Αν τα πόκεμον υπήρχαν..

Γενική συζήτηση σε ότι αφορά τα Pokemon
Άβαταρ μέλους
Σαββας
Starter level
Starter level

Re: Αν τα Πόκεμον Υπήρχαν

Δημοσίευση από Σαββας »

Εγω θα ημουν ενας εκπαιδευτης ποκεμον απο την Hoenn. Θα ξεκινουσα με ενα Cacnea, δωρο απο τους γονεις μου. Και μεχρι να γινω πρωταθλητης θα ειχα την εξης ομαδα Cacturne,Walrein,Keckleon,Salamence,Aggron και τελος ενα Gardevoir
Άβαταρ μέλους
Scarlet
veteran
veteran

Δημοσίευση από Scarlet »

Σαββας έγραψε:Εγω θα ημουν ενας εκπαιδευτης ποκεμον απο την Hoenn. Θα ξεκινουσα με ενα Cacnea, δωρο απο τους γονεις μου. Και μεχρι να γινω πρωταθλητης θα ειχα την εξης ομαδα Cacturne,Walrein,Keckleon,Salamence,Aggron και τελος ενα Gardevoir
Μακροπροθεσμα σχεδια εχεις!

να ενα καλο δικο μου:Θα εχω ενα pichu που το βρηκα μια μερα στο δρομο με αμνησια,μετα θα καταλαβω οτι ηταν πειραματοζωο σε αποτυχημενα πειραματα στο εργαστηρι,το εξελιζω σε pikachu και υστερα σε raichu μετα θα πιασω ενα infarnape θα το παω 100 lvl και θα σολαρω με αυτο τους elite 4 και τον champion,αμεσως μετα το πρωταθλημα το pichu θα χαρει τοσο πολυ που (λογο καποιον προηγουμενων πειραματων στην καρδια) θα παιθανει απο ανακοπη :trollface:
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
Άβαταρ μέλους
Andreecko
Master Administrator
Master Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Andreecko »

εντάξει, καταφέρατε να με μπερδέψετε, νόμιζα ότι ο RAINBOW2012 γράφει για garchomp, ήμουν έτοιμος να πω αν ο garchomp ofsp εγκρίνει τα λεγόμενα του Rainbow και τελικά είδα ότι τα έγραφε ο ίδιος ο garchomp ofsp το μήνυμα.

Admin just got PWNED. Τα καταφέρατε τελικά :P
Εικόνα
Εικόνα
Ακολουθήστε μας στο YouTube.
Για προβλήματα η απορίες διαβάστε εδώ.
garchomp osfp
Trainer
Trainer

Δημοσίευση από garchomp osfp »

χαχαχαχαχ!!! δεν γινεται να γραψει αλλος για garchomp!! αφου δηλωσα πως εχω το ισχυροτερο!! χαχα! :D
Άβαταρ μέλους
RAINBOW2012
Trainer
Trainer

Δημοσίευση από RAINBOW2012 »

Και εκτός αυτού, αν εγώ έβαζα δράκοντα στην κυρίως ομάδα μου, θα έβαζα αυστηρά και μόνο ή Dragonite, ή Kingdra. Όσο ωραία είναι τα Garchomp, Salamence και όλα τα νέα δρακοειδή, τα παλιά δεν τα αλλάζω.
Άβαταρ μέλους
Scarlet
veteran
veteran

Δημοσίευση από Scarlet »

παιδια φανταζεστε τι χαμο θα καναμε αν βρησκαμε την ιδια στιγμη ενα θρυλικο?κι αν οντως τα θρυλικα εκει ηταν μοναδικα?θα επαιρνα το δικανο θα του ερειχνα και μετα αμεσως ultra ball :P
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
Άβαταρ μέλους
begore
advanced trainer
advanced trainer
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από begore »

lol(αλλαξα γνωμη)θα γινομουν παλι εκπεδευτης και θα ημουν στους elite 4 ως ο ghost type elite.Το πρωτο μου pokemon θα ηταν ενα nincada γιατι αρχικα ηθελα να γινω ενας bug type trainer και η ιδεα του ninjask με ξετρελανε!ομωςοταν ειδα το shedinja το πρωτιμησα.Μετα επιασα ενα frostlass που μου το εδωσε σαν αυγο η day-care lady,ενα spiritomb που μου ειχε κλεψει το σακιδιο και το κυνηγουσα,ενα dasknoir που μου το εδωσε ενας φιλος απο τη sinnoh και τελος ενα golurk που εσκαβε τρυπες κατω απο τα ποδια μου και οταν πεταχτηκε μπροστα μου του πεταξα μια ultra ball και το επιασα
Εικόνα
garchomp osfp
Trainer
Trainer

Δημοσίευση από garchomp osfp »

Scarlet έγραψε:παιδια φανταζεστε τι χαμο θα καναμε αν βρησκαμε την ιδια στιγμη ενα θρυλικο?κι αν οντως τα θρυλικα εκει ηταν μοναδικα?θα επαιρνα το δικανο θα του ερειχνα και μετα αμεσως ultra ball :P
χεχεχε αν προλαβαινες.. :trollface:
Άβαταρ μέλους
Kingnothing412
veteran
veteran
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kingnothing412 »

begore έγραψε:θα γινομουν παλι εκπεδευτης και θα ημουν στους elite 4 ως ο ghost type elite.
εγω τι θα ημουν τοτε? :roll: :lol:

εντομεταξι εγω δεν εχω ιδεα τι θα εκανα. Θα λεγα μαλον κανενας σαν τον bill θα ημουν αλλα ο 640/Loukas/H4xx0r τοn exoyn αυτοn ton rolo :P απ την αλλη σιγα μην εφτανε 1 σερβερ μονο για ολες τισ box οποτε.

also , shortest creepypasta ever: The box system is a botnet. o.O
My trade thread
Gen 4 FC:
3138 7152 8847

Gen 5 FC:
4942 7115 2307
Άβαταρ μέλους
Andreecko
Master Administrator
Master Administrator
Επικοινωνία: