Ιδέες για επίσημα τουρνουά.

Εδώ πέρα βρίσκονται τα τουρνουά που διοργανώνονται στο site αλλα και διαφορα Unofficial Tournaments απο τα μελη του Site.

Επιλογή ενός επίσημου τουρνουά για simulator

Το δημοψήφισμα λήγει την Πέμ 08 Αύγ, 2013 4:56 pm

Greek Pokemon Tour
6
50%
Competitive Battle Frontier
1
8%
Greek Pokemon Regional Tournament
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Through the Generations Tour
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Monotype team tour
1
8%
Identical Teams All-The-Way (Showdown)
1
8%
Greek Pokemon Tier League
3
25%
Stabmons
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 12

Άβαταρ μέλους
Nicolas26K
professional trainer
professional trainer
3DS Mii Name: Nick
3DS friendcode: 429633361322

Re: Ιδέες για επίσημα τουρνουά.

Δημοσίευση από Nicolas26K »

nikmaster9 έγραψε:τεσπα νικολας πως σου φανηκε η προταση μου?
Αρχικά, δεν μου πολυαρέσει προσωπικά το UU tier γενικά και προτιμώ OU, ή έστω RU και NR!
Και η συμμετοχή όλου του φόρουμ είναι δύσκολη αρχικά, γιατί μπορεί του άλλου π.χ. να μην του αρέσει το competitive, και επίσης θα ήταν δύσκολο και χρονοβόρο να γίνουν όλες οι μάχες!
Και εξάλλου δεν είναι και ιδιαίτερα προτότυπο, αφού είναι κάτι σαν μίξη του τελευταίου πρωταθλήματος με τους Elite 4!
Άβαταρ μέλους
nikmaster9
advanced trainer
advanced trainer

Δημοσίευση από nikmaster9 »

χρηστο οι ιδεες σου θα εφαρμοστουν μεσω ds η μεσω showdown που πιστευω οτι ειναι καταλληλοτερο γιατι θα υπαρχξουν περισσοτερες συμμετοχες.ωστοσο πιστευω οτι θα πρεπει να ξεκιναμε το πρωταθλημα που προτεινε ο χρηστος σιγα σιγα αν γινει σε showdown ειμαι μεσα... και παλι μπραβο χρηστο
im the nikmaster the pokemon master!!!!!!!!!!!
DIAMOND FRIEND CODE :1937 1692 3548
HEART GOLD FRIEND CODE:4857 7468 6618
babismanias
experienced trainer
experienced trainer

Δημοσίευση από babismanias »

Οι περισσότερες ιδέες που αναφέρθηκαν εδώ είναι πολύ καλές και μακάρι να υλοποιηθούν.
Στο θέμα του που θα παίζονται οι μάχες. Ναι, στο showdown μαζεύονται περισσότερα άτομα.
Όμως η μάχη στο DS είναι αναντικατάστατη. Καταρχάς θεωρώ πως αν συνεχίσει αυτό το θέμα με τα simulators το DS θα πάψει να είναι χρήσιμο σε αυτόν τον τομέα. Επίσης όλοι οι κόποι κάποιου με αυτό τον τρόπο χάνονται. Το RNG, Ev training etc που έχει κάνει κάποιος παύει να αξιοποιείται καθώς όλα γίνονται μέσω simulator.
Καλό θα είναι, κατα τη γνώμη μου, να υπάρχουν μικρά tours σε simulator κυρίως για αυτούς που δεν έχουν πρόσβαση σε WiFI etc.
Όμως τα επίσημα και τα μεγάλα τουρνουά θεωρώ πως επιβάλλεται να γίνονται μέσω WiFi, καθώς τα παιχνίδια σχεδιάστηκαν για να παίζονται σε κονσόλες εξαρχής.
Βέβαια επιλογή του καθενός να διεξάγει το τουρνουά του όπου εκείνος επιθυμεί.
Άβαταρ μέλους
Christos21
experienced trainer
experienced trainer

Δημοσίευση από Christos21 »

