Mewtwo's New Form Confirmed
Re: Mewtwo's New Form / Νew Pokemon (?)
Η απλα μπορει να ειναι ο πρωτος κλωνος που δημιουργησε η Team Rocket και για καποιο λογο επειδη ηταν αποτυχημενος τον κρατησαν κρυφο και μετα δημιουργησαν τον Mewtwo
3DS FC: 2019-9706-3107
- shaymin sky
- Trainer

το θαψατε τελειως!
διαφωνω με το σκαρλετ
διαφωνω με το σκαρλετ
επειδη εχεις κομπλεξ μαζι μου δεν χρειαζετε σε καθε posts σου να διαφωνεις μαζι μου η να σχολιαζεις.Οταν λες απλα οτι διαφωνεις μαζι μου ΠΡΕΠΕΙ να το τεκμειριωνεις και οχι απλα να πετας στα ξεμπαρκα οτι σου κατεβει και να το postαρεις,καταλαβου?α και γραψε το ονομα μου με λατινικους χαρακτηρες απο δω και περα,σάιμην σκάιshaymin sky έγραψε:το θαψατε τελειως!
διαφωνω με το σκαρλετ
καλο κι αυτο αλλα γιατι να εμφανηστει τωρα μετα απο τοσα χρονια που δημιουργηθηκε το mewtwo ?και γιατι να ειναι αποτυχημενος αφου μια χαρα ''δουλευει''?κι αν ηταν οντως αποτυχημενος γιατι δεν το κατεστρεφαν?Nightmare έγραψε:Η απλα μπορει να ειναι ο πρωτος κλωνος που δημιουργησε η Team Rocket και για καποιο λογο επειδη ηταν αποτυχημενος τον κρατησαν κρυφο και μετα δημιουργησαν τον Mewtwo
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
Ηρεμα μην βλεπω ενταση στα ποστς σας
When a man whips out a pink DS and pokemon, you know he's not afraid of anything
- shaymin sky
- Trainer

τωρα τα βρηκαμε με το scarlet (ελπιζω)
- Kingnothing412
- veteran

- Επικοινωνία:
ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ-Scarlet έγραψε:καλο κι αυτο αλλα γιατι να εμφανηστει τωρα μετα απο τοσα χρονια που δημιουργηθηκε το mewtwo ?και γιατι να ειναι αποτυχημενος αφου μια χαρα ''δουλευει''?κι αν ηταν οντως αποτυχημενος γιατι δεν το κατεστρεφαν?
Οοps. SorryLoukas έγραψε:Ηρεμα μην βλεπω ενταση στα ποστς σας
τεσπα , τι θαλεγα? α ναι...
Εγω πιστευω πως θανε αυτο που ειπε ο Scarlet + κατι να κανει με την plasma/Καινουρια ομαδα. Που σημενει πως μπορει στεις νεες γενιες να εμπλακει και η Rocket η αλλες παλιοτερες ομαδες γενικα...
- shaymin sky
- Trainer

Eγω παντως πιστευω ή θανε αυτο που ειπε ο nightmare ή νεα μορφη
- Stacy Lv.X
- experienced trainer

Μπορεί να είναι και χρήσιμο... ίσως βγαίνει και σε άλλες μορφές εκτός από ανοιχτήρι...
So σπάτουλα, maybe?
So σπάτουλα, maybe?
- shaymin sky
- Trainer

νικολα αλλαξε το τιτλο αποκαλυφθηκε οτι θαναι νεα μορφη
- Nicolas26K
- professional trainer

- 3DS Mii Name: Nick
- 3DS friendcode: 429633361322
+1Stacy Lv.X έγραψε:Μπορεί να είναι και χρήσιμο... ίσως βγαίνει και σε άλλες μορφές εκτός από ανοιχτήρι...
So σπάτουλα, maybe?
Σόρρυ, έγινε!shaymin sky έγραψε:νικολα αλλαξε το τιτλο αποκαλυφθηκε οτι θαναι νεα μορφη