Pokémon: Fire's Adventures
- johnaris1
- Trainer

- 3DS Mii Name: Calem
Re: Pokémon: Fire's Adventures
Pokémon: Johto Conquest
Τεσσαρακοστό Ένατο Επεισόδιο
Τίτλος: Το όραμα! Ο άγνωστος εκπαιδευτής!
Στο προηγούμενο επεισόδιο...
Το ταξίδι του πλοίου “Cianwood” συνεχιζόταν και ο Fire ξεκουραζόταν έξω στο κατάστρωμα μαζί με τον Quilava. Εκεί, δέχτηκε την επίσκεψη του Malo και του Siniestro, δύο αντιπάλων που είχαν αποκλειστεί από τον εκπαιδευτή νωρίτερα στο Battle Ship Tournament. Ύστερα από ένα ψέμα τους σχετικά με ένα τεράστιο Mantine, οι δύο εκπαιδευτές αποκάλυψαν τον πραγματικό τους εαυτό: ήταν μέλη της Team Rocket. Μια μάχη εκτυλίχθηκε στο κατάστρωμα του πλοίου, η οποία δυστυχώς έφερε στα χέρια της Team Rocket το Silver Wing. Έπειτα, μια τεράστια δίνη τράβηξε το πλοίο και τον Fire στο βυθό της θάλασσας...
-Τι είναι αυτό το φως;
Ένα λευκό φως περικύκλωνε τον εκπαιδευτή.
-Voltorb, αρκετά! Μη χρησιμοποιείς Flash... Που βρίσκομαι...;
Το φως εξαφανίστηκε. Ο εκπαιδευτής κοιτούσε από ψηλά ένα τοπίο. Ήταν μια παραθαλάσσια πόλη.
-Η Olivine; Μα... πώς;
Είδε από μακριά τον εαυτό του να κοιτά την θήκη των εμβλημάτων του χαρούμενος.
-Εγώ... Γιατί είμαι εκεί, αφού είμαι εδώ πάνω...;
Ο εαυτός του άνοιξε τη θήκη των εμβλημάτων. Είχε αποκτήσει και τα οκτώ εμβλήματα από τα Γυμναστήρια της περιοχής Johto.
-Πότε νίκησα στα υπόλοιπα τέσσερα Γυμναστήρια...; Δεν το θυμάμαι...
Το Pokégear του εαυτού του ήχησε. Ο Fire πήγε αιωρούμενος πιο κοντά. Η οθόνη του Pokégear έγραφε “Μαμά”. Αμέσως, σχεδόν συνειρμικά, ήρθε η εικόνα του ναυαγίου στο μυαλό του...
-Και τώρα; Δεν ξέρει τίποτα... Όταν το μάθει θα λυπηθεί πολύ...
Ο εαυτός του αποδέχτηκε την κλήση.
-Γιε μου, συγχαρητήρια! Έμαθα τα ευχάριστα από τον καθηγητή Elm! Ο δρόμος ήταν δύσκολος, μα τώρα είσαι ένα βήμα πριν να γίνεις ο καλύτερος εκπαιδευτής στην περιοχή Johto!
Ο εαυτός του χαμογελούσε.
-...Είμαι πολύ συγκινημένη και περήφανη για σένα... Πάντοτε θα σε υποστηρίζω, σε όλες τις μάχες σου, όπως έκανα μέχρι τώρα... Δεν θα σταματήσω ποτέ να σε υποστηρίζω, γιε μου...
O Fire στενοχωρήθηκε.
-Δεν την στενοχώρησα ποτέ... Δεν στενοχώρησα ποτέ τους δικούς μου ανθρώπους... Μαμά... καθηγητά Elm...
Ξαφνικά, το τοπίο εξαφανίστηκε δίνοντας τη θέση του στο λευκό φως και πάλι. Ύστερα από αυτό, συνέβη εναλλαγή για άλλη μια φορά...
...Αυτήν τη φορά, ο εκπαιδευτής μεταφέρθηκε σε μια τεράστια αρένα μαχών. Έκανε ο ίδιος μάχη. Ο αντίπαλός του κρυβόταν πίσω από μια σκιά.
-Μια αρένα... Τι κάνω εδώ...;
Άκουσε δυνατά χειροκροτήματα.
-Κυρίες και κύριοι, φίλοι των Pokémon, ο Fire από την πόλη New Bark!
Το κοινό τον χειροκρότησε.
-Στην απέναντι πλευρά, - ---- από την πόλη ----!
Ο Fire προσπάθησε να ακούσει το όνομα του αντιπάλου του, αφού δεν μπορούσε να τον δει. Όσες φορές ο εκφωνητής έλεγε το όνομα του αντιπάλου, ο Fire πάντα άκουγε μια παύση.
-Μα γιατί δεν μπορώ να ξέρω με ποιον κάνω μάχη;
Ο εκφωνητής συνέχισε να μιλά.
-Εκπαιδευτές, θα αποκαλύψετε ταυτόχρονα τα Pokémon σας! Αρχίστε!
-Θα αρχίσω με τον Quilava!
-...........................................!
O Fire είδε ότι ο αντίπαλός του έβγαλε ένα Feraligatr, μα δεν μπόρεσε να ακούσει τη φωνή του.
-Ένα Feraligatr... θα είναι δύσκολο, μα δεν θα το βάλουμε κάτω, Quilava!
-Εντάξει! είπε το Pokémon.
-Quilava; Μ-Μ-Μίλησες;
Ο εκπαιδευτής έτρεμε έκπληκτος!
-Μπορείς να βασίζεσαι πάνω μου! Θα είμαι πάντα δίπλα σου. Σε όλους τους αγώνες σου, σημαντικούς και μη..., είπε ο Quilava.
Το Feraligatr επιτέθηκε με Hydro Pump. O Quilava, χωρίς να πάρει εντολή από τον εκπαιδευτή του, χρησιμοποίησε Quick Attack και απέφυγε την επίθεση του Νερού, χτυπώντας παράλληλα το Feraligatr. To Pokémon του Νερού κατέληξε λιπόθυμο.
-Πώς έγινε αυτό...; είπε ο εκπαιδευτής που πραγματικά δεν καταλάβαινε όλα αυτά που έβλεπε.
Τα Pokémon του βγήκαν από τις Poké Balls τους.
-Θα είμαστε πάντα δίπλα σου! Σε όλες τις μάχες σου! είπαν όλα με μια φωνή.
Αμέσως μετά, η εικόνα του σταδίου ξεθώριασε και εξαφανίστηκε.
-Fire... Fire!
Ο εκπαιδευτής άκουσε μια φωνή να τον καλεί.
-Fire! Σύνελθε, Fire!
-Κάποιος με φωνάζει... Ποιος, όμως;
-Fire...!
-Πρέπει να μάθω ποιος με φωνάζει... Πρέπει!
...ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΑΚΤΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ CIANWOOD...
-Fire, σε παρακαλώ! Άνοιξε τα μάτια σου! έλεγε και ξανάλεγε μια γυναικεία φωνή.
Ένα κορίτσι στεκόταν δίπλα από το σώμα του Fire, το οποίο είχε ξεβραστεί στην βόρεια ακτή της πόλης Cianwood.
-Fire! Απάντησέ μου, σε παρακαλώ! φώναζε δυνατά πνίγοντας λυγμούς.
Τα βλέφαρα του Fire κουνήθηκαν. Ο εκπαιδευτής άνοιγε τα μάτια του.
-Fire... Ευτυχώς!
-Πού... βρίσκομαι...; πρόφερε σιγανά ο Fire.
Η όραση του εκπαιδευτή ήταν θολή.
-Είσαι στην πόλη Cianwood.
Άρχισε να βήχει δυνατά. Έκανε να σηκωθεί, αλλά ήταν αδύναμος και έχασε την ισορροπία του. Η όρασή του επανερχόταν σταδιακά. Η φυσιογνωμία της κοπέλας ήταν γνωστή σ' αυτόν.
-Jen... είσαι στα αλήθεια εσύ;
-Ναι, Fire. Εγώ είμαι.
-Πώς βρέθηκα εδώ...;
Οι εικόνες του ναυαγίου ήρθαν στο μυαλό του.
-Τα Pokémon μου! Πού είναι τα Pokémon μου; έκανε με άγχος.
-Μην ανησυχείς! Είναι όλα εδώ! Τα Pokémon, το σακίδιο, το Pokédex και το Pokégear σου.
-Ευ-ευχαριστώ...
-Jen! ακούστηκε μια γυναικεία φωνή.
-Νοσοκόμα! Chuck!
Η νοσοκόμα της πόλης Cianwood και ένας μεγαλόσωμος άνδρας ήρθαν προς το μέρος τους.
-Βοηθήστε τον, σας παρακαλώ! είπε η Jen.
O Chuck βοήθησε τον Fire να σταθεί στα πόδια του. Στηρίχτηκε στους ώμους του Chuck και της Jen. Με αργά βήματα έφτασαν στο κέντρο Pokémon. Ο Fire έφαγε με δυσκολία και κοιμήθηκε.
ΤΕΛΟΣ ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΣΤΟΥ ΈΝΑΤΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ
Τεσσαρακοστό Ένατο Επεισόδιο
Τίτλος: Το όραμα! Ο άγνωστος εκπαιδευτής!
Το ταξίδι του πλοίου “Cianwood” συνεχιζόταν και ο Fire ξεκουραζόταν έξω στο κατάστρωμα μαζί με τον Quilava. Εκεί, δέχτηκε την επίσκεψη του Malo και του Siniestro, δύο αντιπάλων που είχαν αποκλειστεί από τον εκπαιδευτή νωρίτερα στο Battle Ship Tournament. Ύστερα από ένα ψέμα τους σχετικά με ένα τεράστιο Mantine, οι δύο εκπαιδευτές αποκάλυψαν τον πραγματικό τους εαυτό: ήταν μέλη της Team Rocket. Μια μάχη εκτυλίχθηκε στο κατάστρωμα του πλοίου, η οποία δυστυχώς έφερε στα χέρια της Team Rocket το Silver Wing. Έπειτα, μια τεράστια δίνη τράβηξε το πλοίο και τον Fire στο βυθό της θάλασσας...
