Pokemon World Online

Γενική συζήτηση σε ότι αφορά τα Pokemon
Άβαταρ μέλους
Megacyber69
advanced trainer
advanced trainer
Επικοινωνία:

Pokemon World Online

Δημοσίευση από Megacyber69 »

Έχετε ακούσει για το Pokemon World Online? Εγώ το έμαθα από έναν φίλο μου που το βρήκε τυχαία.. Ουσιαστικά παίζετε κανονικά στον χάρτη ή της Kanto ή της Johto (εσείς διαλέγεται στην αρχή του παιχνιδιού) όπως και στο gameboy αλλά σε online φάση! Δηλαδή μπορείτε να περπατάτε με τους φίλους σας, να κάνετε μάχες με άλλους από όλο τον κόσμο και όλα αυτά στα πλαίσια του story mode. Εγώ χτες ξεκίνησα και είναι πραγματικά πολύ ωραίο (βέβαια έχασα από τον Brock και πρέπει να περιμένω 24 ώρες για να τον ξαναπολεμήσω :P)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scarlet
veteran
veteran

Re: Pokemon World Online

Δημοσίευση από Scarlet »

καλο ακουγεται!αλλα οποιος διαλεξει περιοχη johto μπορει να παει και στο kanto για τα αλλα εβληματα ε?
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
Άβαταρ μέλους
Megacyber69
advanced trainer
advanced trainer
Επικοινωνία:

Scarlet έγραψε:καλο ακουγεται!αλλα οποιος διαλεξει περιοχη johto μπορει να παει και στο kanto για τα αλλα εβληματα ε?
δεν έχω ιδέα, δεν πρόλαβα να διαβάσω πολλά για το game, απλώς έπαιξα :P
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
MASTER SOT
advanced trainer
advanced trainer
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από MASTER SOT »

το έχω ακουστά εδώ και αρκετό καιρώ
(έλεγα να αρχίσω να το παίξω το καλοκαίρι)
Άβαταρ μέλους
Naughtys
newbie
newbie

Δημοσίευση από Naughtys »

Θα ηταν υπεροχο εαν κατι τετοιο εβγαινε στο ds δινοντας μια αισθηση συνδεσιμοτητας οπουδηποτε κι αν εισαι. Και θα εκανε τις περιοχες πολυ πιο ζωντανες
Άβαταρ μέλους
Scarlet
veteran
veteran

Δημοσίευση από Scarlet »

οριστε λοιπον που εφευρεθηκε,βεβαιως εχει βγει εδω και πολλους μηνες καθως το βλεπα σε κατι βιντεο αλλα την απορια την εχω...αν γεμισει ενας server ΤΕΛΕΙΩΣ πως θα μπορει να κινειθει καποιος?
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
Άβαταρ μέλους
Megacyber69
advanced trainer
advanced trainer
Επικοινωνία:

Scarlet έγραψε:οριστε λοιπον που εφευρεθηκε,βεβαιως εχει βγει εδω και πολλους μηνες καθως το βλεπα σε κατι βιντεο αλλα την απορια την εχω...αν γεμισει ενας server ΤΕΛΕΙΩΣ πως θα μπορει να κινειθει καποιος?
ουσιαστικά δεν μπαίνουν όλοι απ ότι κατάλαβα.. κάθε φορά που δίνουν slots μπαίνουν συγκεκριμένοι (εγώ δεν μπήκα με την πρώτη μου αίτηση αλλά με την 2η χρησιμοποιώντας άλλο e-mail) Ούτως ή άλλος οι παίχτες διασκορπίζονται σε όλη την Kanto καθώς εξελίσσονται στο story mode οπότε μοιράζονται στις πόλεις
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scarlet
veteran
veteran

Δημοσίευση από Scarlet »

πρωτα απ ολα οι παικτες θα πρεπει να μην μπορει να αγγιζει ο ενας τον αλλον αλλιως θα τουμπαρουν συνεχεια η αμα καποιος απφασησει να τρολλαρει παιρνει τους φιλους του,μπαινει σε μια σειρα και μπλοκαρει απλα τον δρομο για την πολη!
Άβαταρ μέλους
Nicolas26K
professional trainer
professional trainer
3DS Mii Name: Nick
3DS friendcode: 429633361322

Δημοσίευση από Nicolas26K »

Scarlet έγραψε:πρωτα απ ολα οι παικτες θα πρεπει να μην μπορει να αγγιζει ο ενας τον αλλον αλλιως θα τουμπαρουν συνεχεια η αμα καποιος απφασησει να τρολλαρει παιρνει τους φιλους του,μπαινει σε μια σειρα και μπλοκαρει απλα τον δρομο για την πολη!
Κατευθείαν ban!
Άβαταρ μέλους
Megacyber69
advanced trainer
advanced trainer
Επικοινωνία:

Scarlet έγραψε:πρωτα απ ολα οι παικτες θα πρεπει να μην μπορει να αγγιζει ο ενας τον αλλον αλλιως θα τουμπαρουν συνεχεια η αμα καποιος απφασησει να τρολλαρει παιρνει τους φιλους του,μπαινει σε μια σειρα και μπλοκαρει απλα τον δρομο για την πολη!
ναι οι παίχτες περνάνε ο ένας μέσα από τον άλλον
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”