Στην προκήρυξη γράφει πως είναι μόνο ένα παιχνίδι. Άμα έχετε απορίες, διαβάστε την.ilias_ έγραψε:Σε έκανα add!Tzanetos έγραψε:1092-0418-4667ilias_ έγραψε: Ποιο είναι το FC σου; το δικό μου είναι: 2595 0605 8229
Να ρωτήσω, το σετ είναι best of 3; Ή παίζουμε μόνο ένα παιχνίδι;
Ομαδικό Ελληνικό Πρωτάθλημα Pokémon: 1η Εβδομάδα
Re: Ομαδικό Ελληνικό Πρωτάθλημα Pokémon: 1η Εβδομάδα
Tzanetos vs ilias νικητής ο ilias.Tzanetos έγραψε:1092-0418-4667ilias_ έγραψε: Ποιο είναι το FC σου; το δικό μου είναι: 2595 0605 8229
GG! Ωραίο Choise Scarf! Δεν το περίμενα!
gg!Tzanetos έγραψε:Tzanetos vs ilias νικητής ο ilias.Tzanetos έγραψε:1092-0418-4667ilias_ έγραψε: Ποιο είναι το FC σου; το δικό μου είναι: 2595 0605 8229
GG! Ωραίο Choise Scarf! Δεν το περίμενα!
-
FireBlazing Phoenix
- newbie

Remnance απο Team Crystal ORAS OU2, απαντησε μου αν θελεις ποια μερα σε βολευει να παιξουμε, καθως δεν εχω λαβει ακομα απαντηση απο εσενα.
Προτείνω για Αυριο, κυριακη πρωι 12.
-
atithasos16
- newbie

Pitako, τέλεια, κάνε με add (240657584151) , εγώ σε έκανα ήδη.
Θα είμαι ον εκείνη την ώρα και θα περιμένω να μου στείλεις (in game Tomoki)
Θα είμαι ον εκείνη την ώρα και θα περιμένω να μου στείλεις (in game Tomoki)
FireBlazing Phoenix σου έχω αφησει στη σελιδα 3 του thread το εξης:FireBlazing Phoenix έγραψε:Remnance απο Team Crystal ORAS OU2, απαντησε μου αν θελεις ποια μερα σε βολευει να παιξουμε, καθως δεν εχω λαβει ακομα απαντηση απο εσενα.
Dinokon έγραψε:Γράφω εκ μέρους του Remnance ως αρχηγός της ομάδας Crystals
Μπορεί να παίξει Σάββατο 12-3 και 6-7 και Κυριακή 2-7
FireBlazing Phoenix μήπως σε βολεύει κάποια από αυτές τις ώρες;
Του έχω πει για αύριο στις 12 και περιμενω απαντησει. Αν δεν μπορεί, μήπως μπορείς εσύ αύριο μετά τις 2;
-
KostasRoxas
- newbie

Tha mporw kuriakh nwris to meshmeri prin tis 14:30 se boleuei ?[/quote]Johnytompatsoni έγραψε:Sabbato kai Kyriakh mesimeri me apogeuma mporw
Se boleuei?
me boleuei
thes na to kanonisome kata tis 13:00 ?
Μου απάντησε, FireBlazing Phoenix μπορείς αύριο γύρω στη 1 το μεσημέρι;Dinokon έγραψε:FireBlazing Phoenix σου έχω αφησει στη σελιδα 3 του thread το εξης:FireBlazing Phoenix έγραψε:Remnance απο Team Crystal ORAS OU2, απαντησε μου αν θελεις ποια μερα σε βολευει να παιξουμε, καθως δεν εχω λαβει ακομα απαντηση απο εσενα.
Dinokon έγραψε:Γράφω εκ μέρους του Remnance ως αρχηγός της ομάδας Crystals
Μπορεί να παίξει Σάββατο 12-3 και 6-7 και Κυριακή 2-7
FireBlazing Phoenix μήπως σε βολεύει κάποια από αυτές τις ώρες;
Του έχω πει για αύριο στις 12 και περιμενω απαντησει. Αν δεν μπορεί, μήπως μπορείς εσύ αύριο μετά τις 2;
Jstubos στέλνω εκ μέρους του Fotis.Μπορείς για τη μάχη αύριο βράδυ κατά τις 10;Jstubos έγραψε:Δεν μπορώ τόσο πρωί στις 1 μπορείς?Fot έγραψε:Το Σάββατο θα με βόλευε. Πρωί κατά τις 11. Μπορείς εσύ τότε;Jstubos έγραψε:Fot πότε μπορείς?
Όταν το δεις dounas στείλε μου να κανονίσουμε. Σήμερα μπορώ όλη μέρα και αύριο μετά τις 7 το απόγευμα.Laz έγραψε:Κυριακή θα λείπω απ'το πρωί μέχρι βραδάκι λογικά,αλλά το Σάββατο θα μπορώ όποια ώρα θες. Πές μου μια συγκεκριμένη που σε βολεύει και το κλείνουμεdounas έγραψε:Laz έγραψε:Dounas ποιες μέρες-ώρες μπορείς να κανονίσουμε;
Sabbatokyriako poies wres mporeis?