Λοιπόν, αν τα Pokémon υπήρχαν σε αυτό το real κόσμο...θα ήθελα, πάρα πολύ, ένα θυληκό Zorua που θα το είχα από μικρή. Θα την είχα σαν αδελφή και καλύτερη φίλη. Τουλάχιστον έτσι δεν θα ένοιωθα μοναξιά, θα μου έκανε παρέα γιατί μέχρι σήμερα μου κάνει παρέα μόνο το laptop, η TV και το Nintendo. Στο σχολείο θα είχα καλύτερους βαθμούς (όπως και όλοι μας) αφού ξέρουμε τα Pokémon 'απέξω και ανακατωτά' ας το πω έτσι.
Το τι θα γινόμουν στην αρχή Trainer με την Zorua, αφού θα εξελιχθεί σε Zoroark και μήπως στο μέλλον να δουλέψω σε Gym ή κάπου τέλος πάντων, να κάνω μάχες ή να δουλέψω κάπου ομαδικά με την Zoroark μου (όχι όμως ως Pokémon Ranger). Αλλά το τι ομάδα θα είχα δεν με πειράζει, δεν ξέρω αλλά βολεύομαι με όποια κι αν είναι.
Θα ήταν καλύτερα αν τα Legendary ήταν ελεύθερα, όπως στα anime γιατί φανταστείτε έναν τρελό από το τρελοκομείο να πιάσει το Arceus...θα καταστρέψει όλο το κόσμο!!!
Τώρα να γυρίσουμε στον κόσμο μας:
Τα Pokémon είναι ζώα με super δυνάμεις και ικανότητες (περίπου). Αν θα υπήρχαν στην πραγματικότητα, δεν θα τα χρησιμοποιούσαν σαν τα ζώα σήμερα; Πάρτε παράδειγμα την ταινία Pokémon Movie 13: Zoroark Master of Illusions (ναι ξέρω περίπου όλες οι ταινίες Pokémon μιλάνε για την εκμετάλλευση, αλλά των θρυλικών, ενώ το Zoroark δεν είναι θρυλικό, νομίζω, διορθώστε με άμα κάνω λάθος).