Αν τα πόκεμον υπήρχαν..

Γενική συζήτηση σε ότι αφορά τα Pokemon
Άβαταρ μέλους
Kingnothing412
veteran
veteran
Επικοινωνία:

Re: Αν τα Πόκεμον Υπήρχαν

Δημοσίευση από Kingnothing412 »

Pokemon640 έγραψε:botnet ?
για ποιο λόγο ;
Ξερω γω , απλος λεω :P Εντομεταξι αν υπηρχαν τα πκμν κλπ... Το Box System ποιος θα το ειχε?

βασικα ακυρο , για καποιον λογο το σκευτομουν πιο πολυ σαν Cloud η κατι τετοιο αντι για προγραμα/απλος φακελους κλπ... εντομεταξι αν ηταν σε φακελους , θα επρεπε να κανεις το πκμν αρχειο κιολας? λολ

bulbasaur.pkmn
My trade thread
Gen 4 FC:
3138 7152 8847

Gen 5 FC:
4942 7115 2307
Άβαταρ μέλους
Scarlet
veteran
veteran

Δημοσίευση από Scarlet »

Kingnothing412 έγραψε:
Pokemon640 έγραψε:botnet ?
για ποιο λόγο ;
Ξερω γω , απλος λεω :P Εντομεταξι αν υπηρχαν τα πκμν κλπ... Το Box System ποιος θα το ειχε?

βασικα ακυρο , για καποιον λογο το σκευτομουν πιο πολυ σαν Cloud η κατι τετοιο αντι για προγραμα/απλος φακελους κλπ... εντομεταξι αν ηταν σε φακελους , θα επρεπε να κανεις το πκμν αρχειο κιολας? λολ

bulbasaur.pkmn
και που να κολαγε και virus :p θα ηταν pokerus παντως οχι δεν ισχυει,τα ποκεμον που θελαμε για περισευμα θα ταν δυναμε σε εναν breeder που εχει ranch για ποκεμον(γιατι νομιζατε βγηκε το παιχνιδι? :trollface: ) αλλα και με την τεχνολογια που εχουμε θα ειμασταν σαν την Pokemon Ranger I που σε ακολουθουσε το minun και αλλα 7 ντουκια απο πισω XD
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
Άβαταρ μέλους
Andreecko
Master Administrator
Master Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Andreecko »

αν το σκεφτείς σε πρακτική έννοια, τα pokemon θα αποθηκεύονταν σε αρχείο, και από το αρχείο, με τρόπο θα έβγαινε η ύλη.
Τα pokemon θα υπήρχαν σε κεντρικό server παρά σε cloud, δε νομίζω να θες να σου κλέψουν το Pokemon χωρίς να το ξέρεις :P
Εικόνα
Εικόνα
Ακολουθήστε μας στο YouTube.
Για προβλήματα η απορίες διαβάστε εδώ.
Άβαταρ μέλους
Pikafan
newbie
newbie

Δημοσίευση από Pikafan »

Εγώ θα γινόμουν εκπαιδευτής και θα είχα: Pikachu(κλασικά :lol: ) Charisazrd, Blastoise, hydreigon, typhlosion, reshiram( :lol: ) , και διάφορα στο pc...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Zaphirom
ace trainer
ace trainer
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zaphirom »

