Pokemon Emerald Walkthrough Greek
- Megacyber69
- advanced trainer

- Επικοινωνία:
Re: Pokemon Emerald Walkthrough Greek
σε μια βδομάδα κατά πάσα πιθανότητα θα φτιαχτεί το laptop.... τότε θα ανεβάσω και το part 5. Stay tuned επειδή θα υπάρχει και μια μικρή έκπληξη! 
- Andreecko
- Master Administrator

- Επικοινωνία:
ωραία, αναμένουμε, τις περιγραφές μη ξεχνάς να βάζεις, και κάποια στιγμή κάνε edit σε όλα τα description των video και βάλε αυτά που είχα πει.
- Megacyber69
- advanced trainer

- Επικοινωνία:
ναι, το ειχα σκοπο. Εχω ομως μια απορια..Το legendarypokemon.net γιατί να το γράψω?Pokemon640 έγραψε:ωραία, αναμένουμε, τις περιγραφές μη ξεχνάς να βάζεις, και κάποια στιγμή κάνε edit σε όλα τα description των video και βάλε αυτά που είχα πει.
- Megacyber69
- advanced trainer

- Επικοινωνία:
το part 5 του walkthrough ειναι υπο επεξεργασια..οταν λυσω κατι προβληματα που εχω με το windows movie maker θα το ανεβασω
- Andreecko
- Master Administrator

- Επικοινωνία:
το legendarypokemon.net είναι ο 1ος χορηγός που έχουμε εδώ, σε ΟΛΑ τα video που ανεβάζουμε με σχέση τα pokemon Πρέπει να τηρούμε στο description του κάθε video το site μας (pokemon.com.gr) και το legendary.Megacyber69 έγραψε:ναι, το ειχα σκοπο. Εχω ομως μια απορια..Το legendarypokemon.net γιατί να το γράψω?Pokemon640 έγραψε:ωραία, αναμένουμε, τις περιγραφές μη ξεχνάς να βάζεις, και κάποια στιγμή κάνε edit σε όλα τα description των video και βάλε αυτά που είχα πει.
- Megacyber69
- advanced trainer

- Επικοινωνία:
ορεα, συμληρωσα και το legendary στο descriptionPokemon640 έγραψε:το legendarypokemon.net είναι ο 1ος χορηγός που έχουμε εδώ, σε ΟΛΑ τα video που ανεβάζουμε με σχέση τα pokemon Πρέπει να τηρούμε στο description του κάθε video το site μας (pokemon.com.gr) και το legendary.Megacyber69 έγραψε:ναι, το ειχα σκοπο. Εχω ομως μια απορια..Το legendarypokemon.net γιατί να το γράψω?Pokemon640 έγραψε:ωραία, αναμένουμε, τις περιγραφές μη ξεχνάς να βάζεις, και κάποια στιγμή κάνε edit σε όλα τα description των video και βάλε αυτά που είχα πει.
- Megacyber69
- advanced trainer

- Επικοινωνία:
παιδια ανεβασα και το part 5 το οποιο περιλαμβανει και διαγωνισμο.. οσο περισσοτεροι συμμετεχετε τοσο καλυτερα!
- Megacyber69
- advanced trainer

- Επικοινωνία:
- Kingnothing412
- veteran

- Επικοινωνία:
Πολυ καλα και τα 2 επεισοδεια ως σινυθος Megacyber
Παω να τα βαλω και αυτα στην Playlist
- Andreecko
- Master Administrator

- Επικοινωνία:
το service στο laptop πόσο πήγε;
εμένα μου κάηκε motherboard (και ΙΣΩΣ κάρτα γραφικών) και ζητάγαν 800 με 1080Ευρώ, δεν το επισκεύασα, διαπίστωσα ότι και ο δίσκος πέθανε -_-
εμένα μου κάηκε motherboard (και ΙΣΩΣ κάρτα γραφικών) και ζητάγαν 800 με 1080Ευρώ, δεν το επισκεύασα, διαπίστωσα ότι και ο δίσκος πέθανε -_-