-Τι είναι αυτό το φως;
Ένα λευκό φως περικύκλωνε τον εκπαιδευτή.
-Voltorb, αρκετά! Μη χρησιμοποιείς Flash... Που βρίσκομαι...;
Το φως εξαφανίστηκε. Ο εκπαιδευτής κοιτούσε από ψηλά ένα τοπίο. Ήταν μια παραθαλάσσια πόλη.
-Η Olivine; Μα... πώς;
Είδε από μακριά τον εαυτό του να κοιτά την θήκη των εμβλημάτων του χαρούμενος.
-Εγώ... Γιατί είμαι εκεί, αφού είμαι εδώ πάνω...;
Ο εαυτός του άνοιξε τη θήκη των εμβλημάτων. Είχε αποκτήσει και τα οκτώ εμβλήματα από τα Γυμναστήρια της περιοχής Johto.
-Πότε νίκησα στα υπόλοιπα τέσσερα Γυμναστήρια...; Δεν το θυμάμαι...
Το Pokégear του εαυτού του ήχησε. Ο Fire πήγε αιωρούμενος πιο κοντά. Η οθόνη του Pokégear έγραφε “Μαμά”. Αμέσως, σχεδόν συνειρμικά, ήρθε η εικόνα του ναυαγίου στο μυαλό του...
-Και τώρα; Δεν ξέρει τίποτα... Όταν το μάθει θα λυπηθεί πολύ...
Ο εαυτός του αποδέχτηκε την κλήση.
-Γιε μου, συγχαρητήρια! Έμαθα τα ευχάριστα από τον καθηγητή Elm! Ο δρόμος ήταν δύσκολος, μα τώρα είσαι ένα βήμα πριν να γίνεις ο καλύτερος εκπαιδευτής στην περιοχή Johto!
Ο εαυτός του χαμογελούσε.
-...Είμαι πολύ συγκινημένη και περήφανη για σένα... Πάντοτε θα σε υποστηρίζω, σε όλες τις μάχες σου, όπως έκανα μέχρι τώρα... Δεν θα σταματήσω ποτέ να σε υποστηρίζω, γιε μου...
O Fire στενοχωρήθηκε.
-Δεν την στενοχώρησα ποτέ... Δεν στενοχώρησα ποτέ τους δικούς μου ανθρώπους... Μαμά... καθηγητά Elm...
Ξαφνικά, το τοπίο εξαφανίστηκε δίνοντας τη θέση του στο λευκό φως και πάλι. Ύστερα από αυτό, συνέβη εναλλαγή για άλλη μια φορά...
...Αυτήν τη φορά, ο εκπαιδευτής μεταφέρθηκε σε μια τεράστια αρένα μαχών. Έκανε ο ίδιος μάχη. Ο αντίπαλός του κρυβόταν πίσω από μια σκιά.
-Μια αρένα... Τι κάνω εδώ...;
Άκουσε δυνατά χειροκροτήματα.
-Κυρίες και κύριοι, φίλοι των Pokémon, ο Fire από την πόλη New Bark!
Το κοινό τον χειροκρότησε.
-Στην απέναντι πλευρά, - ---- από την πόλη ----!
Ο Fire προσπάθησε να ακούσει το όνομα του αντιπάλου του, αφού δεν μπορούσε να τον δει. Όσες φορές ο εκφωνητής έλεγε το όνομα του αντιπάλου, ο Fire πάντα άκουγε μια παύση.
-Μα γιατί δεν μπορώ να ξέρω με ποιον κάνω μάχη;
Ο εκφωνητής συνέχισε να μιλά.
-Εκπαιδευτές, θα αποκαλύψετε ταυτόχρονα τα Pokémon σας! Αρχίστε!
-Θα αρχίσω με τον Quilava!
O Fire είδε ότι ο αντίπαλός του έβγαλε ένα Feraligatr, μα δεν μπόρεσε να ακούσει τη φωνή του.
-Ένα Feraligatr... θα είναι δύσκολο, μα δεν θα το βάλουμε κάτω, Quilava!
-Εντάξει! είπε το Pokémon.
-Quilava; Μ-Μ-Μίλησες;
Ο εκπαιδευτής έτρεμε έκπληκτος!
-Μπορείς να βασίζεσαι πάνω μου! Θα είμαι πάντα δίπλα σου. Σε όλους τους αγώνες σου, σημαντικούς και μη..., είπε ο Quilava.
Το Feraligatr επιτέθηκε με Hydro Pump. O Quilava, χωρίς να πάρει εντολή από τον εκπαιδευτή του, χρησιμοποίησε Quick Attack και απέφυγε την επίθεση του Νερού, χτυπώντας παράλληλα το Feraligatr. To Pokémon του Νερού κατέληξε λιπόθυμο.
-Πώς έγινε αυτό...; είπε ο εκπαιδευτής που πραγματικά δεν καταλάβαινε όλα αυτά που έβλεπε.
Τα Pokémon του βγήκαν από τις Poké Balls τους.
-Θα είμαστε πάντα δίπλα σου! Σε όλες τις μάχες σου! είπαν όλα με μια φωνή.
Αμέσως μετά, η εικόνα του σταδίου ξεθώριασε και εξαφανίστηκε.
-Fire... Fire!
Ο εκπαιδευτής άκουσε μια φωνή να τον καλεί.
-Fire! Σύνελθε, Fire!
-Κάποιος με φωνάζει... Ποιος, όμως;
-Fire...!
-Πρέπει να μάθω ποιος με φωνάζει... Πρέπει!
...ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΑΚΤΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ CIANWOOD...
-Fire, σε παρακαλώ! Άνοιξε τα μάτια σου! έλεγε και ξανάλεγε μια γυναικεία φωνή.
Ένα κορίτσι στεκόταν δίπλα από το σώμα του Fire, το οποίο είχε ξεβραστεί στην βόρεια ακτή της πόλης Cianwood.
-Fire! Απάντησέ μου, σε παρακαλώ! φώναζε δυνατά πνίγοντας λυγμούς.
Τα βλέφαρα του Fire κουνήθηκαν. Ο εκπαιδευτής άνοιγε τα μάτια του.
-Fire... Ευτυχώς!
-Πού... βρίσκομαι...; πρόφερε σιγανά ο Fire.
Η όραση του εκπαιδευτή ήταν θολή.
-Είσαι στην πόλη Cianwood.
Άρχισε να βήχει δυνατά. Έκανε να σηκωθεί, αλλά ήταν αδύναμος και έχασε την ισορροπία του. Η όρασή του επανερχόταν σταδιακά. Η φυσιογνωμία της κοπέλας ήταν γνωστή σ' αυτόν.
-Jen... είσαι στα αλήθεια εσύ;
-Ναι, Fire. Εγώ είμαι.
-Πώς βρέθηκα εδώ...;
Οι εικόνες του ναυαγίου ήρθαν στο μυαλό του.
-Τα Pokémon μου! Πού είναι τα Pokémon μου; έκανε με άγχος.
-Μην ανησυχείς! Είναι όλα εδώ! Τα Pokémon, το σακίδιο, το Pokédex και το Pokégear σου.
-Ευ-ευχαριστώ...
-Jen! ακούστηκε μια γυναικεία φωνή.
-Νοσοκόμα! Chuck!
Η νοσοκόμα της πόλης Cianwood και ένας μεγαλόσωμος άνδρας ήρθαν προς το μέρος τους.
-Βοηθήστε τον, σας παρακαλώ! είπε η Jen.
O Chuck βοήθησε τον Fire να σταθεί στα πόδια του. Στηρίχτηκε στους ώμους του Chuck και της Jen. Με αργά βήματα έφτασαν στο κέντρο Pokémon. Ο Fire έφαγε με δυσκολία και κοιμήθηκε.
ΤΕΛΟΣ ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΣΤΟΥ ΈΝΑΤΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ
- MASTER SOT
- advanced trainer

- Επικοινωνία:
το συνεχίζεις ρε, μπράβο 
(αν και πίστευα ότι το είχες παρατήσει)
(αν και πίστευα ότι το είχες παρατήσει)
- MASTER SOT
- advanced trainer

- Επικοινωνία:
MASTER SOT έγραψε:το συνεχίζεις ρε, μπράβο
(πίστευα ότι το είχες παρατήσει)
- johnaris1
- Trainer

Έρχονται και σκοτεινά arcs στο μέλλον! Όχι δεν το παράτησα... Δεν θέλω να το παρατήσω!!
- Andreecko
- Master Administrator

- Επικοινωνία:
ανυπομονώ να δω τη συνέχεια 
- johnaris1
- Trainer

Πεντηκοστό Επεισόδιο
Τίτλος: Ο τύπος που ξέρει Strength! Fire εναντίον Chuck!
Ο Fire επέζησε από το ναυάγιο του πλοίου “Cianwood” και η θάλασσα τον άφησε στην βόρεια ακτή της πόλης Cianwood. Η Jen, η κοπέλα που είχε σωθεί από τον εκπαιδευτή στην πόλη Goldenrod, βρέθηκε εκεί ως από μηχανής θεός και με τη σειρά της τον έσωσε. Τώρα ο εκπαιδευτής βρίσκεται στο κέντρο Pokémon, όπου και ξεκουράζεται.
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ...
Ο εκπαιδευτής άνοιξε τα μάτια του. Αφού πέρασε μια στιγμή αμηχανίας, θυμήθηκε ότι με κόπο περπάτησε μαζί με τον Chuck και τη Jen στο κέντρο Pokémon και κοιμήθηκε εκεί.