Λοιπόν, αν τα Pokémon υπήρχαν σε αυτό το real κόσμο...θα ήθελα, πάρα πολύ, ένα θυληκό Zorua που θα το είχα από μικρή. Θα την είχα σαν αδελφή και καλύτερη φίλη. Τουλάχιστον έτσι δεν θα ένοιωθα μοναξιά, θα μου έκανε παρέα γιατί μέχρι σήμερα μου κάνει παρέα μόνο το laptop, η TV και το Nintendo. Στο σχολείο θα είχα καλύτερους βαθμούς (όπως και όλοι μας) αφού ξέρουμε τα Pokémon 'απέξω και ανακατωτά' ας το πω έτσι. :ugeek:
Το τι θα γινόμουν στην αρχή Trainer με την Zorua, αφού θα εξελιχθεί σε Zoroark και μήπως στο μέλλον να δουλέψω σε Gym ή κάπου τέλος πάντων, να κάνω μάχες ή να δουλέψω κάπου ομαδικά με την Zoroark μου (όχι όμως ως Pokémon Ranger). Αλλά το τι ομάδα θα είχα δεν με πειράζει, δεν ξέρω αλλά βολεύομαι με όποια κι αν είναι.
Θα ήταν καλύτερα αν τα Legendary ήταν ελεύθερα, όπως στα anime γιατί φανταστείτε έναν τρελό από το τρελοκομείο να πιάσει το Arceus...θα καταστρέψει όλο το κόσμο!!!

Τώρα να γυρίσουμε στον κόσμο μας:
Τα Pokémon είναι ζώα με super δυνάμεις και ικανότητες (περίπου). Αν θα υπήρχαν στην πραγματικότητα, δεν θα τα χρησιμοποιούσαν σαν τα ζώα σήμερα; Πάρτε παράδειγμα την ταινία Pokémon Movie 13: Zoroark Master of Illusions (ναι ξέρω περίπου όλες οι ταινίες Pokémon μιλάνε για την εκμετάλλευση, αλλά των θρυλικών, ενώ το Zoroark δεν είναι θρυλικό, νομίζω, διορθώστε με άμα κάνω λάθος).
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Nightmare
professional trainer
professional trainer

Δημοσίευση από Nightmare »

Zaphirom έγραψε:Λοιπόν, αν τα Pokémon υπήρχαν σε αυτό το real κόσμο...θα ήθελα, πάρα πολύ, ένα θυληκό Zorua που θα το είχα από μικρή. Θα την είχα σαν αδελφή και καλύτερη φίλη. Τουλάχιστον έτσι δεν θα ένοιωθα μοναξιά, θα μου έκανε παρέα γιατί μέχρι σήμερα μου κάνει παρέα μόνο το laptop, η TV και το Nintendo. Στο σχολείο θα είχα καλύτερους βαθμούς (όπως και όλοι μας)
Μες στο μυαλο μου εισαι αυτο ακριβως θα ηθελα και εγω. Ενα αρσενικο (αυτην την φορα) Zorua για να το εχω σαν τον καλυτερο μου φιλο, για τους ιδιους λογους, αλλα δεν θα ηθελα να εξελιχθει. Φυσικα θα ηθελα οπωσδηποτε και ενα Umbreon μαζι του.
3DS FC: 2019-9706-3107
Άβαταρ μέλους
chrys
experienced trainer
experienced trainer

Δημοσίευση από chrys »

Αν τα ποκεμον υπηρχαν στην πραγματικοτητα θα ηθελα να γινομουν εκπαιδευτης ποκεμον και να λαμβανω μερος σε πρωταθληματα ποκεμον.Στην ομαδα μου θα ηθελα να ειχα Gengar,Alakazam,Snorlax, Gardevoir,Blastoise, Meganium, Jolteon, Charizard, Raichu,Venusaur,Milotic.Αυτα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scarlet
veteran
veteran

Δημοσίευση από Scarlet »

ρε παιδια εχω σοβαρο προβλημα,καθε μερα μια σπιρα raticate ερχετε στο υπογειο και μου τρωει ολα τα υφασματα,και σαν να μην εφτανε αυτο, το Leipard που αγορασα ακριβα δεν τα κυνηγαει!τι να κανω?
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
Άβαταρ μέλους
chrys
experienced trainer
experienced trainer

Δημοσίευση από chrys »

^liepard εννοεις ετσι?Μαλλον αγορασε ποντικοφαρμακο
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scarlet
veteran
veteran

Δημοσίευση από Scarlet »

(ναι το liepard)

το σκεφτομουν αλλα ενα max repel(ποντικοφαρμακο)πεφτει ακριβο λες ενα super repel να κανει το ιδιο καλα την δουλεια του?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”