έχεις portofolio και site που έχεις φτιάξει μόνος σου από το 0 για να πάρω παράδειγμα το τι ξέρεις;
@paixtroni, έχω paypal, είσαι σίγουρος ότι γίνεται αυτό που λες;
Like button θα βάλω, οπότε μην αγχώνεσαι

ειμαι σιγουρος.. τουλαχιστον απο πολυ εμπειρια σε τορρεντ σιτες.. ολα τα τορρεντ σιτες εχουν donate είτε με paypal ή με paysafe ή με google check out(σπανιο)Pokemon640 έγραψε:@PokFan , ναι αλλά έχεις π.χ. μια μεγάλη προυπηρεσία πάνω στο θέμα; (σε ανάλογη εταιρία web development κλπ; ) γιατί απαξ συμβεί κάτι η θέλει διόρθωση πρέπει να το γνωρίζεις για να μη μένει το site κρεμασμένο.
έχεις portofolio και site που έχεις φτιάξει μόνος σου από το 0 για να πάρω παράδειγμα το τι ξέρεις;
@paixtroni, έχω paypal, είσαι σίγουρος ότι γίνεται αυτό που λες;
Like button θα βάλω, οπότε μην αγχώνεσαιdislike κουμπί όχι.

ναι..εχω σχεδιασει 2 site..στα στελνω σε pm..Pokemon640 έγραψε:@PokFan , ναι αλλά έχεις π.χ. μια μεγάλη προυπηρεσία πάνω στο θέμα; (σε ανάλογη εταιρία web development κλπ; ) γιατί απαξ συμβεί κάτι η θέλει διόρθωση πρέπει να το γνωρίζεις για να μη μένει το site κρεμασμένο.
αν κανεις αυτες τις αλλαγες που λες εισαι θεος αλλα θελω να ρωτησω και τα μελη γι αυτο που λεγαμε:Pokemon640 έγραψε:Dear members-Contributors.
Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι υπάρχει λογαριασμός στήριξης του site, για να αναπτυχθεί σε κάποιους τομείς (προγραμματιστικά και λειτουργικά προς το χρήστη).
Οι αλλαγές που θα γίνουν είναι :
* αλλαγή του homepage και του UI σε wordpress*
* διατήρηση της phpBB και αναβάθμιση στη ποιο πρόσφατη version
* αλλαγές στη ροή νέων (να ελέγχεται), και νέο τσάτ με realtime χρόνο (χωρίς interval που μας μπέρδευε).
* Greek Pokemon Wiki (το ζητήσατε, θα το έχετε)
[...]
Δι' ευχών των Hackerάδων Προγραμματισταράδων ημών,
Κύριε Root Admin ο Θεός ημών, ελέησον και save ημάς.
Admin.

ο scralet εχει δικιο.. καπιοι μπαινουν και ποσταρουν κατευθειαν στις αγγελιες και μετα δεν ασχολουνται με το σιτε.. αυτο δεν συμβαινει παντα αλλα οσοι μπαινουν βαζουν αγγελιες και μετα συμμετεχουν ειναι σπανιο..Scarlet έγραψε:Θα μπορουσε καποιος admin να κανει τα μελη που εχουν 40+ post μονο να επιτρεπετε να φτιανουν topics και να ποσταρουν στην ενοτητα Ζητειτε/πωλειται, γιατι απο οτι εχω καταλαβει μερικα μελη μπαινουν στο φορουμ μονο για να πουλησουν την πραματια τους και μετα εξαφανηζολ
(αρχικη ιδεα του Loukas)

Λογικά θα είναι κάνα botaki της Google που μπαίνει και μαζεύει πληροφορίες για την κίνηση στο site, τα IPs μας κτλπ. Στα περισσότερα forum και παρόμοιες ιστοσελίδες υπάρχουν τέτοια bots από Google, Υahoo κτλπGeo-dude έγραψε:Ρε σεις αυτο που βλεπω καθε μερα στα ενεργα μελη του φορουμ,το Google(bot) τι στο καλο ειναι???