Χρειάζομαι για 5η γενιά:
Καλό Psyshical Sweeper
Καλό Mixed Sweeper
Καλό tank
Kαλό support
Καλό 2ο tank
Μπορεί κάποιος να μου πει μερικές ιδέες;
Ανταγωνιστικο παιχνιδι
- Trainer Ace
- newbie

- Shiv
- advanced trainer

- Επικοινωνία:
Re: Ανταγωνιστικο παιχνιδι
Πάλι νέο acc x9_void? Απογοητεύομαι...
Το πας προς μόνιμο ban την επόμενη φορά.Αρκετά ελαστικός ήμουν
Το πας προς μόνιμο ban την επόμενη φορά.Αρκετά ελαστικός ήμουν
Αν είστε νέοι στο Forum διαβάστε τους κανόνες 
Pokemon White FC:4040-5231-4571
3DS FC : 1306 - 6153 - 6742
Pokemon White FC:4040-5231-4571
3DS FC : 1306 - 6153 - 6742
εμενα προσωπικα παντα μου αρεσε το
Machamp@Lum Berry
Adamant 240 HP / 248 Atk / 16 SpD / 4 Spe
No Guard
Dynamic Punch,Payback,Bullet Punch,Ice punch
ακομα μπορει να χρησιμοποιηθει με αλλα evs αλλα δεν εχει την ιδια ισχυει με την 4ης γενιας
ηταν απο τα καλυτερα leads ενω μπορουσε να ξεπερασει σχεδον καθε attacking lead σε ισχυ,η καλυτερη επιθεση του ειναι το dynamic punch ενω χαρης το no guard το hit της (που κανονικα ειναι λιγο) γινοταν 100%, το pokemon γινοταν αμεσως confuse ενω ο αντιπαλος χαλαγε εναν γυρο ωστε να κανει το machamp poison/paralyze/burn διοτι ειχε Lum berry.Μπορουσε ακομα να ριξει επιθεση ακομα και αν το pokemon ηταν στον αερα(fly) η στο υπεδααφος(dig) το οποιο μου φανηκε πολλες φορες χρησιμο
Machamp@Lum Berry
Adamant 240 HP / 248 Atk / 16 SpD / 4 Spe
No Guard
Dynamic Punch,Payback,Bullet Punch,Ice punch
ακομα μπορει να χρησιμοποιηθει με αλλα evs αλλα δεν εχει την ιδια ισχυει με την 4ης γενιας
ηταν απο τα καλυτερα leads ενω μπορουσε να ξεπερασει σχεδον καθε attacking lead σε ισχυ,η καλυτερη επιθεση του ειναι το dynamic punch ενω χαρης το no guard το hit της (που κανονικα ειναι λιγο) γινοταν 100%, το pokemon γινοταν αμεσως confuse ενω ο αντιπαλος χαλαγε εναν γυρο ωστε να κανει το machamp poison/paralyze/burn διοτι ειχε Lum berry.Μπορουσε ακομα να ριξει επιθεση ακομα και αν το pokemon ηταν στον αερα(fly) η στο υπεδααφος(dig) το οποιο μου φανηκε πολλες φορες χρησιμο
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
για το Pokemon World Tournament, στο World Leaders Tournament τι εξαδα μου προτεινετε; θελω αλλες 6 νικες για να ξεκλειδωσω του τουρνουα με τους πρωταθλητες και δεν μπορω να σταυρωσω ουτε μια νικη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nightmare την Δευ 24 Ιουν, 2013 10:38 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
3DS FC: 2019-9706-3107
μπορειτε να μου προτεινετε μερικα καλα glass cannons?
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
Καλησπέρα, επαιζα ποκεμον απο πολυ μικρος αλλα δν ειχα ασχοληθεί ποτέ με wifi μαχες και τετοια.. και οπως καταλαβαινετε ειμαι total noob..ειναι 2 μερες που προσπαθω να φτιαξω μια ομαδα να μαθω στρατηγικές και τετοια αλλα δεν εχω κανα τρομερο αποτελεσμα :ρ υπαρχει καποιος που μπορει να μου μαθει τα βασικα οπως sweepers και τετοια και λιγο strategies?
- Christos21
- experienced trainer

Υπάρχουν οδηγοί στα Ελληνικά με τα απολύτως βασικά εδώ : https://www.gamecorner.gr/forum/viewforum.php?f=16
Για περισσότερο εξειδικευμένους οδηγούς μπορείς να κοιτάξεις σε site όπως το smogon.com.
Για περισσότερο εξειδικευμένους οδηγούς μπορείς να κοιτάξεις σε site όπως το smogon.com.
- ItsJustPippo
- newbie

Nightmare, (super late reply)
στο Pokemon World Tournament, τριάδες δεν θέλεις?
Μια πρόχειρη ιδέα είναι:
Chandelure @ Expert Belt (Timid ή Modest θα βοηθούσε)
-Flamethrower
-Shadow Ball
-Energy Ball
-Psychic
Umbreon @ Leftovers, nature που δε ρίχνει τα defences
-Protect
-Toxic
-Wish
-Foul Play (απο move tutor με 8 blue shards στην Lentimas Town)
Metagross @ Leftovers
-Rock Polish/Agility
-Earthquake
-Stone Edge
-Ice Punch (for dem dragonz)
Προφανώς και θα έχεις διάφορα weaknesses λόγω τριών πόκεμον αλλά με υπομονή και predictions (με A.I. παιζεις στο κατω κατω), και κανένα γκαβοτυχερό critical όλα γίνονται.
στο Pokemon World Tournament, τριάδες δεν θέλεις?
Μια πρόχειρη ιδέα είναι:
Chandelure @ Expert Belt (Timid ή Modest θα βοηθούσε)
-Flamethrower
-Shadow Ball
-Energy Ball
-Psychic
Umbreon @ Leftovers, nature που δε ρίχνει τα defences
-Protect
-Toxic
-Wish
-Foul Play (απο move tutor με 8 blue shards στην Lentimas Town)
Metagross @ Leftovers
-Rock Polish/Agility
-Earthquake
-Stone Edge
-Ice Punch (for dem dragonz)
Προφανώς και θα έχεις διάφορα weaknesses λόγω τριών πόκεμον αλλά με υπομονή και predictions (με A.I. παιζεις στο κατω κατω), και κανένα γκαβοτυχερό critical όλα γίνονται.
Dem crits so bad... - Professor Elm