Αυτό το έχω δοκιμάσει με ειδικό λογισμικό ξανά και ξανά, όμως δε δείχνει τίποτα περίεργο απολύτως!X9_Void έγραψε:Επισημάνω,ότι άμα παίξεις το original soundtrack της Green/Red/Blue σε ενα πρόγραμμα το οποιο δειχνει τον ηχο σε γραφιμα,θα δειξει το ghost sprite και σε αλφάβητο unknown να γραφει: Death]
Pokemon Green version και πιθανες συνωμοσιες γυρω απο τα pkm
- Nicolas26K
- professional trainer

- 3DS Mii Name: Nick
- 3DS friendcode: 429633361322
Re: Pokemon Green version και πιθανες συνωμοσιες γυρω απο τα
τι εννοεις?X9_Void έγραψε:Όπα,creepypasta,η κατηγορία μου. *Badass music in the background*
Ar hem,λοιπόν,επειδή έχω ψηλοκαεί με pkmn creepypasta και το έψαξα το θέμα,ολα είναι σκ@τ@.
Επισημάνω,ότι άμα παίξεις το original soundtrack της Green/Red/Blue σε ενα πρόγραμμα το οποιο δειχνει τον ηχο σε γραφιμα,θα δειξει το ghost sprite και σε αλφάβητο unknown να γραφει: Death
-------
εγώ διάβασα όλο το κείμενο στο pastebin ( αλλά δεν κατάλαβα 2 πράγματα..
1. Στην συνέντευξη (που ήτα 2 ντεντέκτιβ και ο Sousuke)..ντάξει ο Sousuke πέθανε απ τους ντεντέκτιβ..οι ντεντέκτιβ όμως πως σκοτώθηκαν?
2. Στο τέλος που έχει κάτι σαν ιστορία, με έναν που άνοιξε την red και έγινε κάτι με τον Sousuke τι ακριβώς έγινε? δεν πολυκατάλαβα..όσο για την τελευταία παράγραφο..έχω την red..δεν θα το δοκιμάσω αλλά με την Yellow είχα πάει εκεί πολλές φορές..θα μπορούσα να πω μου άρεσε ο ήχος της Lavender Town
-------------
Η γνώμη μου:
Εγώ προσωπικά το ψιλοπιστεύω αυτό..μία με το «σκοτεινό» ιστορικό του προγραμματιστή Chiro Miura, το γεγονός πως δεν ήθελε credits(λογικά για να μην κινήσει υποψίες), το MissingNo που δεν εμφανίζεται πουθενά στο παιχνίδι, μία με την αυτοκτονία του μετά, μία με το σκηνικό με τον Sousuke, μία με την αυτοκτονία των παιδιών(που βρέθηκε η κασέτα σε new game, με μόνο ένα pokemon..ίσως είχαν τρελαθεί και ήθελαν να το σταματήσουν αυτό, και έκαναν new game), μία με την μαρτυρία των παιδιών που έκαναν απόπειρα αυτοκτονίας αλλά δεν τα κατάφεραν και είπαν κάτι με την Red και την Greek...σαν πολλές συμπτώσεις δεν είναι?
ααα και αυτό που είπε ο Chiro Miura για το MissingNo (πως ήθελε να προσθέσει ένα pokemon)..ποιος ο λόγος? το MissingNo δεν γίνεται να το βρεις έτσι απλά στο παιχνίδι..εγώ πιστεύω πως εκτός απ το σημείο του oak «πείραξε» κι άλλο τις κασέτες..
Pokemon Black 2 fc:
0047 4149 3817
Pokemon SoulSilver fc:
4342 3523 7535
0047 4149 3817
Pokemon SoulSilver fc:
4342 3523 7535
Η ιστορία φαίνετε ότι είναι fake γιατί στο τέλος λέει ότι ο ντεντεκτιβ ειναι μονος στο δωματιο,εφοσον ηταν μονος στο δωματιο,πως ξερουμε τι ειδε,τι εκανε και πως πέθανε;PokFan έγραψε:τι εννοεις?X9_Void έγραψε:Όπα,creepypasta,η κατηγορία μου. *Badass music in the background*
Ar hem,λοιπόν,επειδή έχω ψηλοκαεί με pkmn creepypasta και το έψαξα το θέμα,ολα είναι σκ@τ@.
