Σε ποιο σημείο του παιχνιδιού βρίσκεστε και σε ποια κασέτα;

Γενική συζήτηση σε ότι αφορά τα Pokemon
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Andreecko
Master Administrator
Master Administrator
Επικοινωνία:

Σε ποιο σημείο του παιχνιδιού βρίσκεστε και σε ποια κασέτα;

Δημοσίευση από Andreecko »

Εδώ γράφουμε ποια κασέτα παίζουμε αυτό το καιρό και λέμε τι πόκεμον πιάσαμε και σε ποιο σημείο είμαστε.

Είπα να ξεκινήσω από την αρχή fire red για το pokedex, έχω φτάσει Pewter city, ξεκίνησα με charmander ως συνήθως, εκπαιδεύω pikachu, kakuna και Charmander μπας και περάσω τον Brock (θα το θυμάστε όσοι έχετε charmander ως starter).
Με λίγο κόπο έπιασα 2 pikachu αλλά θυλικά, μπορεί να κάνω breeding μόλις τελειώσω το main story.

Εσείς; :D
Εικόνα
Εικόνα
Ακολουθήστε μας στο YouTube.
Για προβλήματα η απορίες διαβάστε εδώ.
Άβαταρ μέλους
Scarlet
veteran
veteran

Re: Σε ποιο σημείο του παιχνιδιού βρίσκεστε και σε ποια κασέ

Δημοσίευση από Scarlet »

ειμαι καθε μερα στην ιδια βαρετη unova συμπληρονοντας το ιδιο βαρετο pokedex :P τελος παντων κανω πολλα migrate αυτη τη στιγμη μπας και μπορεσω να τα συμπληρωσω
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
Άβαταρ μέλους
MASTER SOT
advanced trainer
advanced trainer
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από MASTER SOT »

από που να ξεκινήσω, fire red,emerald,crystal,ruby,safari (έχω παρά πολλές κασέτες)
ας πω για την Crystal (άρχισα να την παίζω από έκτες)
αποφάσισα να ξεκινήσω την Crystal (λόγο ότι βρηκα επιτελούς καλώδιο ανταλλαγών για τις παλιές κασέτες)
ξεκίνησα με Totodile και έχω φτάσει στην τρίτη πόλη
tarnumjg
experienced trainer
experienced trainer

Δημοσίευση από tarnumjg »

μολις πηρα την black και εκπαιδευω charmander,gable,jolteon και weavile ( τα πηρα μωρα απο φιλο μετα το 1ο γυμναστηριο :D )

@pokemon640 στην firered,στο 15 νομιζω δεν μαθαινει το metal claw ο charmander? μετα ειναι easy mode να νικησεις τον brock , απλα αλλαξε στον onix ενα αλλο ποκεμον να πεθανει για να heal-αρεις τον charmander Και αποτελειωσε τον !!!
Άβαταρ μέλους
Nightmare
professional trainer
professional trainer

Δημοσίευση από Nightmare »

Εγω στην White βρισκομαι αυτην την στιγμη εκπαιδευω τα pokemon μου γιατι οπως τα επιασα την πρωτη φορα, ετσι τα αφησα (Για παραδειγμα τα τρια Regi που επιασα στην Hoenn. Τα επιασα με level 40 και μεχρι τωρα εκει ειχαν μεινει). Για αυτο λοιπον πηγαινω στην Route 12, και προσπαθω να βρω Audino για να τα νικησω. (τα Audino δινουν πολλα Hit Points) ή πηγαινω σε σημεια οπου ξερω οτι θα βρω trainers, οπως στα δυο γηπεδα της Nimbasa, την βιλα της Cynthia, τον Morimoto στην Game Freak, το πλοιο στην Castelia, τον Cheren και την Bianca
3DS FC: 2019-9706-3107
Άβαταρ μέλους
Σαββας
Starter level
Starter level

Δημοσίευση από Σαββας »

Εγω λεω να ξαναρχισω την soulsilver και να κανω νεα ομαδα. Θα παρει λιγο χρονο για να την προετοιμασω αλλα θα το αξιζει. Ακομα σκεφτομαι για πρωτη φορα να χρησιμοποιησω ενα ghost type.
Άβαταρ μέλους
RAINBOW2012
Trainer
Trainer

Δημοσίευση από RAINBOW2012 »

Σε εξομοίωση παίζω, αλλά αυστηρά χωρίς Cheats και κωδικούς. Τώρα, αυτόν τον καιρό, πρώτη και δεύτερη γενιά. Προχώρησα τη Red ίσα ίσα μόνο μέχρι το σημείο που βρίσκεις Version Exclusives, μετά μετονόμασα το Save σε Blue για να πιάσω και εκεινής τα Version Exclusives, τα μάζεψα και τά 'στειλα στην Yellow! Έβγαλα τη Yellow 100%, με το δίπλωμα ότι τα έχω πιάσει όλα (εδώ βοήθησε ένα κόλπο που βρήκα για να πολλαπλασιάζω αντικείμενα χρησιμοποιώντας το ρομ του πόκεμον στάντιουμ). Και μετά ξεκίνησα Silver. Την έφτασα ως το σημείο που βρίσκεις Girafarig, Mareep και Remoraid, τα έστειλα στην κρύσταλ μαζί με οτιδήποτε άλλο της λείπει από πρώτη γενιά (Version Exclusives), και έβγαλα όλο το παιχνίδι, σχεδόν όλο δηλαδή. Μου μένει να πιάσω λάπρας την παρασκευή, να λέω τον κωδικό στην Μπουένα για ένα μήνα ώστε να πάρω το τηλ. της για να μου λέει περίπου πιο παιχνίδι στο Game Corner δίνει πιο εύκολα τζακ-ποτ, και φυσικά, να πιάσω όλα τα πόκεμον, που θα πάρει πολύυυ καιρό, μιας και εδώ είναι 251. Σιγά σιγά...

