Pokemon Power Bracket
Pokemon Power Bracket
Παιδια εχετε παρει ειδηση οτι εδω: http://www.pokemon.com/powerbracket/us/ γινεται μια ψηφορια για Legendaries Pokemon; λογικα αυτο που θα κερδισει στις 23 Αυγουστου θα το δωσουν σε event ετσι; Εγω παντως ψηφισα το Celebi
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nightmare την Παρ 24 Αύγ, 2012 4:24 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
3DS FC: 2019-9706-3107
- Andreecko
- Master Administrator

- Επικοινωνία:
Re: Pokemon Power Bracket
ψήφισα και εγώ
- Kingnothing412
- veteran

- Επικοινωνία:
Το Celebi νικησε το Darkrai???
Αδε καλα , το mewtwo να περασει το giratina στους ψηφους , λογικο... Αλλα to Celebi? Σωβαρα...?
Τεσπα , τωρα βλεπω το Mew νικαει με 55% το rayquaza. Δεν νομιζω να χρειαζεται να αναφερω τι ψηφησα εγω
Αδε καλα , το mewtwo να περασει το giratina στους ψηφους , λογικο... Αλλα to Celebi? Σωβαρα...?
Τεσπα , τωρα βλεπω το Mew νικαει με 55% το rayquaza. Δεν νομιζω να χρειαζεται να αναφερω τι ψηφησα εγω
οκ, το αποτελεσμα ειναι αναμενομενο. Δεν νομιζω να αλλαξει κατι μεσα σε μια εβδομαδα. Νικητης ειναι το Mew, και αλλο ενα κενο θα συμπληρωθει στο pokedex μου. Αντε αλλα 9 μενουν τωρα
UPDATE: Κανονικα η ψηφοφορια θα επρεπε να ειχε σταματησει χθες αλλα μπορειτε ακομα να ψηφισετε. Τελος παντων.
UPDATE 2: Βιαστηκα να μιλησω, η ψηφοφορια εληξε και το Mew θα δωθει στις 6 Σεπτεμβριου
EDIT: Προσεξα οτι απο ολα τα θρυλικα λειπουν μονο τα τρια πτηνα απο την Kanto. Ειναι αδικο, και αυτα θρυλικα ειναι. Επειδη ειναι τα πιο δεδομενα στα παιχνιδια; αν ειναι να εβγαζαν και τα τρια Regis απο την Hoenn
UPDATE: Κανονικα η ψηφοφορια θα επρεπε να ειχε σταματησει χθες αλλα μπορειτε ακομα να ψηφισετε. Τελος παντων.
UPDATE 2: Βιαστηκα να μιλησω, η ψηφοφορια εληξε και το Mew θα δωθει στις 6 Σεπτεμβριου
EDIT: Προσεξα οτι απο ολα τα θρυλικα λειπουν μονο τα τρια πτηνα απο την Kanto. Ειναι αδικο, και αυτα θρυλικα ειναι. Επειδη ειναι τα πιο δεδομενα στα παιχνιδια; αν ειναι να εβγαζαν και τα τρια Regis απο την Hoenn
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nightmare την Παρ 24 Αύγ, 2012 4:15 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Andreecko
- Master Administrator

- Επικοινωνία:
Κρίμα γμτ, ήθελα Rayquaza κυβέρνηση αλλά μας έφαγε ψήφους ο Mew.
- Kingnothing412
- veteran

- Επικοινωνία:
Pokemon640 έγραψε:Κρίμα γμτ, ήθελα Rayquaza κυβέρνηση αλλά μας έφαγε ψήφους ο Mew.
Spoiler:
Καλυτερα που κερδισε το Mew. Το Rayquaza το βρισκεις και in-game, εγω για παραδειγμα ακομα εχω το Rayquaza που επιασα στην Sapphire και το μετεφερα στην White, ενω το Mew ειναι πιο δυσευρετο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nightmare την Παρ 24 Αύγ, 2012 9:48 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Kingnothing412
- veteran

- Επικοινωνία:
Nightmare έγραψε:Καλυτερα που κερδισε το Mew. Το Rayquaza το βρισκεις και in-game, εγω για παραδειγμα ακομα εχω το Rayquaza που επιασα στην Sapphire και το μετεφερα στην White, ενω το Mew ειναι πιο δυσευρετο
εγω παντος απο αυτο καταλαβαινω μαλον Wallpapers κλπ.... τωρα mew... τι να πωAs a special reward for winning, Mew will be recognized here on Pokemon.com with a special homepage takeover, as well as a digital prize pack for everyone to download on September 6th!
Οκ σορρυ, τα αγγλικα μου δεν
ειναι πολυ καλα οκ; υπεθεσα οτι ηταν
Event
EDIT: νομιζα οτι ηταν σαν την αλλη
ψηφοφορια για το event στο Dream
World, με το Arceus, αλλα για να λες
οτι ειναι για wallpapers και τα λοιπα
κατι θα ξερεις
ειναι πολυ καλα οκ; υπεθεσα οτι ηταν
Event
EDIT: νομιζα οτι ηταν σαν την αλλη