Spam place (v1.0)
Re: Spam place
alucard η καινουργια εικονα m_?
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
- m_Namikaze
- advanced trainer

- Επικοινωνία:
Ναι!
Βλέπεις κι εσύ Hellsing ή απλά το ξέρεις;
Βλέπεις κι εσύ Hellsing ή απλά το ξέρεις;
- Kingnothing412
- veteran

- Επικοινωνία:
akroibos giayto to postarw edw bsk.m_Namikaze έγραψε:Βάλτα εδώ αν θέλεις τουλάχιστον για να μην πάνε χαμένα στο Spam Place.
Γιατί μετά από αυτήν την σελίδα δεν θα τα ξανακούσει κανένας (σχεδόν).
also , gia ton Alucard nomiza ton kserame oloi ap to FoC
οχι οχι εγω τον ξερω απο το hellsing αλλα δεν ειμουν σιγουρος
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
- m_Namikaze
- advanced trainer

- Επικοινωνία:
Σοβαρά καημένος είναι ο Σαββας!!Kingnothing412 έγραψε:>Δωρεαν netbookΣαββας έγραψε:Εγω ο καημενος εχω το λαπτοπ που μου εδωσαν στην πρωτη γυμνασιου και εχει Windows XP. Αλλα δουλευει μια χαρα για πανω απο τρια χρονια και μονο μια φορα εκανα service και ακομα τωρα αυτο χρησιμοποιω.
>"καημενος"
ναι...
Let the story begin!!!
Έχω τον bro μου που πήγαινε πρώτη γυμνασίου και είχε πάρει ένα netbook κάποτε.
Που ο Θεός να το κάνει netbook δηλαδή γιατί ούτε τον IE δεν άνοιγε χωρίς εικοσάλεπτη καθυστέρηση.
Χαρτοπετσέτες να του δίνανε καλύτερα θα μπορούσε να περάσει τον ελεύθερό του χρόνο το παιδί!
Και VIA Samuel 2 να είχε (ο πιο αργός CPU στον κόσμο) πιο γρήγορα θα πήγαινε!!
Η κατάσταση ήταν εξωφρενική, και λέω "ήταν" γιατί πασιφανέστατα το netshit δεν υπάρχει πλέον ούτε καν σαν οντότητα - δεν πιάνετε στα χέρια, μιας και απαλλάξαμε τον κόσμο από αυτήν την δυσάρεστη και βάναυση παρουσία του (netshit)!
Μικρότερη οθόνη και από το Nokia 100 ((το πιο fail Nokia απ' όλα, έχει μικρότερη οθόνη και από αμμόκοκκο (δική μου λέξη, aka κόκκος άμμου!)) είχε.
Η GPU ήταν... αρκετά είπα!!
Η μπαταρία ήταν εξωτερική και το σχέδιο του laptop ήταν χειρότερο και από τρακάρισμα στην ομόνοια με τουλάχιστον σαράντα οχήματα εμπλεκόμενα στο δυστύχημα!!
Μετά από 30 δευτερόλεπτα σταμάτησε να φορτίζει γιατί η μπαταρία του χάλασε όλος τυχαίος!!
Είχε ένα κόκκινο χρώμα το δικό μας (μιας και αυτό ήταν μέσα στην προσφορά) λες και το φέρανε κατευθείαν από την κόλαση!!!
Η RAM δεν έφτανε ούτε για να ανοίξεις το text, πόσο μάλλον αν σημειώσεις και μέσα σε αυτό!!
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως δεν είχε dvd drive!
Η touch area που κουνούσες το βελάκι ήταν λες και έπιανες τον τρίφτη ανάποδα!
Τα κουμπιά στο πληκτρολόγιο ήταν σαν βούτυρο από την άλλη. Μόλις το ακουμπούσες έσπαγαν με αποτέλεσμα να ήταν μόνο μίας χρήσης!!
Το ηχείο μόνο ηχείο δεν ήταν (εννοείτε πως είχε ένα)! Έβγαζε έναν ήχο, σαν να μπαίνει η άνοιξη μελίσσι μέσα στο αυτί σου!!
Και λέω "στο" (ενικός) αυτί σου γιατί προφανώς και δεν είχε stereo!!
Με το ζόρι βρήκα συμβατό driver με το συγκεκριμένο netshit που μας δώσανε για να παίζει mono!!
Η κάμερα... ποια κάμερα δηλαδή μια τρύπα στο πάνω μέρος της οθόνης είχε μόνο.
Προτιμώ να αποκαλώ το DS netbook παρά αυτό!!
Motherboard... ναι καλά!!
Rate on Windows below shit level!!!
Ο θόρυβος που έβγαζε όταν άνοιγε ήταν άλλο πράγμα. Ο πατέρας μου έπαιρνε κράνος κάθε φορά (που άνοιγε το netshit) γιατί νόμιζε πως θα πέσει το ταβάνι στο κεφάλι του.
Δεν είχε και απόλυτο άδικο μιας και έπεσε... στο δικό μου κεφάλι!!
Το κλείσιμο του netshit μπορούσε να επιτευχθεί μόνο από το κουμπί μιας και οι δημιουργοί είχαν ξεχάσει να βάλουν ένα στο startup menu!!
Αν ξέχασα κάτι πείτε μου να σας το χαρακτηρίσω, θα το κάνω με πολύ χαρά και αντικειμενικότητα, πιστέψτε με!!
Οπότε μην γελάς καθόλου καλέ μου φίλε γιατί η κατάστασή σου με το Atrix είναι απείρως καλύτερη!!Pokemon640 έγραψε:(γελάω)
τύφλα να έχουν άτομα που δεν έχουν καν laptop στην κατοχή τους δηλαδή!
εμένα μου κάηκε μόλις η εγγύηση έληξε, και ήθελε κάνα 200άρικο λόγω motherboard. Δεν το επισκεύασα γιατί ήταν πολύ παλιό και είχαν βγει καλύτερα φορητά (φέτος δηλαδή).
Πήγα σε Motorola Atrix + lapdock για να κάνω τα πολύ βασικά (μερικά tabs στο firefox και κάνα mail), η linux διανομή που έχει μέσα δεν έχει καν applications, εγώ τι έπρεπε να θεωρούμαι δηλαδή; xD
- Andreecko
- Master Administrator