Όλο αυτό μου πήρε περίπου έναν μήνα, και συνεχίζω ακάθεκτος. Μετά σειρά έχουν οι συστηματικές εκτροφές και τα σωστά μεγαλώματα, για να περάσω ένα χεράκι και τα πρωταθλήματα των δύο σταδίων! Εκείνο το Surfing Pikachu θέλω να το κερδίσω επιτέλους! Είναι το μόνο πράγμα που δεν είχα κάνει από παλιά και μου έχει μείνει απωθημένο (για το minigame). Αλλά και εκείνο το Gligar με Earthquake δεν είναι καθόλου άσχημο. Το Amnesia Psyduck δεν αξίζει τον κόπο και τον χρόνο, ειδικά αφού στη 2η γενιά το αμνήσια δεν ανεβάζει και τα 2 σπέσιαλ μαζί. Και το Baton Pass Farfetch 'd δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Gotta catch em all. Τί εφιαλτική φράση, όταν αυτά είναι πάνω από 151, θεέ μου :(

Ξεκίνησα την Yellow με ξέρετε όλοι τί, και την Κρύσταλ με Totodile. Στην Yellow, έφτιαξα μια ομάδα σαν του Red (Venusaur, Charizard, Blastoise, Lapras, Snorlax, Raichu-από ανταλλαγή με Blue+Thunderstone). Στην Crystal: Feraligatr, Gengar (για εύκολες αιχμαλωσίες δύσκολων πόκεμον), Scizor (μόνο για το ανεκτίμητο False Swipe), Charizard+Blastoise για HM Slaves, Abra για teleport+Flash. Τώρα αρχίζω να φτιάχνω σοβαρή ομάδα, που νίκησα και τον Red.
Άβαταρ μέλους
Michael
newbie
newbie
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Michael »

Εγώ έχω πολλές κασέτες πόκεμον αλλά καινούριες(Diamond,Platinum,Black,White,Soul Silver).Παλιές έχω για gameboy advanced την ruby tην οποία την έχω τερματίσει 3 φορές.Την fire red και την emerald τις έχω στον υπολογιστή και τις έχω τερματίσει ειδικά την fire red που την έχω τερματίσει 1 φορά αλλά την έχω κάνει 10 φορές new game είτε κατά λάθος είτε επειδή δεν αποθήκευε το παιχνίδι αλλά αυτό διορθώθηκε.Τις άλλες τις κανούργιες που έχω τις έχω τερματίσει μία φορά εκτός από την black την οποία την έκανα 2 φορές new game για να πάρω όλα τα αρχικά πόκεμον αλλά την παράτησα λίγο πριν το opelucid gym.Επειδή μετά έπεζα την πόκεμον soul silver διότι μου άρεσε πάρα πολύ στο όλο κομμάτι της johto αλλά όχι τόσο πολύ στο κομμάτι της kanto.Αλλά ποιο πολύ μου άρεσαν οι 4 πρώτοι αρχηγοί σταδίων και η 8η της johto και το 1ο στάδιο σαν χώρος είναι το καλύτερο κατά την γνώμη μου διότι είσαι στον αέρα και παλεύεις κάτι πολύ προτότυπο σε σχέση με τις άλλες κασέτες.
Άβαταρ μέλους
Andreecko
Master Administrator
Master Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Andreecko »

αισίως στη fire red
έπιασα ΟΛΑ τα pokemon στο safari zone, πέρασα όλο το ποδηλατόδρομο σχολαστικά, και είμαι στο Power plant να πιάσω zapdos.
Μένει Seafoam Islands, Cynabar, Indigo, Elite4, και ότι έμεινε στο pokedex.
Πρόσεξα ότι το waste of time είναι οι NPCs στο κτήριο της team rocket αλλά είναι καλό για level up σε ground type. :P
Εικόνα
Εικόνα
Ακολουθήστε μας στο YouTube.
Για προβλήματα η απορίες διαβάστε εδώ.
Άβαταρ μέλους
Pikafan
newbie
newbie

Δημοσίευση από Pikafan »

Εγώ παίζω Black.
Την έχω τερματίσει, εκπαιδεύω pika έχω συμπληρώσει το dex της Unova Έχω βρει σχεδόν όλα τα pokemon της Unova. Επίσης εκπαιδεύω και porygon, zekrom, reshiram...
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”