-Καλημέρα, νοσοκόμα!
-Καλημέρα! Ξεκουράστηκες καλά; Κοιμάσαι σχεδόν μια μέρα!
-Ελπίζω να μη σας είμαι βάρος...
-Όχι βέβαια! Δε θα μπορούσα να το σκέφτομαι αυτό, ύστερα από όλα αυτά που πέρασες!
-Ευχαριστώ για τη φροντίδα! είπε ο Fire με ευγνωμοσύνη προς τη νοσοκόμα.
Η Jen μπήκε στο κέντρο Pokémon.
-Καλημέρα, Fire! Ανέκτησες τις δυνάμεις σου;
-Καλημέρα, Jen!
-Fire, η Jen δεν έφυγε ούτε για μια στιγμή από το πλάι σου χθες! είπε η νοσοκόμα.
Η Jen του χαμογέλασε.
-Ορίστε, Fire! Σου έφτιαξα πρωινό! του είπε χαρούμενη η Jen.
-Μπήκες σε κόπο..., είπε δειλά.
-Μην ανησυχείς! Δεν είναι τίποτα!
Ο Fire έκατσε στο τραπέζι. Ο δίσκος με το πρωινό είχε ένα ποτήρι φρέσκο MooMoo Milk και μερικά Lava Cookies.
-Να φας όλο το πρωινό σου! σχολίασε η Jen.
Αφού ο εκπαιδευτής έφαγε το πρωινό του και σηκώθηκε από το τραπέζι, η Jen είπε:
-Τι θα κάνεις τώρα, Fire;
-Θα πάω για εκπαίδευση με τα Pokémon μου στην παραλία! Θέλω να είναι έτοιμα για τη μάχη στο Γυμναστήριο Cianwood!
-Να είσαι έτοιμος, ο Chuck είναι δυνατός αντίπαλος! σχολίασε η νοσοκόμα.
-Ο Chuck; O Chuck είναι ο Αρχηγός του Γυμναστηρίου;
Έτσι όπως έκανε να φύγει, το μάτι του έπεσε πάνω σε μια αφίσα που απεικόνιζε ένα έμβλημα σε σχήμα γροθιάς. Κοντοστάθηκε για λίγο και ύστερα έφυγε τρέχοντας.
-Fire, που πας; Περίμενε!
Ο Fire όμως είχε ήδη φύγει.
...ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ...
-Εντάξει... Αυτό το έμβλημα είναι σίγουρα από τον Chuck και έχει το σχήμα της γροθιάς... Άρα χρησιμοποιεί Pokémon Μαχητές..., σκεφτόταν ο Fire.
Έβγαλε τον Scyther και τον Quilava από τις Poké Balls.
-Παιδιά, θα με βοηθήσετε με τη μάχη μου στο Γυμναστήριο;
Τα Pokémon απάντησαν καταφατικά.
...ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ...
Ενώ ο Fire κατευθυνόταν στο Γυμναστήριο, συνάντησε τη Jen και πάλι.
-Έτοιμος για τη μάχη; ρώτησε η κοπέλα.
-Έτοιμος!
-Θα δω τη μάχη σου!
Μπήκαν στο Γυμναστήριο.
-Chuck; Είσαι εδώ, Chuck; φώναξε ο Fire.
Ο μεγαλόσωμος άνδρας εμφανίστηκε.
-Καλημέρα, Fire!
-Καλημέρα! Ήρθα για να σε προκαλέσω σε μάχη για το έμβλημα!
-Πολύ καλά, αλλά θέλω να ξέρεις ότι δεν χάνω εύκολα! Ρώτα και τη Jen! Με νίκησε με δυσκολία με το Croconaw της!
Ο Fire γύρισε και κοίταξε τη Jen.
-Ε... Fire, ξέρεις... Εγώ...
-Jen! Αυτό είναι θαυμάσιο!
-Ύστερα από τα μαθήματα που έδωσες στους Rockets για το πώς πρέπει να είναι ένας εκπαιδευτής Pokémon, αποφάσισα ότι θέλω και εγώ να γίνω εκπαιδεύτρια Pokémon και να κάνω πολλά ταξίδια με τα Pokémon!
-Βάλε τα δυνατά σου! Και αν κάποτε συναντηθούμε σε επίσημη διοργάνωση, ας νικήσει ο καλύτερος!
H Jen συμφώνησε.
-Λοιπόν, Fire; Η μάχη μας θα είναι δύο εναντίον δύο. Είσαι έτοιμος να ξεκινήσουμε;
-Ναι, Chuck. Είμαι έτοιμος!
Οι δυο τους πήραν τις θέσεις τους στην ορθογώνια αρένα του Γυμναστηρίου, η οποία περιτριγυριζόταν από τέσσερις καταρράκτες, έναν για κάθε πλευρά της.
-Τα Pokémon μου θρυμματίζουν πέτρες και σπάνε κόκαλα! Δες αυτό!
Ο Chuck σήκωσε χωρίς δυσκολία έναν τεράστιο ογκόλιθο στο αέρα, και με μια δυνατή κραυγή τον πέταξε στην αρένα. Ο ογκόλιθος έγινε κομμάτια. Ο Fire κοιτούσε έκπληκτος.
-Ας μην χάνουμε άλλο χρόνο! Primeape, βγες στη μάχη!
-Ένα Primeape; Scyther, βασίζομαι πάνω σου!
Ο εκπαιδευτής διάβασε πληροφορίες για το Primeape στο Pokédex.
-Scyther, επίθεση! Wing Attack!
Το Pokémon τύπου Εντόμου πέταξε πολύ γρήγορα γύρω από το Primeape και όταν βρήκε ευκαιρία κατάφερε ένα δυνατό χτύπημα με τα φτερά του. Το Primeape έδειχνε να υποφέρει.
-Primeape, Double Team!
To Primeape δημιούργησε κλώνους, οι οποίοι περικύκλωσαν τον Scyther, αυξάνοντας έτσι την ικανότητα να αποφεύγει τα χτυπήματα του Pokémon τύπου Εντόμου πιο εύκολα.
-Primeape, Rock Slide!
-Όχι, δεν θα προλάβεις! Vacuum Wave!
Ο Scyther άρχισε να περιστρέφει τα πάνω άκρα του δημιουργώντας έναν δυνατό ανεμοστρόβιλο, ο οποίος είχε τη δύναμη μιας μανιασμένης γροθιάς. Το Primeape δέχτηκε παθητικά την επίθεση και λιποθύμησε.
-Γύρισε, Primeape! Για να δούμε τι μπορείς να κάνεις απέναντι στο τελευταίο μου Pokémon! Poliwrath!
-Scyther, Vacuum Wave!
To Poliwrath πληγώθηκε αρκετά.
-Poliwrath, Hypnosis!
Το ιλιγγιώδες σχήμα στην κοιλιά του Poliwrath έλαμψε και ο Scyther υπνωτίστηκε.
-Scyther! Όχι!
-Ναι! Poliwrath, Surf!
To Poliwrath προκάλεσε ένα υψηλό παλιρροϊκό κύμα, το οποίο έσκασε πάνω στον Scyther. To Pokémon του Fire συνέχιζε να κοιμάται.
-Surf και πάλι!
Ο αντίπαλος του Poliwrath λιποθύμησε.
-Και ξαναγυρίζουμε στο μηδέν! είπε ο Chuck.
-Scyther, πολέμησες γενναία! Ξεκουράσου τώρα! Quilava, σειρά σου!
-Το αρχικό σου Pokémon είναι αυτό; ρώτησε ο Chuck.
-Ναι, Chuck, και με τον Quilava στη μάχη δεν θα χάσω!
-Θα το δούμε! Hypnosis!
-Quilava, Flame Wheel!
To Pokémon του Fire ήταν πιο γρήγορο, και έτσι επιτέθηκε πρώτο. Μπορεί η επίθεση να είχε μειονέκτημα απέναντι στο Poliwrath, αλλά του άφησε έγκαυμα, το οποίο γινόταν χειρότερο όσο περνούσε η ώρα. Η ύπνωση του Poliwrath δεν βρήκε στόχο.
-Μην υποχωρείς, Poliwrath! Surf!
-Quilava, Quick Attack!
O Quilava έφυγε σαν αστραπή από τη θέση του και κατάφερε ένα χτύπημα λιγάκι πιο αδύναμο σε σχέση με το προηγούμενο Flame Wheel, μα εκείνη την ώρα ήταν πολύ σημαντικό. Αναγκάστηκε όμως να δεχτεί παθητικά το παλιρροϊκό κύμα του Poliwrath. Και τα δύο Pokémon, σύμφωνα πάντα με το Pokédex του Fire, ήταν κοντά στη λιποθυμία.
Ακολούθησε μια παύση.
-Εγκαταλείπω..., είπε ήρεμα ο Chuck.
-Τι; Μα... γιατί; έκανε ο Fire απορημένος.
-Για εμένα δεν έχει σημασία μόνον η νίκη, αλλά και το να ξέρεις να εκτιμάς το πότε τα Pokémon σου δεν μπορούν να συνεχίσουν άλλο... Το Quilava σου ήταν πιο γρήγορο, το Poliwrath δεν θα άντεχε άλλη επίθεση. Το Poliwrath θα μπορούσε, εξαιτίας του εγκαύματός του, να είχε πάθει μεγαλύτερη ζημιά, πέραν της λιποθυμίας.
Οι δύο εκπαιδευτές έδωσαν τα χέρια.
-Fire, το Storm Badge σου ανήκει! Ορίστε!
-Ευχαριστώ πολύ, Chuck!
-Τα κατάφερες, Fire! Συγχαρητήρια!
Η Jen τον αγκάλιασε και το πρόσωπο του Fire κοκκίνισε.
-Ευχαριστώ, Jen!
Ύστερα από τη μάχη ο εκπαιδευτής, για άλλη μια φορά, ξεκούρασε τα Pokémon του στο κέντρο Pokémon.
