χαχα ντάξει ρε σιγά xDPokemon640 έγραψε:GOOD JOB !!!PokFan έγραψε:τερμάτησα το national pokedex στην emerald και άρχισα την περιπέτεια μου με την black 2
μια χαρά σε βρίσκω![]()
και εγώ πρέπει να το συνεχίσω οπωσδήποτε
Σε ποιο σημείο του παιχνιδιού βρίσκεστε και σε ποια κασέτα;
Re: Σε ποιο σημείο του παιχνιδιού βρίσκεστε και σε ποια κασέ
Pokemon Black 2 fc:
0047 4149 3817
Pokemon SoulSilver fc:
4342 3523 7535
0047 4149 3817
Pokemon SoulSilver fc:
4342 3523 7535
οι SacredGold & StormSilver έχουν μεγάλη διαφορά από HG/SS?Nicolas26K έγραψε:Νομίζω ναι, εκτός αν είναι κλόνος φτιαγμένος από αυθεντικό (όχι hacked) Pokemon...nikmaster9 έγραψε:σκαρλετ τα ποκεμον απο ΑΡ δεν επιτρεπονται σε μαχες ε σωστα??Scarlet έγραψε:εχω να ασχοληθω απο την platinum που το τερματησα το pokedex μετα μου χαλασε τελειως το pokedex απο AR οποτε μενω στασιμος με αυτο το θεμα και κανω στην black πολυ bbreeding rng
Εγώ παίζω SacredGold (HG hack) και αφού νίκησα την ομάδα Πύραυλο στο Σαφάρι, επέστρεψα στην Olivive και πήρα το 6ο έμβλημα! Έχω στην ομάδα μου Typhlosion, Lucario, Shiny Venusaur, Staraptor και Empoleon!
Pokemon Black 2 fc:
0047 4149 3817
Pokemon SoulSilver fc:
4342 3523 7535
0047 4149 3817
Pokemon SoulSilver fc:
4342 3523 7535
- Nicolas26K
- professional trainer

- 3DS Mii Name: Nick
- 3DS friendcode: 429633361322
Υπάρχουν μικρές διαφορές στα stat-evo-abillity-moves σχεδόν σε όλα τα Pokemon, μεγαλούτσικες διαφορές στο storyline, όλοι οι Gym Leaders έχουν 6 δυνατά pkmn, μπορείς να πιάσεις όλα τα pkmn ανεξαιρέτως, άλλα με in-game events, άλλα ελεύθερα σε γρασίδι, νερό, κ.λπ., National Pokedex μαζί με το Johto Pokedex, κ.α. Μπες στη σελίδα τους να δεις!PokFan έγραψε:οι SacredGold & StormSilver έχουν μεγάλη διαφορά από HG/SS?Nicolas26K έγραψε:Εγώ παίζω SacredGold (HG hack) και αφού νίκησα την ομάδα Πύραυλο στο Σαφάρι, επέστρεψα στην Olivive και πήρα το 6ο έμβλημα! Έχω στην ομάδα μου Typhlosion, Lucario, Shiny Venusaur, Staraptor και Empoleon!
-
pokemon12345
- newbie

pedia pos briskoumai jirachi sthn diamond
Λαθος thread Nα το ποσταρεις. Επισης απαγορευονται τα greeklish. Για την ερωτηση το βρισκεις μονο μεσω απο event που διδοταν μεσω wifi για περιορισμενο χρονικο διαστημα και δεν ειναι πια διαθεσιμο.pokemon12345 έγραψε:pedia pos briskoumai jirachi sthn diamond
When a man whips out a pink DS and pokemon, you know he's not afraid of anything
χμμ οκ ευχαριστω πολυNicolas26K έγραψε:Υπάρχουν μικρές διαφορές στα stat-evo-abillity-moves σχεδόν σε όλα τα Pokemon, μεγαλούτσικες διαφορές στο storyline, όλοι οι Gym Leaders έχουν 6 δυνατά pkmn, μπορείς να πιάσεις όλα τα pkmn ανεξαιρέτως, άλλα με in-game events, άλλα ελεύθερα σε γρασίδι, νερό, κ.λπ., National Pokedex μαζί με το Johto Pokedex, κ.α. Μπες στη σελίδα τους να δεις!PokFan έγραψε:οι SacredGold & StormSilver έχουν μεγάλη διαφορά από HG/SS?Nicolas26K έγραψε:Εγώ παίζω SacredGold (HG hack) και αφού νίκησα την ομάδα Πύραυλο στο Σαφάρι, επέστρεψα στην Olivive και πήρα το 6ο έμβλημα! Έχω στην ομάδα μου Typhlosion, Lucario, Shiny Venusaur, Staraptor και Empoleon!
Pokemon Black 2 fc:
0047 4149 3817
Pokemon SoulSilver fc:
4342 3523 7535
0047 4149 3817
Pokemon SoulSilver fc:
4342 3523 7535
- dionyshs02
- Trainer

- Τοποθεσία: Αττική,Αθήνα,Νεα Σμυρνη.e-mail:dionyshs02@gmail.com
ειμαι unova εχω τελειωσει το pokedex με action replay με τα pokemon στην 6αδα μou Κeldeo,Reshiram,Kyereum,Emboar,Piplup και Chimchar τα δυο τελευται ειναι με wi-fi trade
και το keldeo απο wi-fi event
και το keldeo απο wi-fi event
και εγω συμπληρωσα το national pokedex αλλα δεν χρησιμοποιησα action replay. Δεν ξερω καν τι ειναι αυτο. Τα περισσοτερα pokemon μου τα εχω φερει στην White 2 απο 3η και 4η γενια. Μερικα αλλα που μου ελειπαν τα πηρα απο το GTS και τα legendaries που μου ελειπαν τα πηρα απο δυο τρεις γνωστους μου απο το forumdionyshs02 έγραψε:ειμαι unova εχω τελειωσει το pokedex με action replay
3DS FC: 2019-9706-3107
- dionyshs02
- Trainer

- Τοποθεσία: Αττική,Αθήνα,Νεα Σμυρνη.e-mail:dionyshs02@gmail.com
η action replay ειναι κλεψιες δηλαδη εχεις απεριοριστα ολα τα πραγματα,ολα pokemon στο pokedex και αν θες να μαθεις περισσοτερα μπες googleNightmare έγραψε:και εγω συμπληρωσα το national pokedex αλλα δεν χρησιμοποιησα action replay. Δεν ξερω καν τι ειναι αυτο. Τα περισσοτερα pokemon μου τα εχω φερει στην White 2 απο 3η και 4η γενια. Μερικα αλλα που μου ελειπαν τα πηρα απο το GTS και τα legendaries που μου ελειπαν τα πηρα απο δυο τρεις γνωστους μου απο το forumdionyshs02 έγραψε:ειμαι unova εχω τελειωσει το pokedex με action replay