Pokemon World Online
- Megacyber69
- advanced trainer

- Επικοινωνία:
Pokemon World Online
Έχετε ακούσει για το Pokemon World Online? Εγώ το έμαθα από έναν φίλο μου που το βρήκε τυχαία.. Ουσιαστικά παίζετε κανονικά στον χάρτη ή της Kanto ή της Johto (εσείς διαλέγεται στην αρχή του παιχνιδιού) όπως και στο gameboy αλλά σε online φάση! Δηλαδή μπορείτε να περπατάτε με τους φίλους σας, να κάνετε μάχες με άλλους από όλο τον κόσμο και όλα αυτά στα πλαίσια του story mode. Εγώ χτες ξεκίνησα και είναι πραγματικά πολύ ωραίο (βέβαια έχασα από τον Brock και πρέπει να περιμένω 24 ώρες για να τον ξαναπολεμήσω
)
Re: Pokemon World Online
καλο ακουγεται!αλλα οποιος διαλεξει περιοχη johto μπορει να παει και στο kanto για τα αλλα εβληματα ε?
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
- Megacyber69
- advanced trainer

- Επικοινωνία:
δεν έχω ιδέα, δεν πρόλαβα να διαβάσω πολλά για το game, απλώς έπαιξαScarlet έγραψε:καλο ακουγεται!αλλα οποιος διαλεξει περιοχη johto μπορει να παει και στο kanto για τα αλλα εβληματα ε?
- MASTER SOT
- advanced trainer

- Επικοινωνία:
το έχω ακουστά εδώ και αρκετό καιρώ
(έλεγα να αρχίσω να το παίξω το καλοκαίρι)
(έλεγα να αρχίσω να το παίξω το καλοκαίρι)
Θα ηταν υπεροχο εαν κατι τετοιο εβγαινε στο ds δινοντας μια αισθηση συνδεσιμοτητας οπουδηποτε κι αν εισαι. Και θα εκανε τις περιοχες πολυ πιο ζωντανες
οριστε λοιπον που εφευρεθηκε,βεβαιως εχει βγει εδω και πολλους μηνες καθως το βλεπα σε κατι βιντεο αλλα την απορια την εχω...αν γεμισει ενας server ΤΕΛΕΙΩΣ πως θα μπορει να κινειθει καποιος?
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
- Megacyber69
- advanced trainer

- Επικοινωνία:
ουσιαστικά δεν μπαίνουν όλοι απ ότι κατάλαβα.. κάθε φορά που δίνουν slots μπαίνουν συγκεκριμένοι (εγώ δεν μπήκα με την πρώτη μου αίτηση αλλά με την 2η χρησιμοποιώντας άλλο e-mail) Ούτως ή άλλος οι παίχτες διασκορπίζονται σε όλη την Kanto καθώς εξελίσσονται στο story mode οπότε μοιράζονται στις πόλειςScarlet έγραψε:οριστε λοιπον που εφευρεθηκε,βεβαιως εχει βγει εδω και πολλους μηνες καθως το βλεπα σε κατι βιντεο αλλα την απορια την εχω...αν γεμισει ενας server ΤΕΛΕΙΩΣ πως θα μπορει να κινειθει καποιος?
πρωτα απ ολα οι παικτες θα πρεπει να μην μπορει να αγγιζει ο ενας τον αλλον αλλιως θα τουμπαρουν συνεχεια η αμα καποιος απφασησει να τρολλαρει παιρνει τους φιλους του,μπαινει σε μια σειρα και μπλοκαρει απλα τον δρομο για την πολη!
- Nicolas26K
- professional trainer

- 3DS Mii Name: Nick
- 3DS friendcode: 429633361322
Κατευθείαν ban!Scarlet έγραψε:πρωτα απ ολα οι παικτες θα πρεπει να μην μπορει να αγγιζει ο ενας τον αλλον αλλιως θα τουμπαρουν συνεχεια η αμα καποιος απφασησει να τρολλαρει παιρνει τους φιλους του,μπαινει σε μια σειρα και μπλοκαρει απλα τον δρομο για την πολη!
- Megacyber69
- advanced trainer

- Επικοινωνία:
ναι οι παίχτες περνάνε ο ένας μέσα από τον άλλονScarlet έγραψε:πρωτα απ ολα οι παικτες θα πρεπει να μην μπορει να αγγιζει ο ενας τον αλλον αλλιως θα τουμπαρουν συνεχεια η αμα καποιος απφασησει να τρολλαρει παιρνει τους φιλους του,μπαινει σε μια σειρα και μπλοκαρει απλα τον δρομο για την πολη!