Spam place (v1.0)

Εδώ βάζουμε ότι διαγράφεται.
giwrgakis99
newbie
newbie

Re: Spam place

Δημοσίευση από giwrgakis99 »

X9_Void έγραψε:Shuckle.
δεν ανεβαζει ποστ account το spam place :trollface:
Άβαταρ μέλους
Nicolas26K
professional trainer
professional trainer
3DS Mii Name: Nick
3DS friendcode: 429633361322

Δημοσίευση από Nicolas26K »

Cause everyday I'm Shucklin'!
Άβαταρ μέλους
Void
Global Moderator
Global Moderator

Δημοσίευση από Void »

Shuckle Shuckle! Shuckle!
giwrgakis99
newbie
newbie

Ο x9 void εκανε dc σε 1 μαχη μας κατα την οποια ειχα μεινει μ 3 ποκεμον κ αυτος με 2 στατουσ παραλυτα με ελαχιστη ζωη το 1 απο αυτα κ 1 ποκεμον με μιση ζωη . εκτος αυτου με κατηγορησε οτι εγω το εκνανα το dc. λοιπον θελω να καταγγειλω αυτη την σταση του και οι αδμινς να ελεξουν το τσατ πριν κρινουν.επεισης την πρηγουμενη μερα επαιξα με τον x9 void εχασα ευκολα κ δεν εκανα dc επεισης ρωτηστε και τον μπαμπη που με νικησε και αυτος. και στις 2 δεν εκανα dc poy eimoyn se δυδκολη θεση γιατι να κανω τωρα. που ειχα το πανω χερι τησ μαχης?? τουλαχιστον στο θεμα αυτο μετα το μπαν εχω αλλαξει...
Άβαταρ μέλους
Nicolas26K
professional trainer
professional trainer
3DS Mii Name: Nick
3DS friendcode: 429633361322

Δημοσίευση από Nicolas26K »

giwrgakis99 έγραψε:Ο x9 void εκανε dc σε 1 μαχη μας κατα την οποια ειχα μεινει μ 3 ποκεμον κ αυτος με 2 στατουσ παραλυτα με ελαχιστη ζωη το 1 απο αυτα κ 1 ποκεμον με μιση ζωη . εκτος αυτου με κατηγορησε οτι εγω το εκνανα το dc. λοιπον θελω να καταγγειλω αυτη την σταση του και οι αδμινς να ελεξουν το τσατ πριν κρινουν.επεισης την πρηγουμενη μερα επαιξα με τον x9 void εχασα ευκολα κ δεν εκανα dc επεισης ρωτηστε και τον μπαμπη που με νικησε και αυτος. και στις 2 δεν εκανα dc poy eimoyn se δυδκολη θεση γιατι να κανω τωρα. που ειχα το πανω χερι τησ μαχης?? τουλαχιστον στο θεμα αυτο μετα το μπαν εχω αλλαξει...
Μήπως δεν το έκανε επίτηδες; Πρόβλημα με τη σύνδεση για παράδειγμα. Just sayin' για να μην αδικηθεί κανένας με γρήγορα συμπεράσματα άλλων...
giwrgakis99
newbie
newbie

Nicolas26K έγραψε:
giwrgakis99 έγραψε:Ο x9 void εκανε dc σε 1 μαχη μας κατα την οποια ειχα μεινει μ 3 ποκεμον κ αυτος με 2 στατουσ παραλυτα με ελαχιστη ζωη το 1 απο αυτα κ 1 ποκεμον με μιση ζωη . εκτος αυτου με κατηγορησε οτι εγω το εκνανα το dc. λοιπον θελω να καταγγειλω αυτη την σταση του και οι αδμινς να ελεξουν το τσατ πριν κρινουν.επεισης την πρηγουμενη μερα επαιξα με τον x9 void εχασα ευκολα κ δεν εκανα dc επεισης ρωτηστε και τον μπαμπη που με νικησε και αυτος. και στις 2 δεν εκανα dc poy eimoyn se δυδκολη θεση γιατι να κανω τωρα. που ειχα το πανω χερι τησ μαχης?? τουλαχιστον στο θεμα αυτο μετα το μπαν εχω αλλαξει...
Μήπως δεν το έκανε επίτηδες; Πρόβλημα με τη σύνδεση για παράδειγμα. Just sayin' για να μην αδικηθεί κανένας με γρήγορα συμπεράσματα άλλων...
nikolas θα το πιστευα αυτο αλλα πριν γινει το dc μου κανει τι εκανες στο τσατ και επειτα με κατηγοτρησε οτι εγω το εκανα. μετα το μπαν δεν εχω κανει dc se 3 συνεχομενεσ ηττες και θα κανω τωρα??ελεος το παιδι φαινεται θελει να με διωξει απο το σιτε δεν εξηγειται αλλιως :shock:
Άβαταρ μέλους
Void
Global Moderator
Global Moderator

