blepw exeis kosmo
Spam place (v1.0)
- Kingnothing412
- veteran

- Επικοινωνία:
Re: Spam place
kalo fenetai
se emfanhsh klp. kai wrea visuals
(falling snowflakes and all , ksereis)
blepw exeis kosmo
egw bsk dn asxoloume me anime sxedon katholou twra teleytea bsk alla isws perasw kai gw na dw ti ginetai
blepw exeis kosmo
- m_Namikaze
- advanced trainer

- Επικοινωνία:
Χαλαρά δεν το έδειξα για διαφήμιση.
Και btw τα snowflakes τα έβαλε ο Shadow γιατί βαριόταν μια μέρα (τα είχε κάνει από πέρσι οπότε τώρα ήταν 1 click μακριά
).
Και btw τα snowflakes τα έβαλε ο Shadow γιατί βαριόταν μια μέρα (τα είχε κάνει από πέρσι οπότε τώρα ήταν 1 click μακριά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος m_Namikaze την Παρ 30 Νοέμ, 2012 10:31 pm, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- Kingnothing412
- veteran

- Επικοινωνία:
lol nai r kserw , aplos lew , wreo einaim_Namikaze έγραψε:Χαλαρά δεν το έδειξα για διαφήμιση.
Και btw τα snowflakes τα έβαλε ο Shadow γιατί βαριόταν μια μέρα(τα είχε κάνει από πέρσι οπότε τώρα ήταν 1 click μακριά).
lolm_Namikaze έγραψε:Χαλαρά, εχτές άρχισα 4 new ongoing anime για να περνάει ευχάριστα η ώρα xD
Σήμερα τελείωσα τα 3 απ' αυτά.
- LoL, αυτός είναι παλαβός!!
Απ' ότι βλέπω πάντως κι εδώ τα πράγματα μια χαρά είναι, όπως παλιά... αν εξαιρέσεις τα 5214 new post o.O και κάποια άλλα πράγματα που προφανώς δεν έχω προλάβει να δει ακόμα.Spoiler:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kingnothing412 την Παρ 30 Νοέμ, 2012 10:36 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- m_Namikaze
- advanced trainer

- Επικοινωνία:
Χαλαρά, εχτές άρχισα 4 new ongoing anime για να περνάει ευχάριστα η ώρα xD
Απ' ότι βλέπω πάντως κι εδώ τα πράγματα μια χαρά είναι, όπως παλιά... αν εξαιρέσεις τα 5214 new post o.O και κάποια άλλα πράγματα που προφανώς δεν έχω προλάβει να δει ακόμα.
Απ' ότι βλέπω πάντως κι εδώ τα πράγματα μια χαρά είναι, όπως παλιά... αν εξαιρέσεις τα 5214 new post o.O και κάποια άλλα πράγματα που προφανώς δεν έχω προλάβει να δει ακόμα.
Spoiler:
ποπο pokemon640 ειναι παλιογκαντεμις!μολις σου εστειλα μυνημα για χρονια πολλα το κινητο μου μου σβησε και ανοιγει μονο για κανα μισαωρο
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
- Andreecko
- Master Administrator

- Επικοινωνία:
Μα σου είπα, πάρε ένα iPhone 5 βρε παιδί μου, το 64Gb φτηνό είναι, το πουλάνε στα περίπτερα 
Δες το review που έγραψα :
http://www.gameworld.gr/previews/mobile ... Lm6fEEiWRE
- Kingnothing412
- veteran

- Επικοινωνία:
640 έγραψε:Το αλουμίνιο δεν είναι εσωτερικά βαμμένο, ειδικά στην μαύρη έκδοση, πράγμα που σημαίνει ότι αν το κινητό υποστεί πτώση ή χάραξη από δακτυλίδι, το χτύπημα θα φανεί πολύ έντονα. Το αναφέρουμε αυτό, καθώς το κοινό που αγοράζει iPhone, είναι σε μεγάλο ποσοστό γυναίκες.
- Andreecko
- Master Administrator

- Επικοινωνία:
Άλλαξα χρώμα στους youtube managers, για να ξεχωρίζουν καλύτερα.
ποπο βρε pokemon640 βλεπω την αγαπη σου για την apple αφου κανεις και review για τα προιοντα της και εχεις αγορασει κοτζαμ i macPokemon640 έγραψε:Μα σου είπα, πάρε ένα iPhone 5 βρε παιδί μου, το 64Gb φτηνό είναι, το πουλάνε στα περίπτερα

Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
- Kingnothing412
- veteran

- Επικοινωνία:
nice , fenetai pio wreoPokemon640 έγραψε:Άλλαξα χρώμα στους youtube managers, για να ξεχωρίζουν καλύτερα.
also , apo pote exeis imac?