ΤΕΛΟΣ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ
Πεντηκοστό Επεισόδιο
Τίτλος: Ο τύπος που ξέρει Strength! Fire εναντίον Chuck!
Ο Fire επέζησε από το ναυάγιο του πλοίου “Cianwood” και η θάλασσα τον άφησε στην βόρεια ακτή της πόλης Cianwood. Η Jen, η κοπέλα που είχε σωθεί από τον εκπαιδευτή στην πόλη Goldenrod, βρέθηκε εκεί ως από μηχανής θεός και με τη σειρά της τον έσωσε. Τώρα ο εκπαιδευτής βρίσκεται στο κέντρο Pokémon, όπου και ξεκουράζεται.
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ...
Ο εκπαιδευτής άνοιξε τα μάτια του. Αφού πέρασε μια στιγμή αμηχανίας, θυμήθηκε ότι με κόπο περπάτησε μαζί με τον Chuck και τη Jen στο κέντρο Pokémon και κοιμήθηκε εκεί.
-Καλημέρα, νοσοκόμα!
-Καλημέρα! Ξεκουράστηκες καλά; Κοιμάσαι σχεδόν μια μέρα!
-Ελπίζω να μη σας είμαι βάρος...
-Όχι βέβαια! Δε θα μπορούσα να το σκέφτομαι αυτό, ύστερα από όλα αυτά που πέρασες!
-Ευχαριστώ για τη φροντίδα! είπε ο Fire με ευγνωμοσύνη προς τη νοσοκόμα.
Η Jen μπήκε στο κέντρο Pokémon.
-Καλημέρα, Fire! Ανέκτησες τις δυνάμεις σου;
-Καλημέρα, Jen!
-Fire, η Jen δεν έφυγε ούτε για μια στιγμή από το πλάι σου χθες! είπε η νοσοκόμα.
Η Jen του χαμογέλασε.
-Ορίστε, Fire! Σου έφτιαξα πρωινό! του είπε χαρούμενη η Jen.
-Μπήκες σε κόπο..., είπε δειλά.
-Μην ανησυχείς! Δεν είναι τίποτα!
Ο Fire έκατσε στο τραπέζι. Ο δίσκος με το πρωινό είχε ένα ποτήρι φρέσκο MooMoo Milk και μερικά Lava Cookies.
-Να φας όλο το πρωινό σου! σχολίασε η Jen.
Αφού ο εκπαιδευτής έφαγε το πρωινό του και σηκώθηκε από το τραπέζι, η Jen είπε:
-Θα πάω για εκπαίδευση με τα Pokémon μου στην παραλία! Θέλω να είναι έτοιμα για τη μάχη στο Γυμναστήριο Cianwood!
-Να είσαι έτοιμος, ο Chuck είναι δυνατός αντίπαλος! σχολίασε η νοσοκόμα.
-Ο Chuck; O Chuck είναι ο Αρχηγός του Γυμναστηρίου;
Έτσι όπως έκανε να φύγει, το μάτι του έπεσε πάνω σε μια αφίσα που απεικόνιζε ένα έμβλημα σε σχήμα γροθιάς. Κοντοστάθηκε για λίγο και ύστερα έφυγε τρέχοντας.
-Fire, που πας; Περίμενε!
Ο Fire όμως είχε ήδη φύγει.
...ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ...
-Εντάξει... Αυτό το έμβλημα είναι σίγουρα από τον Chuck και έχει το σχήμα της γροθιάς... Άρα χρησιμοποιεί Pokémon Μαχητές..., σκεφτόταν ο Fire.
Έβγαλε τον Scyther και τον Quilava από τις Poké Balls.
-Παιδιά, θα με βοηθήσετε με τη μάχη μου στο Γυμναστήριο;
Τα Pokémon απάντησαν καταφατικά.
...ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ...
Ενώ ο Fire κατευθυνόταν στο Γυμναστήριο, συνάντησε τη Jen και πάλι.
-Έτοιμος για τη μάχη; ρώτησε η κοπέλα.
-Έτοιμος!
-Θα δω τη μάχη σου!
Μπήκαν στο Γυμναστήριο.
-Chuck; Είσαι εδώ, Chuck; φώναξε ο Fire.
Ο μεγαλόσωμος άνδρας εμφανίστηκε.
-Καλημέρα, Fire!
-Καλημέρα! Ήρθα για να σε προκαλέσω σε μάχη για το έμβλημα!
-Πολύ καλά, αλλά θέλω να ξέρεις ότι δεν χάνω εύκολα! Ρώτα και τη Jen! Με νίκησε με δυσκολία με το Croconaw της!
Ο Fire γύρισε και κοίταξε τη Jen.
-Ε... Fire, ξέρεις... Εγώ...
-Jen! Αυτό είναι θαυμάσιο!
-Ύστερα από τα μαθήματα που έδωσες στους Rockets για το πώς πρέπει να είναι ένας εκπαιδευτής Pokémon, αποφάσισα ότι θέλω και εγώ να γίνω εκπαιδεύτρια Pokémon και να κάνω πολλά ταξίδια με τα Pokémon!
-Βάλε τα δυνατά σου! Και αν κάποτε συναντηθούμε σε επίσημη διοργάνωση, ας νικήσει ο καλύτερος!
H Jen συμφώνησε.
-Λοιπόν, Fire; Η μάχη μας θα είναι δύο εναντίον δύο. Είσαι έτοιμος να ξεκινήσουμε;
-Ναι, Chuck. Είμαι έτοιμος!
Οι δυο τους πήραν τις θέσεις τους στην ορθογώνια αρένα του Γυμναστηρίου, η οποία περιτριγυριζόταν από τέσσερις καταρράκτες, έναν για κάθε πλευρά της.
-Τα Pokémon μου θρυμματίζουν πέτρες και σπάνε κόκαλα! Δες αυτό!
Ο Chuck σήκωσε χωρίς δυσκολία έναν τεράστιο ογκόλιθο στο αέρα, και με μια δυνατή κραυγή τον πέταξε στην αρένα. Ο ογκόλιθος έγινε κομμάτια. Ο Fire κοιτούσε έκπληκτος.
-Ας μην χάνουμε άλλο χρόνο! Primeape, βγες στη μάχη!
-Ένα Primeape; Scyther, βασίζομαι πάνω σου!
Ο εκπαιδευτής διάβασε πληροφορίες για το Primeape στο Pokédex.
-Scyther, επίθεση! Wing Attack!
Το Pokémon τύπου Εντόμου πέταξε πολύ γρήγορα γύρω από το Primeape και όταν βρήκε ευκαιρία κατάφερε ένα δυνατό χτύπημα με τα φτερά του. Το Primeape έδειχνε να υποφέρει.
-Primeape, Double Team!
To Primeape δημιούργησε κλώνους, οι οποίοι περικύκλωσαν τον Scyther, αυξάνοντας έτσι την ικανότητα να αποφεύγει τα χτυπήματα του Pokémon τύπου Εντόμου πιο εύκολα.
-Primeape, Rock Slide!
-Όχι, δεν θα προλάβεις! Vacuum Wave!
Ο Scyther άρχισε να περιστρέφει τα πάνω άκρα του δημιουργώντας έναν δυνατό ανεμοστρόβιλο, ο οποίος είχε τη δύναμη μιας μανιασμένης γροθιάς. Το Primeape δέχτηκε παθητικά την επίθεση και λιποθύμησε.
-Γύρισε, Primeape! Για να δούμε τι μπορείς να κάνεις απέναντι στο τελευταίο μου Pokémon! Poliwrath!
-Scyther, Vacuum Wave!
To Poliwrath πληγώθηκε αρκετά.
-Poliwrath, Hypnosis!
Το ιλιγγιώδες σχήμα στην κοιλιά του Poliwrath έλαμψε και ο Scyther υπνωτίστηκε.
-Scyther! Όχι!
-Ναι! Poliwrath, Surf!
To Poliwrath προκάλεσε ένα υψηλό παλιρροϊκό κύμα, το οποίο έσκασε πάνω στον Scyther. To Pokémon του Fire συνέχιζε να κοιμάται.
-Surf και πάλι!
Ο αντίπαλος του Poliwrath λιποθύμησε.
-Και ξαναγυρίζουμε στο μηδέν! είπε ο Chuck.
-Scyther, πολέμησες γενναία! Ξεκουράσου τώρα! Quilava, σειρά σου!
-Το αρχικό σου Pokémon είναι αυτό; ρώτησε ο Chuck.
-Ναι, Chuck, και με τον Quilava στη μάχη δεν θα χάσω!
-Θα το δούμε! Hypnosis!
-Quilava, Flame Wheel!
To Pokémon του Fire ήταν πιο γρήγορο, και έτσι επιτέθηκε πρώτο. Μπορεί η επίθεση να είχε μειονέκτημα απέναντι στο Poliwrath, αλλά του άφησε έγκαυμα, το οποίο γινόταν χειρότερο όσο περνούσε η ώρα. Η ύπνωση του Poliwrath δεν βρήκε στόχο.
-Μην υποχωρείς, Poliwrath! Surf!
-Quilava, Quick Attack!
O Quilava έφυγε σαν αστραπή από τη θέση του και κατάφερε ένα χτύπημα λιγάκι πιο αδύναμο σε σχέση με το προηγούμενο Flame Wheel, μα εκείνη την ώρα ήταν πολύ σημαντικό. Αναγκάστηκε όμως να δεχτεί παθητικά το παλιρροϊκό κύμα του Poliwrath. Και τα δύο Pokémon, σύμφωνα πάντα με το Pokédex του Fire, ήταν κοντά στη λιποθυμία.
Ακολούθησε μια παύση.
-Εγκαταλείπω..., είπε ήρεμα ο Chuck.
-Τι; Μα... γιατί; έκανε ο Fire απορημένος.