- Επικοινωνία:
παιδιά, αν θέλετε να βγάλετε τα εσωψυχά σας, καλύτερα σε msn/skype Μεταξύ σας. Δεν είναι γήπεδο εδώ και δε μαρέσει να λέτε πράματα που μπορεί να καταστρέψουν το κόπο που έχτισα αυτό το site για να φέρω την Ελληνική pokemon community Ποιο κοντά.
Ευχαριστώ.
Ευχαριστώ.
παιδες για οποιον ενδιαφερετε πηγαιντε bulbapedia γραψτε Iron tail(move) και δειτε την πως την μεταφραζει στα ελληνικα κατω-κατω
δεν θα χασετε
- Kingnothing412
- veteran

- Επικοινωνία:
Whoa... cool copypasta , manm_Namikaze έγραψε:Σοβαρά καημένος είναι ο Σαββας!!Kingnothing412 έγραψε:>Δωρεαν netbookΣαββας έγραψε:Εγω ο καημενος εχω το λαπτοπ που μου εδωσαν στην πρωτη γυμνασιου και εχει Windows XP. Αλλα δουλευει μια χαρα για πανω απο τρια χρονια και μονο μια φορα εκανα service και ακομα τωρα αυτο χρησιμοποιω.
>"καημενος"
ναι...
Let the story begin!!!
Έχω τον bro μου που πήγαινε πρώτη γυμνασίου και είχε πάρει ένα netbook κάποτε.
Που ο Θεός να το κάνει netbook δηλαδή γιατί ούτε τον IE δεν άνοιγε χωρίς εικοσάλεπτη καθυστέρηση.
Χαρτοπετσέτες να του δίνανε καλύτερα θα μπορούσε να περάσει τον ελεύθερό του χρόνο το παιδί!
Και VIA Samuel 2 να είχε (ο πιο αργός CPU στον κόσμο) πιο γρήγορα θα πήγαινε!!
Η κατάσταση ήταν εξωφρενική, και λέω "ήταν" γιατί πασιφανέστατα το netshit δεν υπάρχει πλέον ούτε καν σαν οντότητα - δεν πιάνετε στα χέρια, μιας και απαλλάξαμε τον κόσμο από αυτήν την δυσάρεστη και βάναυση παρουσία του (netshit)!
Μικρότερη οθόνη και από το Nokia 100 ((το πιο fail Nokia απ' όλα, έχει μικρότερη οθόνη και από αμμόκοκκο (δική μου λέξη, aka κόκκος άμμου!)) είχε.
Η GPU ήταν... αρκετά είπα!!
Η μπαταρία ήταν εξωτερική και το σχέδιο του laptop ήταν χειρότερο και από τρακάρισμα στην ομόνοια με τουλάχιστον σαράντα οχήματα εμπλεκόμενα στο δυστύχημα!!
Μετά από 30 δευτερόλεπτα σταμάτησε να φορτίζει γιατί η μπαταρία του χάλασε όλος τυχαίος!!
Είχε ένα κόκκινο χρώμα το δικό μας (μιας και αυτό ήταν μέσα στην προσφορά) λες και το φέρανε κατευθείαν από την κόλαση!!!
Η RAM δεν έφτανε ούτε για να ανοίξεις το text, πόσο μάλλον αν σημειώσεις και μέσα σε αυτό!!
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως δεν είχε dvd drive!
Η touch area που κουνούσες το βελάκι ήταν λες και έπιανες τον τρίφτη ανάποδα!
Τα κουμπιά στο πληκτρολόγιο ήταν σαν βούτυρο από την άλλη. Μόλις το ακουμπούσες έσπαγαν με αποτέλεσμα να ήταν μόνο μίας χρήσης!!
Το ηχείο μόνο ηχείο δεν ήταν (εννοείτε πως είχε ένα)! Έβγαζε έναν ήχο, σαν να μπαίνει η άνοιξη μελίσσι μέσα στο αυτί σου!!
Και λέω "στο" (ενικός) αυτί σου γιατί προφανώς και δεν είχε stereo!!
