[Completed]Pokemon Movie 14 - Υποτιτλισμός
- zekrom2011
- Trainer

Re: [1/2 Completed]Pokemon Movie 14 - Υποτιτλισμός
δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα δεν εχω ιδεα γιατι δεν εχω κανει κατι τετοιο μεχρι τωρα. απο την αλλη αν ειναι δυνατον με ομιλουμενη τα ελληνιακ αλλα αν δεν μπορειτε και με αγγλικα ως ομιλουσα δεν εχω προβλημα
- m_Namikaze
- advanced trainer

- Επικοινωνία:
Έγραψα το link με τα επεισόδια Pokemon και με ομιλούμενη γλώσσα τα Ελληνικά στην προηγούμενη σελίδα, τέσσερα post πιο πριν ^^
Πάτα στο κόκκινο "εδώ" στο post μου στην προηγούμενη σελίδα.
Αν δεν το διάβασες, διάβασέ το γιατί λέω κάποια ενδιαφέροντα πράγματα(είναι το μεγάλο post) ^^
Πάτα στο κόκκινο "εδώ" στο post μου στην προηγούμενη σελίδα.
Αν δεν το διάβασες, διάβασέ το γιατί λέω κάποια ενδιαφέροντα πράγματα(είναι το μεγάλο post) ^^
- h4x0r4k0s
- experienced trainer

- Επικοινωνία:
Νομίζω ότι λέει για τα banned μόνο. Όχι γενικά για όλα τα επεισόδια. Όποιος ενδιαφέρεται για υποτιτλισμό των banned ας μου στείλει PM.

- m_Namikaze
- advanced trainer

- Επικοινωνία:
Μήπως μπορείς να μου στείλεις την λίστα με τα banned να δω τι μπορώ να βρω κι εκεί;
Επίσης μπορείς να μου πεις γιατί είναι banned δηλαδή τι τρέχει και τα έβαλαν στην λίστα με τα banned;
Ακόμη μπορείς να μου πεις ποια είναι η διαφορά των κανονικών με των banned;
... όχι δεν έχω άλλες ερωτήσεις
Ελπίζω να μην σε κούρασα...
Επίσης μπορείς να μου πεις γιατί είναι banned δηλαδή τι τρέχει και τα έβαλαν στην λίστα με τα banned;
- h4x0r4k0s
- experienced trainer

- Επικοινωνία:
Ετοιμαζόμουν να κάνω ένα topic με τα banned. Τις απαντήσεις που ζητάς θα τις βρεις σε εκείνο το topicm_Namikaze έγραψε:Μήπως μπορείς να μου στείλεις την λίστα με τα banned να δω τι μπορώ να βρω κι εκεί;

- m_Namikaze
- advanced trainer

- Επικοινωνία:
Κι εγώ χαίρομαι που σε(σαςh4x0r4k0s έγραψε:Ετοιμαζόμουν να κάνω ένα topic με τα banned. Τις απαντήσεις που ζητάς θα τις βρεις σε εκείνο το topicΚι αν ξέχασα να στο πω, χαίρομαι πολύ που γύρισες.
- zekrom2011
- Trainer

υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που κάνει μεταγλωτισμό σε επισόδεια απο ιαπωνικα γιατι για μεταγλωτισμο ενοω οχι υποτιτλισμο δεν αντεχω τα ιαπωνικα να τα ακουω σαν γλωσσα θελω να βρω τα επισοδεια 35,38,25 με αγγλικα σαν γλωσσα που ακουγεται υπαρχει τροποσ?
- Kingnothing412
- veteran

- Επικοινωνία:
Αν δεν εχεις προβλημα οι φωνες να ειναι σαν την φωνη του GLaDoS μαλον ναι.zekrom2011 έγραψε:υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που κάνει μεταγλωτισμό σε επισόδεια απο ιαπωνικα γιατι για μεταγλωτισμο ενοω οχι υποτιτλισμο δεν αντεχω τα ιαπωνικα να τα ακουω σαν γλωσσα θελω να βρω τα επισοδεια 35,38,25 με αγγλικα σαν γλωσσα που ακουγεται υπαρχει τροποσ?
- m_Namikaze
- advanced trainer

- Επικοινωνία:
Καταρχήν αυτό που ζήτησες("υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που κάνει μεταγλωτισμό σε επισόδεια απο ιαπωνικα γιατι για μεταγλωτισμο ενοω οχι υποτιτλισμο δεν αντεχω τα ιαπωνικα να τα ακουω σαν γλωσσα") δεν νομίζω να υπάρχει(δηλαδή είμαι σχεδόν σίγουρος, απλός επειδή ποτέ δεν ξέρειςzekrom2011 έγραψε:υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που κάνει μεταγλωτισμό σε επισόδεια απο ιαπωνικα γιατι για μεταγλωτισμο ενοω οχι υποτιτλισμο δεν αντεχω τα ιαπωνικα να τα ακουω σαν γλωσσα θελω να βρω τα επισοδεια 35,38,25 με αγγλικα σαν γλωσσα που ακουγεται υπαρχει τροποσ?
Τώρα όσον αναφορά τα τρία επεισόδια που ζήτησες, τα βρήκα με τέλειες φωνές και ομιλούμενη γλώσσα τα Αγγλικά(χωρίς υπότιτλους) ^^
Αν τα θες με ομιλούμενη γλώσσα τα Αγγλικά και Αγγλικούς υπότιτλους πες μου για να ψάξω ^^
Το επεισόδιο 25 θα το βρεις εδώ
Το επεισόδιο 35 θα το βρεις εδώ
Το επεισόδιο 38 θα το βρεις εδώ
Ελπίζω να βρήκα αυτά που ζήτησες - αυτή τη φορά
- zekrom2011
- Trainer

μηπως μπορειτε να απαντησετε και ερωτημα σχετικα με τουσ κωδικουσ λιγο πιο πριν?