-Για εμένα δεν έχει σημασία μόνον η νίκη, αλλά και το να ξέρεις να εκτιμάς το πότε τα Pokémon σου δεν μπορούν να συνεχίσουν άλλο... Το Quilava σου ήταν πιο γρήγορο, το Poliwrath δεν θα άντεχε άλλη επίθεση. Το Poliwrath θα μπορούσε, εξαιτίας του εγκαύματός του, να είχε πάθει μεγαλύτερη ζημιά, πέραν της λιποθυμίας.
Οι δύο εκπαιδευτές έδωσαν τα χέρια.
-Fire, το Storm Badge σου ανήκει! Ορίστε!
-Ευχαριστώ πολύ, Chuck!
-Τα κατάφερες, Fire! Συγχαρητήρια!
Η Jen τον αγκάλιασε και το πρόσωπο του Fire κοκκίνισε.
-Ευχαριστώ, Jen!
Ύστερα από τη μάχη ο εκπαιδευτής, για άλλη μια φορά, ξεκούρασε τα Pokémon του στο κέντρο Pokémon.
ΤΕΛΟΣ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ
- MASTER SOT
- advanced trainer

- Επικοινωνία:
ενδιαφέρων επεισόδια, αναμένω την συνεχεία
- johnaris1
- Trainer

*
*****Αυτό το επεισόδιο είναι λιγάκι πιο τολμηρό, τουλάχιστον στο πρώτο του κομμάτι!!!! Enjoy παίδες!!
*
Πεντηκοστό Πρώτο Επεισόδιο
Τίτλος: Περίπατος στην ακρογιαλιά! Η επανεμφάνιση του Chevron Nocte!
Ύστερα από το θρίαμβό του απέναντι στον Chuck και την κατάκτηση του πέμπτου εμβλήματός του στην περιοχή Johto, ο εκπαιδευτής Pokémon Fire ξεκουραζόταν στο κέντρο Pokémon. Το βράδυ είχε φτάσει γρήγορα και είχε αρχίσει να βαριέται στο κέντρο Pokémon. Τη στιγμή εκείνη τελείωνε και η περίθαλψη των Pokémon του.
-Fire, τα Pokémon σου είναι και πάλι έτοιμα για μάχη!
-Ευχαριστώ που τα φρόντισες, νοσοκόμα!
Η νοσοκόμα υποκλίθηκε.
-Χμ... Για να δούμε... Νομίζω πως θα πάω ένα βραδινό περίπατο στην πόλη Cianwood, για να χαλαρώσω! Φαντάζομαι μου αξίζει, ύστερα από τις δύσκολες ημέρες που πέρασα!
-Και πολύ καλά θα κάνεις!
Ο Fire βγήκε από το κέντρο Pokémon και οι αυτόματες γυάλινες πόρτες έκλεισαν πίσω του. Δίπλα του στεκόταν πάντα το αρχικό του Pokémon, ο Quilava, σαν άγρυπνος φρουρός. Το Pokémon της Φωτιάς είχε δυναμώσει πολύ ύστερα από τη μάχη με τον Chuck.
-Quilava, σε ευχαριστώ για ακόμα μια φορά που με--...
Τα μάτια του Fire καλύφθηκαν από δύο παλάμες.
-Δεν βλέπω τίποτα! Ποιος είναι;
Οι παλάμες απομακρύνθηκαν από το οπτικό του πεδίο.
-Ta-da!
-Jen!
-Γεια σου, Fire! Γεια σου, Quilava!
Δίπλα στη Jen στεκόταν το Croconaw.
-Τι θα έλεγες να πάμε ένα βραδινό περίπατο; πρότεινε η Jen.
-Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν και εγώ! είπε ο Fire.
Μαζί, κατευθύνθηκαν στην νότια ακτή της πόλης Cianwood. Κατά μήκος της ακτής υπήρχαν δαυλοί που πρόσφεραν το μοναδικό φως τη νύχτα.
-Πολύ ωραίο αεράκι! είπε η κοπέλα.
-Χμ! Ναι!
-Fire...
Η κοπέλα σταμάτησε να περπατά.
-Ναι;
-Φοβήθηκα ότι δεν θα σε έβλεπα ξανά... Όταν σε είδα λιπόθυμο στην παραλία..., φοβήθηκα ότι δεν θα μου μιλούσες ποτέ ξανά...
Η κοπέλα είχε δακρύσει.
-Χαίρομαι πολύ που είσαι εδώ... Αλήθεια...
Ο Fire της χαμογέλασε. Ύστερα έκατσε πάνω στην άμμο. Ακολούθησε και η Jen.
-Και εγώ δεν βρήκα μέχρι στιγμής την ευκαιρία να σου πω “ευχαριστώ”... Αν δεν ήσουν εσύ, δεν θα ήμουν εδώ τώρα... Είμαι σίγουρος για αυτό... Σαν όνειρο μου φαίνεται...
-Ποιο πράγμα;
-Συνεχίζω να είμαι εκπαιδευτής Pokémon χάρη σε εσένα, Jen... Ευχαριστώ...
Η Jen του έπιασε το χέρι. Ο εκπαιδευτής εκείνη τη στιγμή ήταν απόλυτα σίγουρος ότι η καρδιά του δεν είχε ξαναχτυπήσει ποτέ ξανά τόσο δυνατά και γρήγορα. Το πρόσωπό του είχε κοκκινίσει και έκαιγε και η ανάσα του ήταν ακανόνιστη. Κοίταξε τη Jen βαθιά στα μάτια και το ίδιο έκανε και εκείνη. Και ύστερα, εντελώς μηχανικά, πλησίασαν πιο κοντά. Έκλεισαν τα μάτια τους και αντάλλαξαν ένα σύντομο φιλί. Όταν τελείωσε η μαγική αυτή στιγμή, χαμογέλασαν τρυφερά ο ένας στον άλλο. Όμως οι τρυφερές αυτές στιγμές τελείωσαν γρήγορα.
-Ώστε εδώ είσαι, Jen!
-Δεν θα μας ξέφευγες έτσι και αλλιώς!
Δύο τύποι στέκονταν από πάνω τους.
-Μαύρη στολή, κόκκινο “R”, κακή συμπεριφορά... H Team Rocket... Δεν θα μπορούσαν να είναι άλλοι, είπε ο Fire.
-Οι τρυφερές σας στιγμές μόλις τελείωσαν! Θα πάμε τη Jen πίσω στο σπίτι της! Ο κύριος Clava έχει να της πει δυο λόγια!
-Δεν θέλω να δω τον πατέρα μου! φώναξε η κοπέλα.
-Ο πατέρας σου μας πλήρωσε για να σε πάρουμε από εδώ και θα το κάνουμε!
-Όχι! είπε κατηγορηματικά ο Fire.
Ο εκπαιδευτής σηκώθηκε όρθιος και μπήκε ανάμεσα στη Jen και τους Rockets.
-Εάν δεν θέλει δεν θα την πάρετε! Και τώρα φύγετε, αλλιώς θα γευτείτε τη φωτιά του Quilava!
-Δεν θα πάμε πουθενά!
-Ή θα μείνει εδώ, ή θα έρθω κι εγώ μαζί σας! έλεγε ο εκπαιδευτής.
-Πρόσεξε τη γλώσσα σου, ζωύφιο! είπε ο ένας Rocket και έπιασε από το γιακά τον Fire.
Αμέσως μετά τον άφησε και έφυγαν. Ο Fire ξεφύσηξε ανακουφισμένος.
-Είσαι καλά, Jen; Από ότι φαίνεται πάλι θα έχουμε φασαρίες...
-Είμαι καλά...
-Πάμε στο κέντρο Pokémon...
Γύρισαν στο κέντρο Pokémon και έπεσαν για ύπνο.
...ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ...
-Fire! Ξύπνα, Fire!
O εκπαιδευτής άνοιξε τα μάτια του ταραγμένος.
-Chuck; Τι κάνεις εδώ τέτοια ώρα;
-Fire, κάτι συμβαίνει στη Safari Zone!
O Fire, η Jen και ο Chuck βγήκαν από το κέντρο Pokémon.
-Κάτι καίγεται στο βάθος! είπε ο Fire.
-Τα Pokémon της Safari Zone κινδυνεύουν! Πρέπει να τα σώσουμε! είπε ο Chuck.
Οι τρεις εκπαιδευτές διέσχισαν τα απότομα περάσματα της Route 47 και την Route 48 και βρέθηκαν στη Safari Zone Gate. Το θέαμα που αντίκρισαν ήταν αποκρουστικό. Η Safari Zone καιγόταν!
-Ποιος το έκανε--...
Τα λόγια του Fire κόπηκαν γρήγορα όταν αντίκρισε μπροστά από την είσοδο της Safari Zone έναν στρατό από αμέτρητα άγρια Pokémon και δέκα μέλη της Team Rocket. Ανάμεσά τους και ο μασκοφόρος Chevron Nocte.
-Chevron Nocte! Έπρεπε να το περιμένω πως ήσουν εσύ!
-Ακριβώς! Και αυτή τη φορά έχω έναν τεράστιο στρατό από Pokémon! Δεν μπορείς να με σταματήσεις!
Ο εκπαιδευτής παρακολουθούσε σαστισμένος. Τα αντίπαλα Pokémon δεν είχαν λογικό αριθμό και φυσικά δεν μπορούσε να τα αντιμετωπίσει με τα δικά του Pokémon.
-Όταν τελειώσω με εσένα, Fire, θα γυρίσω τη Jen στον πατέρα της, όπως του υποσχέθηκα! Pokémon, μαρς!
Τα Pokémon άρχισαν να κάνουν απειλητικά βήματα προς τους τρεις εκπαιδευτές.
