμε για κατι αλλο οπως...ε... kingnothing μου ερχεται να σου κανω knock off ετσι ωστε να σου πεταξω το griseous orb σου και να ξαναγινεις Altered Form
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
Το δωστε τα χερια ηταν μπας και συμφιλιωθειται. Τι να σου πω δεν ηξερα οτι σε ενοχλησε. Ας το αφησουμε το θεμα λοιπον.
When a man whips out a pink DS and pokemon, you know he's not afraid of anything
- Kingnothing412
- veteran

- Επικοινωνία:
^μου εσπασε τα νευρα που χαχανιζε ο βλακας. τεσπα
on a side note , ειμαι ο μονος που μισει το ":c" γενικα? σοβαρα. μου σπαει τα νευρα. "
" ftw
but i like my orgin form :cScarlet έγραψε:παιδια λεω να το ξεχασουμε αυτο βασικα γιατι μπορει να το τραβηξουμε ας μιλησουμε για κατι αλλο οπως...ε... kingnothing μου ερχεται να σου κανω knock off ετσι ωστε να σου πεταξω το griseous orb σου και να ξαναγινεις Altered Form
on a side note , ειμαι ο μονος που μισει το ":c" γενικα? σοβαρα. μου σπαει τα νευρα. "
- Nicolas26K
- professional trainer

- 3DS Mii Name: Nick
- 3DS friendcode: 429633361322
Αυτό είναι το 500 μου post!
Γιορτάζω την πρώτη μου GreatBall! Είμαι ο 2ος με GreatBall μετά τον Scarlet! Είμαι πολύ χαρούμενος! Θα ήθελα να ευχαριστήσω το γάτο μου, που με άφηνε ήσυχο όταν έμπαινα στο φόρουμ, τους admins, που μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία, κάτι τρελές γειτόνισσες που φωνάζουν συνέχεια και την πατάτα που έψησα στο φούρνο με τυρί πέρσυ! Καλή συνέχεια λοιπόν! Πάω να ανοίξω και καμιά σαμπάνια τώρα! 
- Andreecko
- Master Administrator

- Επικοινωνία:
gratz
Είμαι ο μόνος καλός admin που αφήνω να μετράει το post count στο spam place
Σε όσα site έχω μπει η σβήνουν το thread η δεν το μετράνε καθόλου (είναι του καπιταλισμού).
Είμαι ο μόνος καλός admin που αφήνω να μετράει το post count στο spam place
- Nicolas26K
- professional trainer

- 3DS Mii Name: Nick
- 3DS friendcode: 429633361322
Pokemon640, πάντα πίστευα πως είσαι πολύ καλός admin, αλλά και άνθρωπος... :')
καλος ανθρωπος ειναι αλλα ειναι μην τον συναντησεις ποτε στην ζωη σου και πεις λεξης που αρχιζουν απο i (πχ i pod,imac,iphone κτλ)τοτε γιναιτε οχι μονο θυριο αλλα και τρολλαρει αποτελεσματικοτεραNicolas26K έγραψε:Pokemon640, πάντα πίστευα πως είσαι πολύ καλός admin, αλλά και άνθρωπος... :')
- Kingnothing412
- veteran

- Επικοινωνία:
λολ +1Pokemon640 έγραψε:gratz
Είμαι ο μόνος καλός admin που αφήνω να μετράει το post count στο spam placeΣε όσα site έχω μπει η σβήνουν το thread η δεν το μετράνε καθόλου (είναι του καπιταλισμού).
grats , N26K
,τεσπα πιστευω οτι ο θεος(pokemon640) εκρινε δικαια την αποφαση του...αλλα τον φεβρουαριο που θα του φυγει το ban δεν νομιζω να θελει να ξαναγυρισει