Δημοσίευση από Void »

Πω τι λεει...γιατι να κανω dc ενω νικουσα; (και μην πεις καμια βλακεια περι status,φαε κουραμπιε)
ΝΙκουσα,ειχα 4 ποκεμον μονο το 1 paralyzed και ηξερε την κινησει rest,οποτε δεν ειχα προβλημα.
Επίσης,εδω και εναμιση ΧΡΟΝΟ,δεν εχω κανει dc σε μαχη στο φορουμ,ρωτα οποιον εχω κανει μαχη,σε σενα θα κανω; σιγα το σοβαρο ατομο,μονο για προβληματα εισαι εδω.Και εχω να πω,οτι οταν εγω εκανα καινουργιο account ενω ειχα βαν εφαγε delete οχι βαν.Αυτο ειναι αδικια,οχι το οτι εσυ δεν συνεχιζες στο τουρ.Απαιτω,οχι ζηταω,απαιτω δικαιοσυνη.

Αυτα που λεει o nikmaster9:

BullShit-O-Meter: It's Over 9000!
Άβαταρ μέλους
Christos21
experienced trainer
experienced trainer

Δημοσίευση από Christos21 »

Κανονικά και οι δυο αξίζετε μόνιμο ban,το οποίο θα σας είχα ήδη δώσει αν ήμουν mod.Μαλώνετε από το τίποτα,για το τίποτα και το κάνετε συνέχεια.Φάγατε και οι δυο ban πόσες μέρες γι'αυτόν το λόγο.Και οι δύο κάνατε 2o account όσο ήσασταν banαρισμένοι.Δηλώνετε μεταμέλεια κάθε φορά που σας κατσαδιάζουν και λέτε ότι δεν θα το ξανακάνετε.Παρ'όλα αυτά δεν τηρείτε τον λόγο σας και συνεχίζετε να φαγώνεστε για ηλιθιότητες.Γενικά,συμπεριφέρεστε σαν 10χρονοι ενώ δηλώνετε 15χρονοι και αναστατώνετε όλο το φόρουμ.Δεν νομίζετε ότι κάποτε πρέπει να το κόψετε αυτό το πράγμα ? Δεν είμαι mod,αλλά δεν αμφιβάλλω ότι ή θα το κόψετε μόνοι σας όλο αυτό ή θα σας το κόψουν οι αρμόδιοι με νέο ban.Το πρόβλημα σας είναι καθαρά προσωπικό,ο ένας δεν χωνεύει τον άλλο.Το καταλάβαμε όλοι αλλά δεν είναι ανάγκη να μας το υπενθυμίζετε τόσες φορές τη μέρα...

ΥΓ. Δεν ξέρω ποιός έχει δίκιο ή άδικο σ'αυτήν την περίπτωση και ούτε με νοιάζει.Απλά το συμβαν ήταν η αφορμή για να φαγωθείτε ακόμη μια φορά...
Άβαταρ μέλους
Void
Global Moderator
Global Moderator