...Με φόντο τη φλεγόμενη Safari Zone, o Fire, η Jen και ο Chuck βρίσκονται αντιμέτωποι με τον τεράστιο στρατό του Chevron Nocte... Θα μπορέσουν άραγε να σταματήσουν τα σχέδια του Rocket...;
ΤΕΛΟΣ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ
*****Αυτό το επεισόδιο είναι λιγάκι πιο τολμηρό, τουλάχιστον στο πρώτο του κομμάτι!!!! Enjoy παίδες!!
*
Πεντηκοστό Πρώτο Επεισόδιο
Τίτλος: Περίπατος στην ακρογιαλιά! Η επανεμφάνιση του Chevron Nocte!
Ύστερα από το θρίαμβό του απέναντι στον Chuck και την κατάκτηση του πέμπτου εμβλήματός του στην περιοχή Johto, ο εκπαιδευτής Pokémon Fire ξεκουραζόταν στο κέντρο Pokémon. Το βράδυ είχε φτάσει γρήγορα και είχε αρχίσει να βαριέται στο κέντρο Pokémon. Τη στιγμή εκείνη τελείωνε και η περίθαλψη των Pokémon του.
-Fire, τα Pokémon σου είναι και πάλι έτοιμα για μάχη!
-Ευχαριστώ που τα φρόντισες, νοσοκόμα!
Η νοσοκόμα υποκλίθηκε.
-Χμ... Για να δούμε... Νομίζω πως θα πάω ένα βραδινό περίπατο στην πόλη Cianwood, για να χαλαρώσω! Φαντάζομαι μου αξίζει, ύστερα από τις δύσκολες ημέρες που πέρασα!
-Και πολύ καλά θα κάνεις!
Ο Fire βγήκε από το κέντρο Pokémon και οι αυτόματες γυάλινες πόρτες έκλεισαν πίσω του. Δίπλα του στεκόταν πάντα το αρχικό του Pokémon, ο Quilava, σαν άγρυπνος φρουρός. Το Pokémon της Φωτιάς είχε δυναμώσει πολύ ύστερα από τη μάχη με τον Chuck.
-Quilava, σε ευχαριστώ για ακόμα μια φορά που με--...
Τα μάτια του Fire καλύφθηκαν από δύο παλάμες.
-Δεν βλέπω τίποτα! Ποιος είναι;
Οι παλάμες απομακρύνθηκαν από το οπτικό του πεδίο.
-Ta-da!
-Jen!
-Γεια σου, Fire! Γεια σου, Quilava!
Δίπλα στη Jen στεκόταν το Croconaw.
-Τι θα έλεγες να πάμε ένα βραδινό περίπατο; πρότεινε η Jen.
-Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν και εγώ! είπε ο Fire.
Μαζί, κατευθύνθηκαν στην νότια ακτή της πόλης Cianwood. Κατά μήκος της ακτής υπήρχαν δαυλοί που πρόσφεραν το μοναδικό φως τη νύχτα.
-Πολύ ωραίο αεράκι! είπε η κοπέλα.
-Χμ! Ναι!
-Fire...
Η κοπέλα σταμάτησε να περπατά.
-Ναι;
-Φοβήθηκα ότι δεν θα σε έβλεπα ξανά... Όταν σε είδα λιπόθυμο στην παραλία..., φοβήθηκα ότι δεν θα μου μιλούσες ποτέ ξανά...
Η κοπέλα είχε δακρύσει.
-Χαίρομαι πολύ που είσαι εδώ... Αλήθεια...
Ο Fire της χαμογέλασε. Ύστερα έκατσε πάνω στην άμμο. Ακολούθησε και η Jen.
-Και εγώ δεν βρήκα μέχρι στιγμής την ευκαιρία να σου πω “ευχαριστώ”... Αν δεν ήσουν εσύ, δεν θα ήμουν εδώ τώρα... Είμαι σίγουρος για αυτό... Σαν όνειρο μου φαίνεται...
-Ποιο πράγμα;
-Συνεχίζω να είμαι εκπαιδευτής Pokémon χάρη σε εσένα, Jen... Ευχαριστώ...
Η Jen του έπιασε το χέρι. Ο εκπαιδευτής εκείνη τη στιγμή ήταν απόλυτα σίγουρος ότι η καρδιά του δεν είχε ξαναχτυπήσει ποτέ ξανά τόσο δυνατά και γρήγορα. Το πρόσωπό του είχε κοκκινίσει και έκαιγε και η ανάσα του ήταν ακανόνιστη. Κοίταξε τη Jen βαθιά στα μάτια και το ίδιο έκανε και εκείνη. Και ύστερα, εντελώς μηχανικά, πλησίασαν πιο κοντά. Έκλεισαν τα μάτια τους και αντάλλαξαν ένα σύντομο φιλί. Όταν τελείωσε η μαγική αυτή στιγμή, χαμογέλασαν τρυφερά ο ένας στον άλλο. Όμως οι τρυφερές αυτές στιγμές τελείωσαν γρήγορα.
-Ώστε εδώ είσαι, Jen!
-Δεν θα μας ξέφευγες έτσι και αλλιώς!
Δύο τύποι στέκονταν από πάνω τους.
-Μαύρη στολή, κόκκινο “R”, κακή συμπεριφορά... H Team Rocket... Δεν θα μπορούσαν να είναι άλλοι, είπε ο Fire.
-Οι τρυφερές σας στιγμές μόλις τελείωσαν! Θα πάμε τη Jen πίσω στο σπίτι της! Ο κύριος Clava έχει να της πει δυο λόγια!
-Δεν θέλω να δω τον πατέρα μου! φώναξε η κοπέλα.
-Ο πατέρας σου μας πλήρωσε για να σε πάρουμε από εδώ και θα το κάνουμε!
-Όχι! είπε κατηγορηματικά ο Fire.
Ο εκπαιδευτής σηκώθηκε όρθιος και μπήκε ανάμεσα στη Jen και τους Rockets.
-Εάν δεν θέλει δεν θα την πάρετε! Και τώρα φύγετε, αλλιώς θα γευτείτε τη φωτιά του Quilava!
-Δεν θα πάμε πουθενά!
-Ή θα μείνει εδώ, ή θα έρθω κι εγώ μαζί σας! έλεγε ο εκπαιδευτής.
-Πρόσεξε τη γλώσσα σου, ζωύφιο! είπε ο ένας Rocket και έπιασε από το γιακά τον Fire.
Αμέσως μετά τον άφησε και έφυγαν. Ο Fire ξεφύσηξε ανακουφισμένος.
-Είσαι καλά, Jen; Από ότι φαίνεται πάλι θα έχουμε φασαρίες...
-Είμαι καλά...
-Πάμε στο κέντρο Pokémon...
Γύρισαν στο κέντρο Pokémon και έπεσαν για ύπνο.
...ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ...
-Fire! Ξύπνα, Fire!
O εκπαιδευτής άνοιξε τα μάτια του ταραγμένος.
-Chuck; Τι κάνεις εδώ τέτοια ώρα;
-Fire, κάτι συμβαίνει στη Safari Zone!
O Fire, η Jen και ο Chuck βγήκαν από το κέντρο Pokémon.
-Κάτι καίγεται στο βάθος! είπε ο Fire.
-Τα Pokémon της Safari Zone κινδυνεύουν! Πρέπει να τα σώσουμε! είπε ο Chuck.
Οι τρεις εκπαιδευτές διέσχισαν τα απότομα περάσματα της Route 47 και την Route 48 και βρέθηκαν στη Safari Zone Gate. Το θέαμα που αντίκρισαν ήταν αποκρουστικό. Η Safari Zone καιγόταν!
-Ποιος το έκανε--...
Τα λόγια του Fire κόπηκαν γρήγορα όταν αντίκρισε μπροστά από την είσοδο της Safari Zone έναν στρατό από αμέτρητα άγρια Pokémon και δέκα μέλη της Team Rocket. Ανάμεσά τους και ο μασκοφόρος Chevron Nocte.
-Chevron Nocte! Έπρεπε να το περιμένω πως ήσουν εσύ!
-Ακριβώς! Και αυτή τη φορά έχω έναν τεράστιο στρατό από Pokémon! Δεν μπορείς να με σταματήσεις!
Ο εκπαιδευτής παρακολουθούσε σαστισμένος. Τα αντίπαλα Pokémon δεν είχαν λογικό αριθμό και φυσικά δεν μπορούσε να τα αντιμετωπίσει με τα δικά του Pokémon.
-Όταν τελειώσω με εσένα, Fire, θα γυρίσω τη Jen στον πατέρα της, όπως του υποσχέθηκα! Pokémon, μαρς!
Τα Pokémon άρχισαν να κάνουν απειλητικά βήματα προς τους τρεις εκπαιδευτές.
...Με φόντο τη φλεγόμενη Safari Zone, o Fire, η Jen και ο Chuck βρίσκονται αντιμέτωποι με τον τεράστιο στρατό του Chevron Nocte... Θα μπορέσουν άραγε να σταματήσουν τα σχέδια του Rocket...;
ΤΕΛΟΣ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ
- johnaris1
- Trainer

Πεντηκοστό Δεύτερο Επεισόδιο
Τίτλος: Ο Chevron Nocte επιτίθεται! Η μεγάλη μάχη του Fire!
Ο Fire πήγε για ένα βραδινό περίπατο με τη Jen στη νότια ακτή της πόλης Cianwood. Εκεί, έκαναν την εμφάνισή τους δύο Rockets σταλμένοι από τον πατέρα της Jen, με σκοπό να γυρίσουν με τη βία την κοπέλα πίσω στο σπίτι της. O Fire την υπερασπίστηκε διώχνοντάς τους. Ωστόσο, η ησυχία των δύο δεν κράτησε για πολύ, καθώς ξέσπασε μια μεγάλη πυρκαγιά στη Safari Zone...
Τα Pokémon που είχαν κλαπεί από τη Safari Zone άρχισαν να πλησιάζουν απειλητικά προς τους τρεις εκπαιδευτές.
