δεν ανεβαζει ποστ account το spam placeX9_Void έγραψε:Shuckle.

δεν ανεβαζει ποστ account το spam placeX9_Void έγραψε:Shuckle.

Μήπως δεν το έκανε επίτηδες; Πρόβλημα με τη σύνδεση για παράδειγμα. Just sayin' για να μην αδικηθεί κανένας με γρήγορα συμπεράσματα άλλων...giwrgakis99 έγραψε:Ο x9 void εκανε dc σε 1 μαχη μας κατα την οποια ειχα μεινει μ 3 ποκεμον κ αυτος με 2 στατουσ παραλυτα με ελαχιστη ζωη το 1 απο αυτα κ 1 ποκεμον με μιση ζωη . εκτος αυτου με κατηγορησε οτι εγω το εκνανα το dc. λοιπον θελω να καταγγειλω αυτη την σταση του και οι αδμινς να ελεξουν το τσατ πριν κρινουν.επεισης την πρηγουμενη μερα επαιξα με τον x9 void εχασα ευκολα κ δεν εκανα dc επεισης ρωτηστε και τον μπαμπη που με νικησε και αυτος. και στις 2 δεν εκανα dc poy eimoyn se δυδκολη θεση γιατι να κανω τωρα. που ειχα το πανω χερι τησ μαχης?? τουλαχιστον στο θεμα αυτο μετα το μπαν εχω αλλαξει...

nikolas θα το πιστευα αυτο αλλα πριν γινει το dc μου κανει τι εκανες στο τσατ και επειτα με κατηγοτρησε οτι εγω το εκανα. μετα το μπαν δεν εχω κανει dc se 3 συνεχομενεσ ηττες και θα κανω τωρα??ελεος το παιδι φαινεται θελει να με διωξει απο το σιτε δεν εξηγειται αλλιωςNicolas26K έγραψε:Μήπως δεν το έκανε επίτηδες; Πρόβλημα με τη σύνδεση για παράδειγμα. Just sayin' για να μην αδικηθεί κανένας με γρήγορα συμπεράσματα άλλων...giwrgakis99 έγραψε:Ο x9 void εκανε dc σε 1 μαχη μας κατα την οποια ειχα μεινει μ 3 ποκεμον κ αυτος με 2 στατουσ παραλυτα με ελαχιστη ζωη το 1 απο αυτα κ 1 ποκεμον με μιση ζωη . εκτος αυτου με κατηγορησε οτι εγω το εκνανα το dc. λοιπον θελω να καταγγειλω αυτη την σταση του και οι αδμινς να ελεξουν το τσατ πριν κρινουν.επεισης την πρηγουμενη μερα επαιξα με τον x9 void εχασα ευκολα κ δεν εκανα dc επεισης ρωτηστε και τον μπαμπη που με νικησε και αυτος. και στις 2 δεν εκανα dc poy eimoyn se δυδκολη θεση γιατι να κανω τωρα. που ειχα το πανω χερι τησ μαχης?? τουλαχιστον στο θεμα αυτο μετα το μπαν εχω αλλαξει...

Έχεις δίκιο ρε chris,αλλά δεν γίνετε καθε μα καθε φορα να προσπαθει να την βγαλει καθαρη με το να λεει τα δικα,του,εγω πρωσοπικα δεν ασχολουμαι αλλο μαζι του,εχει καταντησει σπαστικος.christos21 έγραψε:Κανονικά και οι δυο αξίζετε μόνιμο ban,το οποίο θα σας είχα ήδη δώσει αν ήμουν mod.Μαλώνετε από το τίποτα,για το τίποτα και το κάνετε συνέχεια.Φάγατε και οι δυο ban πόσες μέρες γι'αυτόν το λόγο.Και οι δύο κάνατε 2o account όσο ήσασταν banαρισμένοι.Δηλώνετε μεταμέλεια κάθε φορά που σας κατσαδιάζουν και λέτε ότι δεν θα το ξανακάνετε.Παρ'όλα αυτά δεν τηρείτε τον λόγο σας και συνεχίζετε να φαγώνεστε για ηλιθιότητες.Γενικά,συμπεριφέρεστε σαν 10χρονοι ενώ δηλώνετε 15χρονοι και αναστατώνετε όλο το φόρουμ.Δεν νομίζετε ότι κάποτε πρέπει να το κόψετε αυτό το πράγμα ? Δεν είμαι mod,αλλά δεν αμφιβάλλω ότι ή θα το κόψετε μόνοι σας όλο αυτό ή θα σας το κόψουν οι αρμόδιοι με νέο ban.Το πρόβλημα σας είναι καθαρά προσωπικό,ο ένας δεν χωνεύει τον άλλο.Το καταλάβαμε όλοι αλλά δεν είναι ανάγκη να μας το υπενθυμίζετε τόσες φορές τη μέρα...
ΥΓ. Δεν ξέρω ποιός έχει δίκιο ή άδικο σ'αυτήν την περίπτωση και ούτε με νοιάζει.Απλά το συμβαν ήταν η αφορμή για να φαγωθείτε ακόμη μια φορά...