Αν τα πόκεμον υπήρχαν..

Γενική συζήτηση σε ότι αφορά τα Pokemon
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
chrys
experienced trainer
experienced trainer

Re: Αν τα Πόκεμον Υπήρχαν

Δημοσίευση από chrys »

Ναι ενα super repel θα κανει καλα την δουλεια του.Αλλιως αγορασε κι αλλα Liepards
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scarlet
veteran
veteran

Δημοσίευση από Scarlet »

αααα thanks με βοηθησες,επεισης εχω ενα προβλημα και το σπιτι ειναι γεματο durant,τα heatmor κοστιζουν ακριβα για να τα αξαφανισω,λες να προσπαθησω να πιασω ενα μονος μου?
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
Άβαταρ μέλους
chrys
experienced trainer
experienced trainer

Δημοσίευση από chrys »

προσπαθησε και αν δεν καταφερεις δοκιμασε με master ball ;)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scarlet
veteran
veteran

Δημοσίευση από Scarlet »

ok επικοινωνισα με εναν φιλο μου στο Kanto!Δουλευει στο sliph co. και με λιγη τυχη θα μου δωσει την master ball και δωρεαν μαλιστα! μετα ποδαρατο στην Ερμου(Victory Road) να πιασω ενα heatmor
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
Άβαταρ μέλους
MASTER SOT
advanced trainer
advanced trainer
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από MASTER SOT »

αν υπήρχαν τα pokemon θα ήθελα να γίνω εξερευνητής pokemon και να
ταξιδεύω με τα pokemon μου, και θα ήθελα για σύντροφο μου ένα Shiny gliscor
ένα δυνατό charizard ένα Haxorus ένα Gyarados ένα φιλικό Nidoqueen και ένα Gible :)
Άβαταρ μέλους
Scarlet
veteran
veteran

Δημοσίευση από Scarlet »

πρωτ απ ολα συμφωνα με το anime shiny γινετε ενα pokemon οταν το αυγο του εκκολαπτετε διπλα σε κομματι χρυσου...οποτε ειναι πολυ πιο ευκολο :P
Άβαταρ μέλους
nikmaster9
advanced trainer
advanced trainer

Δημοσίευση από nikmaster9 »

θα ηθελα να ημουν βεβαια εκπαιδευτης. στην ομαδα θα ειχα βεβαια charizzard snorlax blastoise dragonite tortera kai sr pikachu.το ονειρο μου θα ηταν να γινω ο αφεντης των ποκεμον...
im the nikmaster the pokemon master!!!!!!!!!!!
DIAMOND FRIEND CODE :1937 1692 3548
HEART GOLD FRIEND CODE:4857 7468 6618
Άβαταρ μέλους
Scarlet
veteran
veteran

Δημοσίευση από Scarlet »

θελω να δω πως θα τα εξελιξεις ολα αυτα,μια που η γαλλια εγινε πλεον περιοχη pokemon μπορει να εχει μερικα δυνατα pokemon για να σε βοηθησουν να τα εξελιξης,πηγαινε γαλλια και καλη τυχη
Άβαταρ μέλους
nikmaster9
advanced trainer
advanced trainer

Δημοσίευση από nikmaster9 »

Scarlet έγραψε:θελω να δω πως θα τα εξελιξεις ολα αυτα,μια που η γαλλια εγινε πλεον περιοχη pokemon μπορει να εχει μερικα δυνατα pokemon για να σε βοηθησουν να τα εξελιξης,πηγαινε γαλλια και καλη τυχη
im the nikmaster the pokemon master!!!!!!!!!!!
DIAMOND FRIEND CODE :1937 1692 3548
HEART GOLD FRIEND CODE:4857 7468 6618
Άβαταρ μέλους
Divided by Zer0
experienced trainer
experienced trainer

Δημοσίευση από Divided by Zer0 »

Πιστεύω αν υπήρχαν τα Pokémon θα ήταν κάτι συνηθισμένο και οι περισσότεροι δεν θα ήθελαν να ασχοληθούν γιατί θα 'ταν αρκετά δύσκολο, θα απαιτούσε προσπάθεια ή/και ταλέντο.

Φανταστείτε, πόσες ώρες θα πρέπει να αφιερώνει ένας εκπαιδευτής στα Pokémon, πόση φροντίδα θα 'θελαν, πόσο δύσκολο θα 'ταν να γίνεις καθηγητής (σαν να περνάς ιατρική φαντάζομαι), πόσοι κίνδυνοι θα υπήρχαν. Τελικά μάλλον οι περισσότεροι θα προτιμούσαν να κάθονται στην ησυχία τους να αράζουν παρά να ασχολούνται. Ή θα άρχιζαν με ενθουσιασμό και σιγά-σιγά θα έχαναν το ενδιαφέρον τους.

Γι' αυτό εγώ θα προτιμούσα να έχω 1-2 απλά Pokémon (Snivy σίγουρα) και απλώς να τα έχω, χωρίς να αφιερώνω όλη μου την ζωή σε αυτά.

Βέβαια, ορισμένα θα 'ταν πολύ πρακτικά, όπως ένα Audino για free healing (λογικά και τις δουλειές του σπιτιού θα κάνει άμα το μάθει κανείς) ή ένα Gardevoir ακόμα καλύτερα...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”