Με το ζόρι βρήκα συμβατό driver με το συγκεκριμένο netshit που μας δώσανε για να παίζει mono!!
Η κάμερα... ποια κάμερα δηλαδή μια τρύπα στο πάνω μέρος της οθόνης είχε μόνο.
Προτιμώ να αποκαλώ το DS netbook παρά αυτό!!
Motherboard... ναι καλά!!
Rate on Windows below shit level!!!
Ο θόρυβος που έβγαζε όταν άνοιγε ήταν άλλο πράγμα. Ο πατέρας μου έπαιρνε κράνος κάθε φορά (που άνοιγε το netshit) γιατί νόμιζε πως θα πέσει το ταβάνι στο κεφάλι του.
Δεν είχε και απόλυτο άδικο μιας και έπεσε... στο δικό μου κεφάλι!!
Το κλείσιμο του netshit μπορούσε να επιτευχθεί μόνο από το κουμπί μιας και οι δημιουργοί είχαν ξεχάσει να βάλουν ένα στο startup menu!!
Αν ξέχασα κάτι πείτε μου να σας το χαρακτηρίσω, θα το κάνω με πολύ χαρά και αντικειμενικότητα, πιστέψτε με!!
Οπότε μην γελάς καθόλου καλέ μου φίλε γιατί η κατάστασή σου με το Atrix είναι απείρως καλύτερη!!Pokemon640 έγραψε:(γελάω)
τύφλα να έχουν άτομα που δεν έχουν καν laptop στην κατοχή τους δηλαδή!
εμένα μου κάηκε μόλις η εγγύηση έληξε, και ήθελε κάνα 200άρικο λόγω motherboard. Δεν το επισκεύασα γιατί ήταν πολύ παλιό και είχαν βγει καλύτερα φορητά (φέτος δηλαδή).
Πήγα σε Motorola Atrix + lapdock για να κάνω τα πολύ βασικά (μερικά tabs στο firefox και κάνα mail), η linux διανομή που έχει μέσα δεν έχει καν applications, εγώ τι έπρεπε να θεωρούμαι δηλαδή; xD
An eisoun swbaros , all your arguements are invalid: Htan free. tha mporouse na to poulisei. akroibos opws ta macs kai ayto. Einai xali , dn simenei oti einai entelws axrhsto omws , mporeis na to pouliseis. either way kerdhsmenos htan.
alous ekei. dwrean pc. Egw 3 xronia kanw gia na mazepsw 300€ (toso peripou dn kanoun?) kai aytos to phre tzampa , oti kai nane , akshzei. mh leme pipes.
alla tha ypothesw pws dn hsoun swbaros...e?
[hr]
Entometaksi , eimai o monos pou nomizei pws to "eisoun" kai to "swbaros" fenontai kalytera ap to "hsoun" kai to "sobaros" px? sta greeklish toulaxiston...
[hr]
nai bsk srzPokemon640 έγραψε:παιδιά, αν θέλετε να βγάλετε τα εσωψυχά σας, καλύτερα σε msn/skype Μεταξύ σας. Δεν είναι γήπεδο εδώ και δε μαρέσει να λέτε πράματα που μπορεί να καταστρέψουν το κόπο που έχτισα αυτό το site για να φέρω την Ελληνική pokemon community Ποιο κοντά.
Ευχαριστώ.
lol wtf pios tokane aytoScarlet έγραψε:παιδες για οποιον ενδιαφερετε πηγαιντε bulbapedia γραψτε Iron tail(move) και δειτε την πως την μεταφραζει στα ελληνικα κατω-κατωδεν θα χασετε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kingnothing412 την Δευ 10 Δεκ, 2012 11:26 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Andreecko
- Master Administrator

