Σοβαρα τωρα; νομιζω οτι δεν εχετε με τι να γκρινιαξετε και λετε βλακειες. Στην πεμπτη γενια δεν σας αρεσε που τα ποκεμον εμοιαζαν αφυσικα οπως το γραναζι και το παγωτο και τωρα γκρινιαζετε επειδη τα ποκεμον μοιαζουν πολυ φυσικα;Michael έγραψε:.Στοιχεία τα οποία χαλάνε την κασέτα είναι ότι τα καινούρια pokemon είναι ακριβή αντιγραφή από ζώα της καθημερινότητας
Ναι σωστα. επειδη ο Dark, ο Ghost, ο Psychic και ο Dragoon type (ειδικα ο Dragon type) ειναι πολυ συνηθισμενα στην φυση.Michael έγραψε:επειδή Fairy όπως όλοι γνωρίζετε σημαίνει νεράϊδα και ξεφεύγουμε τελείως από τα στοιχεία της φύσης και πάμε σε παραμυθένια στοιχεία.
Εγω παλι νομιζω οτι θα ηταν καλυτερα αν ο fairy type λεγοταν Light type
Ο Fairy type μπηκε επειδη τα Dragon Type ποκεμον ηταν πολυ δυνατα σε σχεση με τα υπολοιπα και ηθελαν να ισορροπησουν λιγο την καταστασηMichael έγραψε:.Ακόμα το FAIRY type προκαλεί αδυναμία στα DRAGON type και ρωτάω εγώ ''για ποιον λόγο και με ποιο κριτήριο αυτή η αδυναμία στα DRAGON?'' καθιστώντας έτσι τους δράκους ποιο αδύναμους.
Δεν μοιαζει απλα με την Γαλλια. Εχει επιβεβαιωθει επισημα οτι η περιοχη βασιζεται στην Γαλλια. Και δεν την επελεξαν τυχαια, σκοπος τους ειναι να αναδειξουν την ομορφια της περιοχης σε 3D και για αυτο την ονομασαν Kalos απο την ελληνικη λεξη.Michael έγραψε:Ένα άλλο στοιχείο που δεν μου άρεσε στον χάρτη αυτής της region είναι ότι αν το παρατηρήσετε έχει το σχήμα της Γαλλίας.
Ουπς τωρα προσεξα οτι ηταν παλιο το ποστ που εκανα quote