-Πώς είναι δυνατόν να ελέγχει τόσα πολλά Pokémon...;
-Δεν έχω ιδέα, Jen... Για την ώρα δεν υπάρχει καλύτερη λύση από τη μάχη..., είπε ο Fire.
Ο στρατός των Pokémon του Chevron Nocte αποτελούνταν από πενήντα Pokémon, παρατεταγμένα σε πέντε σειρές των δέκα. Την πρώτη γραμμή την απάρτιζαν δέκα Graveler.
-Πολύ καλά, λοιπόν! Croconaw, επίθεση στα Graveler! Surf!
To Croconaw της Jen ύψωσε παλιρροϊκό κύμα για να χτυπήσει τα, αδύναμα στις επιθέσεις Νερού, Pokémon της Πέτρας.
-Protect!
Τα Graveler αμύνθηκαν προστατεύοντας και τα υπόλοιπα Pokémon.
-Poliwrath, βγες έξω!
Το Poliwrath του Chuck ήταν έτοιμο για μάχη.
-Poliwrath, Surf και εσύ!
-Protect!
Για άλλη μία φορά ο αόρατος τοίχος μπλόκαρε την επίθεση.
-Dig! ακούστηκε ο Chevron Nocte.
Τα Sandshrew της δεύτερης γραμμής έσκαψαν λάκκους. Ύστερα από λίγες στιγμές η γη κάτω από τα πόδια του Fire, της Jen και του Chuck άρχισε να σείεται.
-Γύρισε Quilava! Gyarados, βγες έξω!
Ο εκπαιδευτής σκεφτόταν ότι πέντε ταυτόχρονες επιθέσεις Dig θα ήταν πρόβλημα για τον Quilava.
-Γρήγορα Jen, βγάλε κι εσύ ένα Ιπτάμενο Pokémon! κραύγασε ο Fire.
-Εντάξει! Γύρισε, Croconaw! Pidgeotto, σειρά σου!
Τα Sandshrew δεν βρήκαν στόχο στα Pokémon του Fire και της Jen, όμως το Poliwrath του Chuck δέχτηκε αρκετή ζημιά. Ο Fire προνόησε και αμέσως πέταξε ένα Potion στον Chuck.
-Γύρισε, Gyarados! Quilava, μπες ξανά στη μάχη! Flame Wheel στο τελευταίο από δεξιά Sandshrew!
O Quilava άκουσε την εντολή και κύλισε προς το Sandshrew. Λίγες στιγμές αργότερα το Sandshrew έπεσε λιπόθυμο.
-Ανόητε! Ήταν μόνο ένα Pokémon! κορόιδεψε ο Chevron Nocte.
-Ακόμα και αυτό είναι μια μικρή νίκη, Chevron Nocte! Αυτή είναι η αρχή του τέλους!
-Πολύ φοβάμαι πως όχι! Lotad, επιτεθείτε με BubbleBeam!
-Lotad; Ποια είναι αυτά τα Pokémon;
-Είναι Pokémon της περιοχής Hoenn, απάντησε η Jen.
Τα Lotad της τρίτης σειράς επιτέθηκαν με BubbleBeam. Ο Quilava δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να ξεφύγει.
-Croconaw, προστάτεψε το Quilava!
To Croconaw μπήκε μπροστά και δέχτηκε τις φούσκες.
-Τα Pokémon σας ξοδεύουν άδικα την ενέργειά τους για να προστατεύουν το ένα το άλλο... Lotad, Energy Ball!
-Αυτήν τη φορά, Jen, άφησέ με να σε προστατέψω εγώ. Quilava, προστάτεψε το Croconaw!
To Quilava πετάχτηκε σαν ιππότης μπροστά στο Croconaw και δέχτηκε την επίθεση τύπου Χόρτου.
-Quilava, επίθεση με Flame Wheel στο Sandshrew που βρίσκεται τέρμα αριστερά!
-Croconaw, Crunch στο διπλανό Sandshrew!
Άλλα δύο Sandshrew έπεσαν λιπόθυμα.
-Fire, μπορείς να καλύψεις το Poliwrath;
-Ναι, Chuck! απάντησε ο εκπαιδευτής.
-Poliwrath, Focus Punch στο πρώτο Graveler!
Τα Pokémon του Fire και της Jen έδωσαν το χρόνο που έπρεπε στο Poliwrath για να συγκεντρωθεί και να εξαπολύσει μια τεράστια γροθιά, η οποία έβγαλε αμέσως νοκ-άουτ το Graveler.
-Το Croconaw έμεινε εκτεθειμένο! Lotad, Energy Ball!
Το Croconaw δέχτηκε δέκα ταυτόχρονες επιθέσεις και έπεσε λιπόθυμο. Η Jen έτρεξε δίπλα του. Το απέσυρε και έβαλε στη μάχη το Pidgeotto.
-Pidgeotto, Gust!
Ένα από τα Lotad βγήκε νοκ-άουτ.
-Πήγαινε, Arcanine! ExtremeSpeed σε ένα από τα Sandshrew! πρόσταξε ο Fire.
Το τέταρτο Sandshrew λιποθύμησε.
- Τώρα ExtremeSpeed στο τέρμα δεξιά Lotad!
Ο στρατός των Pokémon μειώθηκε κατά ένα Lotad.
-Chuck, πρέπει να ξαναπροσπαθήσουμε να διαπεράσουμε τα Graveler! φώναξε η Jen.
-Εντάξει! Poliwrath, Surf!
Η επίθεση για άλλη μια φορά δεν βρήκε στόχο, εξαιτίας της επίθεσης Protect.
-Να πάρει! Δεν μπορούμε να τα πληγώσουμε όλα μαζί! φώναξε αγανακτισμένος ο Fire.
-Τα Pokémon μας θα κουραστούν σύντομα και τα Pokémon του είναι ακόμα πάρα πολλά..., συμπλήρωσε η Jen.
-Να εγκαταλείψετε αυτή την άσκοπη και άνιση μάχη όσο είναι νωρίς! είπε ο Chevron Nocte.
-Δεν πρόκειται! κραύγασε ο εκπαιδευτής.
-Sandshrew, Dig! Επικεντρωθείτε στο Quilava του μικρού!
Τα Sandshrew έσκαψαν και πάλι κάτω από τη γη.
-Δεν θα πιάσει ούτε τώρα η επίθεσή σου! Gyarados, στη θέση του Quilava!
Τα Sandshrew αστόχησαν για δεύτερη φορά.
-Το περίμενα το Gyarados! Lotad, Energy Ball στο Gyarados!
To Gyarados κατέληξε λιπόθυμο.
-Μόλις έχασα το πρώτο μου Pokémon... Πρέπει να μείνω σε αυτήν τη μάχη μέχρι το τέλος...
-Μην το βάζεις κάτω, Fire! ακούστηκε η Jen.
-Όχι, Jen... Δεν θα το βάλω κάτω... Δεν θα τους αφήσω να σε πάρουν χωρίς τη θέλησή σου..., σκέφτηκε.
-Στείλε στη μάχη το επόμενό σου Pokémon, Fire! Αν και θα έχει την ίδια τύχη με το Gyarados! είπε ο Chevron Nocte.
-Μια στιγμή! Τα Lotad είναι και Pokémon τύπου Χόρτου, όπως φάνηκε και από τις επιθέσεις τους... Θα μπορούσα να τα χτυπήσω όλα μαζί ταυτόχρονα με μία Ιπτάμενη επίθεση..., σκέφτηκε.
Το Golbat ήταν το επόμενο Pokémon του Fire.
-Εντάξει, Golbat! Air Cutter σε όλα τα Lotad!
-Καλή σκέψη, Fire! φώναξε ενθουσιασμένος ο Chuck.
To Golbat επιτέθηκε με άνεμο κοφτερό σαν ξυράφι, όμως τα Lotad που απέμεναν άντεξαν την επίθεση!
-Δεν μπορεί! Είναι αδύναμα στις Ιπτάμενες επιθέσεις!
Ο Chevron Nocte γέλασε και η αγωνία του Fire μεγάλωσε.
-Chansey, SoftBoiled στα Lotad!
Τα Lotad θεραπεύτηκαν πλήρως.
-Τι μπορώ να κάνω...; Τα Chansey μπορούν να θεραπεύσουν τα υπόλοιπα Pokémon του...
Έπρεπε να σκεφτεί γρήγορα την επόμενη κίνησή του. Η Jen και ο Chuck είχαν καταφέρει να βγάλουν νοκ-άουτ ακόμα δύο Sandshrew. Ο στρατός των Pokémon είχε μειωθεί στα σαράντα ένα.
-Αυτό είναι! Μοιάζει με ένα παιχνίδι ρόλων! Τα Graveler έχουν το ρόλο των “tank”, τα Lotad των “τοξοτών”, τα Chansey των “θεραπευτών”, τα Sandshrew των “εξ επαφής πολεμιστών”! Και σε ένα παιχνίδι ρόλων, ο παίκτης προσπαθεί πάντα να νικήσει τον αντίπαλο θεραπευτή πριν κάνει ζημιά στους υπόλοιπους!
...O εκπαιδευτής κατάφερε να ξεφύγει από το αδιέξοδο των σκέψεών του. Το σχέδιό του ήταν τέλειο! Θα καταφέρει όμως να το εφαρμόσει και στο πεδίο της μάχης;
ΤΕΛΟΣ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ
Πεντηκοστό Δεύτερο Επεισόδιο
Τίτλος: Ο Chevron Nocte επιτίθεται! Η μεγάλη μάχη του Fire!
Ο Fire πήγε για ένα βραδινό περίπατο με τη Jen στη νότια ακτή της πόλης Cianwood. Εκεί, έκαναν την εμφάνισή τους δύο Rockets σταλμένοι από τον πατέρα της Jen, με σκοπό να γυρίσουν με τη βία την κοπέλα πίσω στο σπίτι της. O Fire την υπερασπίστηκε διώχνοντάς τους. Ωστόσο, η ησυχία των δύο δεν κράτησε για πολύ, καθώς ξέσπασε μια μεγάλη πυρκαγιά στη Safari Zone...