Σε Wi-Fi μπορούμε να κάνουμε ένα τουρνουά σαν αυτά που γίνονται τώρα(OU Single Elimation),όσα είναι για πολλά tier ή σε διαφορετικές γενιές νομίζω πως για πρακτικούς λόγους πρέπει να γίνονται σε simulator.
Άβαταρ μέλους
nikmaster9
advanced trainer
advanced trainer

το πρωταθλημα χρηστο καλυτερα θα ηταν να το κανουμε σε σιμουλατορ γιατι το wifi ειναι ποιο χρονοβορο και θα ηταν καλυτερο να παρουν μερος και παιδια απο αλλες γενιες οπως εγω.
παντως πιστευω οτι θα πρεπει να ξεκιναμε απο τωρα με αυτο που ειναι καλοκαιρι γιατι μετα θα χαθει η μπαλα
Άβαταρ μέλους
Void
Global Moderator
Global Moderator

Δημοσίευση από Void »

Καλύτερα σε DS για αυτούς τους λόγους που είπε ο babis.
Άβαταρ μέλους
Loukas
advanced trainer
advanced trainer

Δημοσίευση από Loukas »

Ασυζητη το τουρνουα σε wifi. Ειδικα τα επισημα του site. Εκει φενεται η δουλεια που εκανε ο καθενας στην ομαδα του και πως να το κανουμε εχει περισσοτερη πλακα απο το simulator. τα επισημα που μπορουν να γινουν σε wifi θα γινονται σε wifi
When a man whips out a pink DS and pokemon, you know he's not afraid of anything
Άβαταρ μέλους
nikmaster9
advanced trainer
advanced trainer

εγω το προτεινα για τα παιδια που εχουν αλλες γενιες και δεν εχουν wifi με αποτελεσμα να υπαρξει συμμετοχη.παντως αν γινει κατι σε 4η γενια ειμαι μεσα ειτε σε wifi ειτε αλλου
Άβαταρ μέλους
Christos21
experienced trainer
experienced trainer

Δημοσίευση από Christos21 »

Έχω μια ιδέα για Wi-Fi επίσημα τουρνουά.Σκέφτομαι αυτά να είναι τα 2 επίσημα Wi-Fi τουρνουά,αν συμφωνείτε βέβαια,και να έχουμε και 2 επίσημα simulator τουρνουά.Τα δύο wifi τουρνουά είναι στην ουσία πρωτάθλημα και κύπελλο αντίστοιχα,όπως στα διάφορα αθλήματα.

Wi-Fi Greek Pokemon League
Θα είναι ένα τουρνουά για OU με βαθμολογία.Όλοι θα παίζουν με όλους από μία φορά και θα παίρνουν 2 πόντους για κάθε νίκη,1 σε περίπτωση ισοπαλίας και 0 για ήττα.Όταν ολοκληρωθούν όλοι οι αγώνες οι πρώτοι τέσσερις θα παίζουν στο Final 4 .Ο πρώτος θα παίζει με τον τέταρτο και ο δεύτερος με τον τρίτο.Οι αγώνες θα είναι σε Best of 3 format.Νικητής θα είναι ο νικητής του Final 4.

Wi-Fi Greek Pokemon Cup
Tουρνουά για OU ,single elimination με τους αγώνες να είναι σε best of 3 format.Σχετικά απλό τουρνουά νομίζω.
babismanias
experienced trainer
experienced trainer

Δημοσίευση από babismanias »

Identical Teams All-The-Way (Showdown)

Τουρνουά OU 5ης γενιάς. Απλή διεξαγωγή (σε Showdown) χωρίς ομίλους και κτλ.
Σε κάθε γύρο θα δίνεται σε κάθε ζευγάρι μαχών 6 pokemon με τα οποία θα πρέπει ο καθένας από τους δύο να φτιάξει μία ομάδα με αυτά πχ. Tyranitar, Gliscor, Roserade, Heatran, Garchomp, Starmie. Δίνονται μόνο τα ονόματα των pokemon. Επομένως movesets, Ev's, Abilities και Items είναι δική σας επιλογή.\

EDIT: Επίσης προτείνω όλες οι ιδέες να περαστούν στο 1ο ποστ ώστε να είναι όλα μαζεμένα και να βλέπουμε τι μπορεί να υλοποιηθεί και τι όχι από αυτά κάθε φορά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωταθλήματα και Τουρνουά”