Επισημάνω,ότι άμα παίξεις το original soundtrack της Green/Red/Blue σε ενα πρόγραμμα το οποιο δειχνει τον ηχο σε γραφιμα,θα δειξει το ghost sprite και σε αλφάβητο unknown να γραφει: Death
-------
1. Στην συνέντευξη (που ήτα 2 ντεντέκτιβ και ο Sousuke)..ντάξει ο Sousuke πέθανε απ τους ντεντέκτιβ..οι ντεντέκτιβ όμως πως σκοτώθηκαν?
2. Στο τέλος που έχει κάτι σαν ιστορία, με έναν που άνοιξε την red και έγινε κάτι με τον Sousuke τι ακριβώς έγινε? δεν πολυκατάλαβα..όσο για την τελευταία παράγραφο..έχω την red..δεν θα το δοκιμάσω αλλά με την Yellow είχα πάει εκεί πολλές φορές..θα μπορούσα να πω μου άρεσε ο ήχος της Lavender Town
-------------
Η γνώμη μου:
Εγώ προσωπικά το ψιλοπιστεύω αυτό..μία με το «σκοτεινό» ιστορικό του προγραμματιστή Chiro Miura, το γεγονός πως δεν ήθελε credits(λογικά για να μην κινήσει υποψίες), το MissingNo που δεν εμφανίζεται πουθενά στο παιχνίδι, μία με την αυτοκτονία του μετά, μία με το σκηνικό με τον Sousuke, μία με την αυτοκτονία των παιδιών(που βρέθηκε η κασέτα σε new game, με μόνο ένα pokemon..ίσως είχαν τρελαθεί και ήθελαν να το σταματήσουν αυτό, και έκαναν new game), μία με την μαρτυρία των παιδιών που έκαναν απόπειρα αυτοκτονίας αλλά δεν τα κατάφεραν και είπαν κάτι με την Red και την Greek...σαν πολλές συμπτώσεις δεν είναι?
ααα και αυτό που είπε ο Chiro Miura για το MissingNo (πως ήθελε να προσθέσει ένα pokemon)..ποιος ο λόγος? το MissingNo δεν γίνεται να το βρεις έτσι απλά στο παιχνίδι..εγώ πιστεύω πως εκτός απ το σημείο του oak «πείραξε» κι άλλο τις κασέτες..
Και για αυτο το ξερω,είναι απλως ένα προγραμμα που το εκανε τελικα,το εκανε και ενας καλλιτεχνης του 2006 στο album του και εδειχνει το προσωπο του...Nicolas26K έγραψε:Αυτό το έχω δοκιμάσει με ειδικό λογισμικό ξανά και ξανά, όμως δε δείχνει τίποτα περίεργο απολύτως!X9_Void έγραψε:Επισημάνω,ότι άμα παίξεις το original soundtrack της Green/Red/Blue σε ενα πρόγραμμα το οποιο δειχνει τον ηχο σε γραφιμα,θα δειξει το ghost sprite και σε αλφάβητο unknown να γραφει: Death]Mythbuster!
- Nicolas26K
- professional trainer

- 3DS Mii Name: Nick
- 3DS friendcode: 429633361322
Μπορώ να το κάνω εύκολα, δεν είναι δύσκολο με προγράμματα όπως το FL Studio!X9_Void έγραψε:Και για αυτο το ξερω,είναι απλως ένα προγραμμα που το εκανε τελικα,το εκανε και ενας καλλιτεχνης του 2006 στο album του και εδειχνει το προσωπο του...Nicolas26K έγραψε:Αυτό το έχω δοκιμάσει με ειδικό λογισμικό ξανά και ξανά, όμως δε δείχνει τίποτα περίεργο απολύτως!X9_Void έγραψε:Επισημάνω,ότι άμα παίξεις το original soundtrack της Green/Red/Blue σε ενα πρόγραμμα το οποιο δειχνει τον ηχο σε γραφιμα,θα δειξει το ghost sprite και σε αλφάβητο unknown να γραφει: Death]Mythbuster!