Τα Pokémon που είχαν κλαπεί από τη Safari Zone άρχισαν να πλησιάζουν απειλητικά προς τους τρεις εκπαιδευτές.
-Πώς είναι δυνατόν να ελέγχει τόσα πολλά Pokémon...;
-Δεν έχω ιδέα, Jen... Για την ώρα δεν υπάρχει καλύτερη λύση από τη μάχη..., είπε ο Fire.
Ο στρατός των Pokémon του Chevron Nocte αποτελούνταν από πενήντα Pokémon, παρατεταγμένα σε πέντε σειρές των δέκα. Την πρώτη γραμμή την απάρτιζαν δέκα Graveler.
-Πολύ καλά, λοιπόν! Croconaw, επίθεση στα Graveler! Surf!
To Croconaw της Jen ύψωσε παλιρροϊκό κύμα για να χτυπήσει τα, αδύναμα στις επιθέσεις Νερού, Pokémon της Πέτρας.
-Protect!
Τα Graveler αμύνθηκαν προστατεύοντας και τα υπόλοιπα Pokémon.
-Poliwrath, βγες έξω!
Το Poliwrath του Chuck ήταν έτοιμο για μάχη.
-Poliwrath, Surf και εσύ!
-Protect!
Για άλλη μία φορά ο αόρατος τοίχος μπλόκαρε την επίθεση.
-Dig! ακούστηκε ο Chevron Nocte.
Τα Sandshrew της δεύτερης γραμμής έσκαψαν λάκκους. Ύστερα από λίγες στιγμές η γη κάτω από τα πόδια του Fire, της Jen και του Chuck άρχισε να σείεται.
-Γύρισε Quilava! Gyarados, βγες έξω!
Ο εκπαιδευτής σκεφτόταν ότι πέντε ταυτόχρονες επιθέσεις Dig θα ήταν πρόβλημα για τον Quilava.
-Γρήγορα Jen, βγάλε κι εσύ ένα Ιπτάμενο Pokémon! κραύγασε ο Fire.
-Εντάξει! Γύρισε, Croconaw! Pidgeotto, σειρά σου!
Τα Sandshrew δεν βρήκαν στόχο στα Pokémon του Fire και της Jen, όμως το Poliwrath του Chuck δέχτηκε αρκετή ζημιά. Ο Fire προνόησε και αμέσως πέταξε ένα Potion στον Chuck.
-Γύρισε, Gyarados! Quilava, μπες ξανά στη μάχη! Flame Wheel στο τελευταίο από δεξιά Sandshrew!
O Quilava άκουσε την εντολή και κύλισε προς το Sandshrew. Λίγες στιγμές αργότερα το Sandshrew έπεσε λιπόθυμο.
-Ανόητε! Ήταν μόνο ένα Pokémon! κορόιδεψε ο Chevron Nocte.
-Ακόμα και αυτό είναι μια μικρή νίκη, Chevron Nocte! Αυτή είναι η αρχή του τέλους!
-Πολύ φοβάμαι πως όχι! Lotad, επιτεθείτε με BubbleBeam!
-Lotad; Ποια είναι αυτά τα Pokémon;
-Είναι Pokémon της περιοχής Hoenn, απάντησε η Jen.
Τα Lotad της τρίτης σειράς επιτέθηκαν με BubbleBeam. Ο Quilava δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να ξεφύγει.
-Croconaw, προστάτεψε το Quilava!
To Croconaw μπήκε μπροστά και δέχτηκε τις φούσκες.
-Τα Pokémon σας ξοδεύουν άδικα την ενέργειά τους για να προστατεύουν το ένα το άλλο... Lotad, Energy Ball!
-Αυτήν τη φορά, Jen, άφησέ με να σε προστατέψω εγώ. Quilava, προστάτεψε το Croconaw!
To Quilava πετάχτηκε σαν ιππότης μπροστά στο Croconaw και δέχτηκε την επίθεση τύπου Χόρτου.
-Quilava, επίθεση με Flame Wheel στο Sandshrew που βρίσκεται τέρμα αριστερά!
-Croconaw, Crunch στο διπλανό Sandshrew!
Άλλα δύο Sandshrew έπεσαν λιπόθυμα.
-Fire, μπορείς να καλύψεις το Poliwrath;
-Ναι, Chuck! απάντησε ο εκπαιδευτής.
-Poliwrath, Focus Punch στο πρώτο Graveler!
Τα Pokémon του Fire και της Jen έδωσαν το χρόνο που έπρεπε στο Poliwrath για να συγκεντρωθεί και να εξαπολύσει μια τεράστια γροθιά, η οποία έβγαλε αμέσως νοκ-άουτ το Graveler.
-Το Croconaw έμεινε εκτεθειμένο! Lotad, Energy Ball!
Το Croconaw δέχτηκε δέκα ταυτόχρονες επιθέσεις και έπεσε λιπόθυμο. Η Jen έτρεξε δίπλα του. Το απέσυρε και έβαλε στη μάχη το Pidgeotto.
-Pidgeotto, Gust!
Ένα από τα Lotad βγήκε νοκ-άουτ.
-Πήγαινε, Arcanine! ExtremeSpeed σε ένα από τα Sandshrew! πρόσταξε ο Fire.
Το τέταρτο Sandshrew λιποθύμησε.
- Τώρα ExtremeSpeed στο τέρμα δεξιά Lotad!
Ο στρατός των Pokémon μειώθηκε κατά ένα Lotad.
-Chuck, πρέπει να ξαναπροσπαθήσουμε να διαπεράσουμε τα Graveler! φώναξε η Jen.
-Εντάξει! Poliwrath, Surf!
Η επίθεση για άλλη μια φορά δεν βρήκε στόχο, εξαιτίας της επίθεσης Protect.
-Να πάρει! Δεν μπορούμε να τα πληγώσουμε όλα μαζί! φώναξε αγανακτισμένος ο Fire.
-Τα Pokémon μας θα κουραστούν σύντομα και τα Pokémon του είναι ακόμα πάρα πολλά..., συμπλήρωσε η Jen.
-Να εγκαταλείψετε αυτή την άσκοπη και άνιση μάχη όσο είναι νωρίς! είπε ο Chevron Nocte.
-Δεν πρόκειται! κραύγασε ο εκπαιδευτής.
-Sandshrew, Dig! Επικεντρωθείτε στο Quilava του μικρού!
Τα Sandshrew έσκαψαν και πάλι κάτω από τη γη.
-Δεν θα πιάσει ούτε τώρα η επίθεσή σου! Gyarados, στη θέση του Quilava!
Τα Sandshrew αστόχησαν για δεύτερη φορά.
-Το περίμενα το Gyarados! Lotad, Energy Ball στο Gyarados!
To Gyarados κατέληξε λιπόθυμο.
-Μόλις έχασα το πρώτο μου Pokémon... Πρέπει να μείνω σε αυτήν τη μάχη μέχρι το τέλος...
-Μην το βάζεις κάτω, Fire! ακούστηκε η Jen.
-Όχι, Jen... Δεν θα το βάλω κάτω... Δεν θα τους αφήσω να σε πάρουν χωρίς τη θέλησή σου..., σκέφτηκε.
-Στείλε στη μάχη το επόμενό σου Pokémon, Fire! Αν και θα έχει την ίδια τύχη με το Gyarados! είπε ο Chevron Nocte.
-Μια στιγμή! Τα Lotad είναι και Pokémon τύπου Χόρτου, όπως φάνηκε και από τις επιθέσεις τους... Θα μπορούσα να τα χτυπήσω όλα μαζί ταυτόχρονα με μία Ιπτάμενη επίθεση..., σκέφτηκε.
Το Golbat ήταν το επόμενο Pokémon του Fire.
-Εντάξει, Golbat! Air Cutter σε όλα τα Lotad!
-Καλή σκέψη, Fire! φώναξε ενθουσιασμένος ο Chuck.
To Golbat επιτέθηκε με άνεμο κοφτερό σαν ξυράφι, όμως τα Lotad που απέμεναν άντεξαν την επίθεση!
-Δεν μπορεί! Είναι αδύναμα στις Ιπτάμενες επιθέσεις!
Ο Chevron Nocte γέλασε και η αγωνία του Fire μεγάλωσε.
-Chansey, SoftBoiled στα Lotad!
Τα Lotad θεραπεύτηκαν πλήρως.
-Τι μπορώ να κάνω...; Τα Chansey μπορούν να θεραπεύσουν τα υπόλοιπα Pokémon του...
Έπρεπε να σκεφτεί γρήγορα την επόμενη κίνησή του. Η Jen και ο Chuck είχαν καταφέρει να βγάλουν νοκ-άουτ ακόμα δύο Sandshrew. Ο στρατός των Pokémon είχε μειωθεί στα σαράντα ένα.
-Αυτό είναι! Μοιάζει με ένα παιχνίδι ρόλων! Τα Graveler έχουν το ρόλο των “tank”, τα Lotad των “τοξοτών”, τα Chansey των “θεραπευτών”, τα Sandshrew των “εξ επαφής πολεμιστών”! Και σε ένα παιχνίδι ρόλων, ο παίκτης προσπαθεί πάντα να νικήσει τον αντίπαλο θεραπευτή πριν κάνει ζημιά στους υπόλοιπους!
...O εκπαιδευτής κατάφερε να ξεφύγει από το αδιέξοδο των σκέψεών του. Το σχέδιό του ήταν τέλειο! Θα καταφέρει όμως να το εφαρμόσει και στο πεδίο της μάχης;
ΤΕΛΟΣ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ
- MASTER SOT
- advanced trainer

- Επικοινωνία:
και εγω που νόμιζα ότι το σταμάτησες 
Καλή συνεχεία
Καλή συνεχεία