Δημοσίευση από Void »

christos21 έγραψε:Κανονικά και οι δυο αξίζετε μόνιμο ban,το οποίο θα σας είχα ήδη δώσει αν ήμουν mod.Μαλώνετε από το τίποτα,για το τίποτα και το κάνετε συνέχεια.Φάγατε και οι δυο ban πόσες μέρες γι'αυτόν το λόγο.Και οι δύο κάνατε 2o account όσο ήσασταν banαρισμένοι.Δηλώνετε μεταμέλεια κάθε φορά που σας κατσαδιάζουν και λέτε ότι δεν θα το ξανακάνετε.Παρ'όλα αυτά δεν τηρείτε τον λόγο σας και συνεχίζετε να φαγώνεστε για ηλιθιότητες.Γενικά,συμπεριφέρεστε σαν 10χρονοι ενώ δηλώνετε 15χρονοι και αναστατώνετε όλο το φόρουμ.Δεν νομίζετε ότι κάποτε πρέπει να το κόψετε αυτό το πράγμα ? Δεν είμαι mod,αλλά δεν αμφιβάλλω ότι ή θα το κόψετε μόνοι σας όλο αυτό ή θα σας το κόψουν οι αρμόδιοι με νέο ban.Το πρόβλημα σας είναι καθαρά προσωπικό,ο ένας δεν χωνεύει τον άλλο.Το καταλάβαμε όλοι αλλά δεν είναι ανάγκη να μας το υπενθυμίζετε τόσες φορές τη μέρα...

ΥΓ. Δεν ξέρω ποιός έχει δίκιο ή άδικο σ'αυτήν την περίπτωση και ούτε με νοιάζει.Απλά το συμβαν ήταν η αφορμή για να φαγωθείτε ακόμη μια φορά...
Έχεις δίκιο ρε chris,αλλά δεν γίνετε καθε μα καθε φορα να προσπαθει να την βγαλει καθαρη με το να λεει τα δικα,του,εγω πρωσοπικα δεν ασχολουμαι αλλο μαζι του,εχει καταντησει σπαστικος.
Άβαταρ μέλους
Christos21
experienced trainer
experienced trainer

Δημοσίευση από Christos21 »

Το πρόβλημα δεν είναι μόνο δικό του,ούτε μόνο δικό σου.Σας βλέπω στο τσατ,συνέχεια προκαλείτε ο ένας τον άλλο με όποιον τρόπο μπορεί να σκεφτεί άνθρωπος.Δεν είναι τυχαίο ότι όλοι οι τσακωμοί γίνονται μεταξύ σας.Θέλετε και μαλώνετε,σας αρέσει μάλλον να τραβάτε την προσοχή.Όποιος και από τους δύο να έκανε DC,ήταν τόσο σοβαρή η μάχη που έπρεπε να το κάνετε θέμα ? Η απάντηση ήταν όχι.Ούτε λόγος για DC υπάρχει,ούτε όμως και για φασαρία.Αλλά για κάποιο λόγο ,σας φάνηκε σωστό να γράψετε όλες αυτές τις βλακείες στα παραπάνω ποστ και να γίνετε ρεζίλι σε όλο το φόρουμ ξανά.Δεν λέω ότι δεν γίνεται να ξεφύγετε μια-δυο φορές και να μαλώσετε με κάποιον,αλλά δεν γίνεται αυτό να είναι επαναλαμβανόμενο.Δείχνει ότι έχετε προσωπικό πρόβλημα μεταξύ σας,πείτε μόνοι σας κάπου που να μην ενοχλείτε όλο το φορουμ - δεν εννοώ το chat - και λύστε τις όποιες διαφορές έχετε.
Και κάτι τελευταίο,λέτε ότι σας αρέσουν οι μάχες.Ψαχτείτε,ασχοληθείτε με το competitive battling και σταματήστε να σπαταλάτε το χρόνο σας άσκοπα σε καυγάδες.Θα γράψω σε λίγο σε ένα thread-οδηγό κάποια tips για να γίνετε καλύτεροι σαν παίχτες.Αξιοποιήστε τους ήδη υπάρχοντες οδηγούς για να βελτιωθείτε και θα βελτιωθείτε.Οδηγοί που όταν ξεκινούσαμε - ο Shiv,o Giorgans,o Babismanias και εγώ - δεν υπήρχαν και επρεπέ να ψαχτούμε πολύ περισσότερο για να μάθουμε αυτά που έλεγαν.Σας δίνεται αυτή η ευκαιρία,μην την πετάτε στα σκουπίδια για βλακείες.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κάδος Ανακύκλωσης”