αφου το είχαν ηχογραφήσει..και δεν ήταν μόνος..ήταν και άλλος ένας ντεντεκτιβX9_Void έγραψε:Η ιστορία φαίνετε ότι είναι fake γιατί στο τέλος λέει ότι ο ντεντεκτιβ ειναι μονος στο δωματιο,εφοσον ηταν μονος στο δωματιο,πως ξερουμε τι ειδε,τι εκανε και πως πέθανε;PokFan έγραψε:τι εννοεις?X9_Void έγραψε:Όπα,creepypasta,η κατηγορία μου. *Badass music in the background*
-------
-------------
Η γνώμη μου:
Pokemon Black 2 fc:
0047 4149 3817
Pokemon SoulSilver fc:
4342 3523 7535
0047 4149 3817
Pokemon SoulSilver fc:
4342 3523 7535
Δεν καταλαβες,στο τελος τελος,που βρηκαν τον ντεντεκτιβ νεκρο πανω στο γραφειο του οταν κρατουσε το game boy στα χερια του,εκει που βλεπει τον Sousuke,με κουστουμι σε ενα γραφειο....δεν εχεις διαβασει την συνεχεια της ιστοριας;
την διάβασα αλλά στο τέλος δεν το πολυκατάλαβα..που του ήρθε ένα GameBoy με Red και κάτι έγινε και έλεγε πως θέλει πίσω τα παιδιά του και την γυναίκα του..αλλά δεν κατάλαβα τι έγινε σε αυτό το σημείο :SX9_Void έγραψε:Δεν καταλαβες,στο τελος τελος,που βρηκαν τον ντεντεκτιβ νεκρο πανω στο γραφειο του οταν κρατουσε το game boy στα χερια του,εκει που βλεπει τον Sousuke,με κουστουμι σε ενα γραφειο....δεν εχεις διαβασει την συνεχεια της ιστοριας;
Pokemon Black 2 fc:
0047 4149 3817
Pokemon SoulSilver fc:
4342 3523 7535
0047 4149 3817
Pokemon SoulSilver fc:
4342 3523 7535
PokFan έγραψε:την διάβασα αλλά στο τέλος δεν το πολυκατάλαβα..που του ήρθε ένα GameBoy με Red και κάτι έγινε και έλεγε πως θέλει πίσω τα παιδιά του και την γυναίκα του..αλλά δεν κατάλαβα τι έγινε σε αυτό το σημείο :SX9_Void έγραψε:Δεν καταλαβες,στο τελος τελος,που βρηκαν τον ντεντεκτιβ νεκρο πανω στο γραφειο του οταν κρατουσε το game boy στα χερια του,εκει που βλεπει τον Sousuke,με κουστουμι σε ενα γραφειο....δεν εχεις διαβασει την συνεχεια της ιστοριας;
Εκεί,τότε που λέει πως θέλει την γυναίκα του και τα παιδιά του πίσω,λίγο πιο πριν αναφέρει ότι είναι ΜΟΝΟΣ στο δωμάτιο,εφόσον ήταν μόνος,που ξέρουμε τι είπε,τι είδε και τι έκανε;
-
babismanias
- experienced trainer

Ωραία ιστορία, ανατριχιαστικό το όλο σύνολο. Όμως τώρα, το τέλος προδίδει ότι είναι φτιαχτή.
Όπως λέει και ο x9_void, εφόσον ήταν μόνος πως θα μπορούσαν να ξέρουν ό,τι έκανε εκεί μέσα;
Nice try.
Όπως λέει και ο x9_void, εφόσον ήταν μόνος πως θα μπορούσαν να ξέρουν ό,τι έκανε εκεί μέσα;
Nice try.