- Επικοινωνία:
Πήγα που λέτε σε ένα club, και βίρκω μια ξανθιά δίμετρη,
Ήταν 35 χρ, και πιάσαμε κουβέντα για το πόσο ωραία χορεύει αλλά το σκουλαρίκι δε της πήγαινε πολύ. Της άρεσε η παρατηρητικότητα μου.
Όταν πιάσαμε ποιο σοβαρή συζήτηση, για τη προπαγάνδα των ΜΜΕ, κάποια στιγμή άλλαξε η κουβέντα σε ακόμη ποιο advanced ζητήματα. Μετά, στο επόμενο καφέ, της είπα αν είναι καλή στο Iron Tail, και μου απάντησε ναι! είμαι πολύ καλή, έχω και πολύ καλά EVs στο SP atk. και μπορώ να σου ανεβάσω τα XP μέχρι να πεις Mukkkkkkkk. Α! τέλεια, και εγώ μπορώ να κάνω sludge bomb όπου θες
Πραγματικά εντυπωσιάστηκα, ο yongster joey από απέναντι έχει μείνει χαζός από το "level" που έκανα FNT την ξανθιά.
αυτή ήταν μια ωραία ιστορία από τη προσωπική ζωή του Pokemon640, ελπίζω να τελειώσατε, ακολουθούν διαφημίσεις και μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ.
Αν ο κόσμος δε καταστραφεί ελπίζω να συμπληρώσατε έστω το Pokedex.
Ήταν 35 χρ, και πιάσαμε κουβέντα για το πόσο ωραία χορεύει αλλά το σκουλαρίκι δε της πήγαινε πολύ. Της άρεσε η παρατηρητικότητα μου.
Όταν πιάσαμε ποιο σοβαρή συζήτηση, για τη προπαγάνδα των ΜΜΕ, κάποια στιγμή άλλαξε η κουβέντα σε ακόμη ποιο advanced ζητήματα. Μετά, στο επόμενο καφέ, της είπα αν είναι καλή στο Iron Tail, και μου απάντησε ναι! είμαι πολύ καλή, έχω και πολύ καλά EVs στο SP atk. και μπορώ να σου ανεβάσω τα XP μέχρι να πεις Mukkkkkkkk. Α! τέλεια, και εγώ μπορώ να κάνω sludge bomb όπου θες
Πραγματικά εντυπωσιάστηκα, ο yongster joey από απέναντι έχει μείνει χαζός από το "level" που έκανα FNT την ξανθιά.
αυτή ήταν μια ωραία ιστορία από τη προσωπική ζωή του Pokemon640, ελπίζω να τελειώσατε, ακολουθούν διαφημίσεις και μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ.
Αν ο κόσμος δε καταστραφεί ελπίζω να συμπληρώσατε έστω το Pokedex.

- Shiv
- advanced trainer

- Επικοινωνία:
Ωραίο το στορυ με την ξανθιά χΔ
Αλσο ναμικαζε σορρυ φορ δε
αι ντιντεντ ντο ιτ ον πορποσ
Αλσο ναμικαζε σορρυ φορ δε
Αν είστε νέοι στο Forum διαβάστε τους κανόνες 
Pokemon White FC:4040-5231-4571
3DS FC : 1306 - 6153 - 6742
Pokemon White FC:4040-5231-4571