Pokemon Emerald Walkthrough Greek
- Megacyber69
- advanced trainer

- Επικοινωνία:
Re: Pokemon Emerald Walkthrough Greek
paida anevasa kai to part 2 tou walkthrough:
oso gia ta copyrights, dn kserw pws na epeksergastw to video kai na valw grammata...tha koitaksw omws sto epomeno na ta valw sto description...efxaristw gia thn yposthriksh sas kai peite mou ama eine na to sunexisw!
oso gia ta copyrights, dn kserw pws na epeksergastw to video kai na valw grammata...tha koitaksw omws sto epomeno na ta valw sto description...efxaristw gia thn yposthriksh sas kai peite mou ama eine na to sunexisw!
- Kingnothing412
- veteran

- Επικοινωνία:
λολ μου αρεσει που στην αρχη λες οτι κανουν ολο growl kai howl και μετα στο τελος οταν παιζουν πραγματικα καλα ζητας να ξαναρχησουν τα G/H.......Megacyber69 έγραψε:paida anevasa kai to part 2 tou walkthrough:
@Admins/Mods παω να κανω μια playlist με τα walkthroughs στο καναλι του σαϊτ και να βαλω το channel του στα "other channels".Πειτε μου να τα βγαλω αν διαφονειτε η αν δν θες να το κανω @Megacyber69
Megacyber69, πολύ ωραίο το Pokemon Emerald Walkthrough (Greek).Περίμενα ένα αλλό Walkthrough όπως τα συνιθησμένα, αλλά το δίκο σου είναι καλήτερο.Καλή δουλειά και να το συνεχίσεις.

- Megacyber69
- advanced trainer

- Επικοινωνία:
- Megacyber69
- advanced trainer

- Επικοινωνία:
- Kingnothing412
- veteran

- Επικοινωνία:
Πολυ ωρεο και αυτο.......xD καλα ρε που τα βρισκεις?Εγω δν τα σκευτικα ποτε αυτα οσες φορες την επεξα.......Megacyber69 έγραψε:anevasa kai to part 3
Btw οταν ειπες "Καντο TheMegacyber69" Ενοουσες το κουτακι?Εκεινο αν ειναι να το κανω για την ωρα TheMegacyber69 αλλα αν βρεθει κανενας αλλος youtuber που κανει κατι που εχει σχεση με το σαιτ αναγκαστικα θα το ξανακανω "Other channels" αν και δεν το βρισκω πολυ πιθανο.Τεσπα παω να κανω τις αλαγες και να το προσθεσω στη playlist
Πολύ ωραίο το part 3 να συνεχίσεις έτσι.
Και να το αλλάξω, δλδ edit το Nickname σου?

- Megacyber69
- advanced trainer

- Επικοινωνία:
βασικά δεν έχω πρόβλημα με το όνομα..αν θες κράτησε το other channels:) πως λέγεται το κανάλι του site?Kingnothing412 έγραψε:Πολυ ωρεο και αυτο.......xD καλα ρε που τα βρισκεις?Εγω δν τα σκευτικα ποτε αυτα οσες φορες την επεξα.......Megacyber69 έγραψε:anevasa kai to part 3
![]()
Btw οταν ειπες "Καντο TheMegacyber69" Ενοουσες το κουτακι?Εκεινο αν ειναι να το κανω για την ωρα TheMegacyber69 αλλα αν βρεθει κανενας αλλος youtuber που κανει κατι που εχει σχεση με το σαιτ αναγκαστικα θα το ξανακανω "Other channels" αν και δεν το βρισκω πολυ πιθανο.Τεσπα παω να κανω τις αλαγες και να το προσθεσω στη playlist
- Kingnothing412
- veteran

- Επικοινωνία:
TheGreekPokemonMegacyber69 έγραψε:βασικά δεν έχω πρόβλημα με το όνομα..αν θες κράτησε το other channels:) πως λέγεται το κανάλι του site?Kingnothing412 έγραψε:Πολυ ωρεο και αυτο.......xD καλα ρε που τα βρισκεις?Εγω δν τα σκευτικα ποτε αυτα οσες φορες την επεξα.......Megacyber69 έγραψε:anevasa kai to part 3
![]()
Και δν χρειαζεται , για την ωρα εισε μια χαρα εκει
Βασικα.....Συγνομη που θα σε απογοητευσω αλλα μονο εγω , ο m_Namikaze , o haxxorakos , o Shiv και νομιζω και ο Pokemon640 μπορουμε να επεξεργαστουμε το καναλι στο YT της σελιδας μαςZaphirom έγραψε:Πολύ ωραίο το part 3 να συνεχίσεις έτσι.
Λάθος κατάλαβες.Kingnothing412 έγραψε:Βασικα.....Συγνομη που θα σε απογοητευσω αλλα μονο εγω , ο m_Namikaze , o haxxorakos , o Shiv και νομιζω και ο Pokemon640 μπορουμε να επεξεργαστουμε το καναλι στο YT της σελιδας μαςZaphirom έγραψε:Πολύ ωραίο το part 3 να συνεχίσεις έτσι.